as irgi uz DJ. tik repertuara jauciu didziaja dalim pati surasyciau... sedi, prisimeni patinkancia daina - ir uzsirasai... aisku, palieki vietos, kad dj galetu viska graziai sudelioti, bet manau visai smagu butu. na jei dar vakara pravestu - is vis idealus variantas...
nepatinka man visokie "salia kalio" ir 'dar po stikliuka"...
QUOTE(in_shadow @ 2006 11 14, 15:54)
as irgi uz DJ. tik repertuara jauciu didziaja dalim pati surasyciau... sedi, prisimeni patinkancia daina - ir uzsirasai... aisku, palieki vietos, kad dj galetu viska graziai sudelioti, bet manau visai smagu butu. na jei dar vakara pravestu - is vis idealus variantas...
Jo as atsimenu ketvirtadieni pries vestuves iki 3 nakties rasinejau CD ir visus repertuarus (kaip malonu prisiminti ta laika ) Nes dj pasake jei norit galiu groti viska savo nuoziura, bet kad jums butu ramiau surasykit ko norit, o jis viska paskui suderino
QUOTE(Viktorijavz @ 2006 11 14, 14:50)
Cia galima i klausima klausimu atsakyti - o kam ieskot muzikantu, jei yra geru DJ?
O jei rimtai, tai pvz as neradau patinkanciu muzikantu, kurie grotu visa vakara ir geriau jokiu, nei bet kokie.
O jei rimtai, tai pvz as neradau patinkanciu muzikantu, kurie grotu visa vakara ir geriau jokiu, nei bet kokie.
Nebent taip... Jei nerandi geru tai aisku geriau tada DJ
QUOTE(welkom1 @ 2006 11 15, 18:05)
Nebent taip... Jei nerandi geru tai aisku geriau tada DJ
O as manau kad DJ ir nors ir geri muzikantai yra visiskai nesulyginamai dalykai
QUOTE(Lijyte @ 2006 11 15, 20:44)
Del sito dalyko labiausiai ir bijau. Ar pavyks islaikyti panasia atmosfera kaip grojant muzikantams
Aisku, tevu jau nuomone zinoma, - ka, DJ?!Taigi niekam neidomu bus! O as sakau, kad viskas bus ok ir ne del vyresniu zmoniu darom vestuves. Ir siaip, musu tarpe niekas nera dares pokylio su DJ, taigi, bus naujove visiems.
Bet kiek internete klausiau muzikantu, tai toks pigumas jauciasi, kad norisi greiciau isjungt ka klausai Nors pigiai iseina, uz 1500Lt ir pragros visa para, ir praves dar.
mano vestuvese taip pat grojo DJ, buvo labai fainai. o dabar vyro gimtadieniui ieskau, bet matyt jis pasikeites savo mob.nr, nes jau trecia sav. isjuntgas. merginos Kaune gal koki DJ tel numeriuka turit???
QUOTE(Viktorijavz @ 2006 11 16, 11:27)
Del sito dalyko labiausiai ir bijau. Ar pavyks islaikyti panasia atmosfera kaip grojant muzikantams
Aisku, tevu jau nuomone zinoma, - ka, DJ?!Taigi niekam neidomu bus! O as sakau, kad viskas bus ok ir ne del vyresniu zmoniu darom vestuves. Ir siaip, musu tarpe niekas nera dares pokylio su DJ, taigi, bus naujove visiems.
Bet kiek internete klausiau muzikantu, tai toks pigumas jauciasi, kad norisi greiciau isjungt ka klausai Nors pigiai iseina, uz 1500Lt ir pragros visa para, ir praves dar.
Zinai galiu pasakyti kad tikrai nera tau del ko nuogastauti, nes jei DJ geras jis parinks tokia muzika, nuo kurios ir seniai atsisesti nenores, bent pas mus taip buvo kol buvo vyresnio amziaus zmoniu tai grojo ale toki folkshoka, bet tikrai labai gera muzika, paskui daugiau muzikos jaunimui, ir isvis tokiems momentams, kai jus griztat, kai sokat valsa, kai ismus 12 valanda tikrai netikiu, kad muzikantai gali pagroti taip kaip DJ, bent jau pas mus tose vietose tai buvo muzika, kad uz sirdies griebe. Na ir tie visi tarpai, kai jus valgot, galima ideti labai grazia ramia muzika. Pas mus irgi niekas nebuvo buve pokylyje kur grojo DJ, net ir mes patys. Ir is tiesu pradzioj visi ziurejo akis ispute kas dabar bus, bet paskui visi liko labai patenkinti , net ir kavines darbuotojai sake, kad tokiu linksmu vestuviu ju kavinej dar nera buve. Tad jei norit ir turit DJ tik pirmyn, nes pamatysit bus tikrai linksmiau nei muzikantai
Aciu, Lijytre,fainiai tavo atsiliepimai nuteikia
Mums DJ jau uzsakytas, liks tik del muzikos pakalbet. Matai, pas mus gyvai valandele dainuos ir dar kai kas is LT zinomu dainininku ir problema buvo ta, kad po ju labai jaustusi skirtumas, jei uzgrotu kokie popigiaiski vestuviniai muzikantai, o DJ manau, gales susitvarkyt su tuo, tuo labiau, kad tikimes geros garso, vaizdo ir apsvietimo aparaturos.
Labai fainiai cia del tu vakaro daliu nupasakojai, kazkaip dar nebuvau susimascius apie tai Skaityk, pagal savo megstamiausia daina gali sokt meiles soki
Mums DJ jau uzsakytas, liks tik del muzikos pakalbet. Matai, pas mus gyvai valandele dainuos ir dar kai kas is LT zinomu dainininku ir problema buvo ta, kad po ju labai jaustusi skirtumas, jei uzgrotu kokie popigiaiski vestuviniai muzikantai, o DJ manau, gales susitvarkyt su tuo, tuo labiau, kad tikimes geros garso, vaizdo ir apsvietimo aparaturos.
Labai fainiai cia del tu vakaro daliu nupasakojai, kazkaip dar nebuvau susimascius apie tai Skaityk, pagal savo megstamiausia daina gali sokt meiles soki
Aptikau nebloga saituka, gal kuriai pravers rengiant vestuves ar seip kokius smagius vakarelius, o gal net ir gimtadienius :Dj paslaugos, aparaturos nuoma ir kt.
QUOTE(Lijyte @ 2006 11 15, 21:44)
Visiskai pritariu. Manau muzika yra skonio reikalas. Jeigu norisi muzikantu, tai joks DJ nesuteiks tokio "malonumo", kaip zaidimai, yamahos garsai, visiem zinomi slageriai.
MEs is karto norejome DJ. Ir taip ir dareme per vestuves. Visiem patiko. )
na man teko buti trijuose baliuose kur linksmino dj... nei vienas nepatiko ...... gal dj nevyke papuole, beje visuose vakaruose skitingi buvo..... pirma karta buvo dj keite muzikas vis pakomentuodamas "o dabar isgirsite, sena, gera, visu pamegta...."..... nu tai buvo visas jo vedimas, beje publika buvo smagi uzteko, daug sokiu buvo, antrame pobuvyje buvo vakaro vedejas ir dj.... vedejas aktorius, tai jis buvo samdytas suorganizuoti zaidimus, velgi liaudis smagi, tai buvo idomiu zaidimu, vakarop aktorius isvaziavo, liko dj kuris pakomentuodavo tik uzdedamas dainas pradzioje, veliau ir to nebeliko ...... o va praeita men buvau tai is viso apakau .... tik deda muzikas ir tiek net kelis kartus paziurejau ar yra kas nors prie pulto ar tik CD irasytas eina:hm ..... o tie vestuviniai kitokie buna? jeigu taip kaip man teko buti tai tada nekas....
QUOTE(Saga @ 2006 12 07, 16:10)
na man teko buti trijuose baliuose kur linksmino dj... nei vienas nepatiko ...... gal dj nevyke papuole, beje visuose vakaruose skitingi buvo..... pirma karta buvo dj keite muzikas vis pakomentuodamas "o dabar isgirsite, sena, gera, visu pamegta...."..... nu tai buvo visas jo vedimas, beje publika buvo smagi uzteko, daug sokiu buvo, antrame pobuvyje buvo vakaro vedejas ir dj.... vedejas aktorius, tai jis buvo samdytas suorganizuoti zaidimus, velgi liaudis smagi, tai buvo idomiu zaidimu, vakarop aktorius isvaziavo, liko dj kuris pakomentuodavo tik uzdedamas dainas pradzioje, veliau ir to nebeliko ...... o va praeita men buvau tai is viso apakau .... tik deda muzikas ir tiek net kelis kartus paziurejau ar yra kas nors prie pulto ar tik CD irasytas eina:hm ..... o tie vestuviniai kitokie buna? jeigu taip kaip man teko buti tai tada nekas....
Pas mus buvo profesionalas, be jokiu kvailu komentaru ir nerealiai uzvede publika, net negalejau atsidziaugti tokiu darbu. Dj ,Dj nelygus taip pat kaip ir su visais.Profas visada gerai atlieka savo darba