Įkraunama...
Įkraunama...

DJ vestuvėms

QUOTE(kycia @ 2006 03 03, 14:47)
mes ir nusprendem nemoket 1000lt armonikoms ir nusidainavimams, imam DJ su pultu ir dar sutaupysim smile.gif aisku per pazistamus.... ;/

o kur jusu vestuves? Kada? Ir gal gali parekomenduot ta pazistama jei ne ta pacia diena vestuves?? As suzinojau kad DJ kainuoja apie 400lt uz vakara, manau daugiau 600lt tikrai nekainuos, jei reikes kad grajintu nuo pradzios iki galo.. O kokia kaina jums sake?

Man irgi rekomendavo viena DJ, kuri as pazistu, tikrai zinau kad muzika tai jis gera gros, vieninteli pergyvenu ar jis mokes pravest vakara.. Nes kur teko dalyvaut vestuvese su DJ'jais, tai jie ir zaidimus paorganizavo ir siaip niekam neleido nuobodziaut..
Atsakyti
QUOTE(Gabix @ 2006 03 03, 16:14)
o kur jusu vestuves? Kada? Ir gal gali parekomenduot ta pazistama jei ne ta pacia diena vestuves?? As suzinojau kad DJ kainuoja apie 400lt uz vakara, manau daugiau 600lt tikrai nekainuos, jei reikes kad grajintu nuo pradzios iki galo.. O kokia kaina jums sake?

Man irgi rekomendavo viena DJ, kuri as pazistu, tikrai zinau kad muzika tai jis gera gros, vieninteli pergyvenu ar jis mokes pravest vakara.. Nes kur teko dalyvaut vestuvese su DJ'jais, tai jie ir zaidimus paorganizavo ir siaip niekam neleido nuobodziaut..

mums ir nereikia, kad jis vakara vestu smile.gif mes patys tuo pasirupinsim- is sveciu yra geresniu organizatoriu 4u.gif vestuves Kaune. Nelabai galiu sakyt jo kontaktus, plius ne mes su juo asmeniskai kol kas derinam , per pazistamus....
Atsakyti
Gal kas zinot, kiek gali kainuoti DJ Senis is Siauliu? Gal girdejot kokiu atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2006 02 21, 16:33)
rugpjucio 19 buciau labai dekinga jei ka nors suzinotum 4u.gif

Buvau susitikus su savo busimuoju DJ, - kainos mazdaug tokios 400lt jam ir apie 300lt aparatura (priklausomai kokio dydzio reikia). Jei vis dar domina parasyk i az - atsiusiu kontaktus.

su juo vestuvese nedalyvavau, bet ten kur jis dirba man muzika visada patiko:)
Atsakyti
Šiuo klausimu kaip muzikantas galiu pasakyti, dauguma radio DJ nemoka bendrauti su žmonėmis. Keista bet tai tiesa, jie pripratę kalbėti į orą, geriausiu atveju dviese trise. Klubinis DJ tokiam atvejui tinka labiau.
Teko dalyvauti ne viename renginyje kur vedėjas buvo radijo DJ, man asmeniskai nepatiko.

O kas dėl nusidainuojančių muzikantų, yra kaip yra, kaip ir kiekvienoje profesijoje. Tarp DJ irgi manau visokio gero yra. Patarimas reikia rinktis, nepirkti katės maiše. Geriausias variantas pamatyti realų žmogaus darbą panašioje aplinkoje, kokiai žadate jį samdyti.

Renkantis muzika vakarui reikia labai atkreipti demesi i sveciu kontingenta, jei sveciams bus linksma, vyraus gera, šilta šventės atmosfera, linksma bus ir Jums. Netgi jei Cicino su Zvaguliu Jūs nekenciat. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sekunda: 11 gegužės 2006 - 17:51
taip taip, musu DJ groja "sienoje" smile.gif ir pas mus jaunimas smile.gif ir sakem kad turetu ir Cicina, ir Zvaguli, ir Celine Dion, ir musu parinktu dainu smile.gif nes bala zino, kas gali pralinksminti smile.gif o DJ manau gi nedainuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei Jums atrodo kad didzejaus darbas tik spaudyti Play ir Stop ir laiku sušukt: Je,
, o
dabar...
Atsakyti
O mes nusprendem be muzikantu apsieti, taigi visi gales buti DJ'ejais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabix @ 2006 05 11, 10:49)
Buvau susitikus su savo busimuoju DJ, - kainos mazdaug tokios 400lt jam ir apie 300lt aparatura (priklausomai kokio dydzio reikia). Jei vis dar domina parasyk i az - atsiusiu kontaktus.

su juo vestuvese nedalyvavau, bet ten kur jis dirba man muzika visada patiko:)

Labas,
Aciu labai bet mes jau turim DJ, aisku jis kainuos daugiau 800 uz vakara + 400 aparatura, bet zinau , kad jis tikrai geriausias variantas, koks tik galetu buti.
Atsakyti
Na teko dalyvauti vestuves, kur buvo pasamdytas DJ-us...bet labai nepatiko, nes visu pirma jis nesulauke net dvylikos..(padaugino truputeli..).. biggrin.gif tad veliau kas netingejo turejo keisti kompaktus...ir siaip eilinis balius gaunasi...geriau muzikantai...ir idomiau ir linkamsiau...
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal kas galite rekomenduoti DJ Klaipėdoje? Jam reikėtų tik muziką leisti ir tai ne ištisai, žinoma, kad turėtų savo aparatūrą, vakaro pravest tikrai nereikėtų. Būsiu labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
jo....kaip supratau jau su DJ sunkoka... g.gif
muzikantu nenorim...dj butu idealu...bet bijau, kad vietoj nerasim, o samdytis kaunieti, ar vilnieti tai jau geriau nieko, bo kainuos trezdali vestuviu....
kokiu dar alternatyvu g.gif
Atsakyti