Jeigu kam reikės DJ paslaugų, tai ramia širdimi galiu rekomenduoti Remigijų iš M-1plius.. Kai susitikom mūsų paklausė ar sudarinėsime playlistą, atsakėme, kad šį darbą paliekame jam ir turime tik vieną prašymą, kad muzika būtų kuo įvairesnė, kad tiktų visiem.. ir jaunimui pasišokt, ir būtų hitų tėveliams, ir lietuviškos ir užsienietiškos.. Ir dabar jau po šventės galiu pasakyti, kad savo darbą atliko tikrai profesionaliai.. visi svečiai buvo patenkinti parinkta muzika, visi nerealiai daug šoko ir tikrai nei vienas neliudėjo buvom sutarę, kad pabus iki 2:30 3:00 pagal situaciją.. bet kadangi svečiai nerealiai linksminosi, tai jis išbuvo iki 4:00 be jokių problemų
Jeigu kam reikės kontaktų rašykit į AŽ, pasidalinsiu
Veja, o kokia kainyte? Ir ar vedeja turejote?
QUOTE(sbo @ 2012 10 01, 16:47)
Veja, o kokia kainyte? Ir ar vedeja turejote?
su DJ mes susitarėm už 1000 Lt.. kiek žinau jeigu toliau reikia važiuoti, tai prašo padengti kuro išlaidas..
o vedėją taip pat turėjom.. nes reikėjo, kad kas visą publiką suvaldytų
nes vien DJ to tikrai nepadarys.. jo darbas yra sureguliuoti gerą atmosferą šokių aikštelėje, kad visiems linksma būtų
QUOTE(-Vėja- @ 2012 10 01, 16:53)
su DJ mes susitarėm už 1000 Lt.. kiek žinau jeigu toliau reikia važiuoti, tai prašo padengti kuro išlaidas..
nes vien DJ to tikrai nepadarys.. jo darbas yra sureguliuoti gerą atmosferą šokių aikštelėje, kad visiems linksma būtų
Vedeja atskirai uzsakinejot? Ar cia kartu su DJ paketas ?
QUOTE(sbo @ 2012 10 01, 21:15)
Vedeja atskirai uzsakinejot? Ar cia kartu su DJ paketas ?
atskirai
už tokią kainą tikrai nemanau kad rasit gerą paketą kad būtų ir vedėjas ir DJ
tiesa.. man jį rekomendavo mūsų šventės vedėjas
QUOTE(-Vėja- @ 2012 10 01, 21:44)
atskirai
Kiek bendrai gavosi, jei ne paslaptis?
Man cia patarima buvo dave, kad geriau, kai DJ ir vedejas dirba kartu, susidirbe...
QUOTE(sbo @ 2012 10 01, 22:01)
Man cia patarima buvo dave, kad geriau, kai DJ ir vedejas dirba kartu, susidirbe...
mūsų taip ir buvo.. pirmiausiai išsirinkom vedėją, o poto jo paprašėm, kad rekomenduotų DJ, kuriuo galima pasitikėti, tai ir rekomendavo... jie jau kartu labai daug vestuvių buvo pravedę ir puikiai vienas kitą žinojo tai ir nebeieškojom kito DJ.. likom labai patenkintų abiejų darbu
o bendrai kainavo 2500Lt..
QUOTE(sbo @ 2012 10 01, 22:01)
as irgi toki patarima gavau
QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 02, 12:23)
as irgi toki patarima gavau
Geras Sia savaite dalyvausiu puseseres vestuvese,Bus Dj,ir vedejas,pasidalinsiu ispudziais ,po iseiginiu kaip ir kas buvo Apie Remigiju girdejau ,kad tikrai su juo viskas tvarkoje ,rimta komanda ,sauniai dirba
QUOTE(NijoleNikitiniene1987 @ 2012 10 02, 13:27)
Geras Sia savaite dalyvausiu puseseres vestuvese,Bus Dj,ir vedejas,pasidalinsiu ispudziais ,po iseiginiu kaip ir kas buvo Apie Remigiju girdejau ,kad tikrai su juo viskas tvarkoje ,rimta komanda ,sauniai dirba
Labai lauksim Jusu ispudziu
As irgi sestadieni einu i vestuves, gal cia tos pacios ?
QUOTE(-Vėja- @ 2012 10 02, 08:13)
mūsų taip ir buvo.. pirmiausiai išsirinkom vedėją, o poto jo paprašėm, kad rekomenduotų DJ, kuriuo galima pasitikėti, tai ir rekomendavo... jie jau kartu labai daug vestuvių buvo pravedę ir puikiai vienas kitą žinojo tai ir nebeieškojom kito DJ.. likom labai patenkintų abiejų darbu
Jūsų vedėjas gal kartais buvo Gintas?