Įkraunama...
Įkraunama...

DJ vestuvėms

QUOTE(busimanuotaka @ 2012 06 13, 13:54)
Gal nesupyks niekas jei parasysiu...mes mokejom 1800lt(nesiderejom). Buvo nuo kazkur 3-4 pietu iki 4ryto(buvom sutare iki 3val, bet primokejom po to uz virsvalandi).

QUOTE(Snaily @ 2012 06 13, 14:06)
O mes liepos mėn. esame jį užsisakę  biggrin.gif  tai pasiderėję nuo 1900 mokėsim 1700. Sutartyje nurodyta, kad jis bus nuo 17 iki 3val  4u.gif

Brangiai... schmoll.gif
Dj Sarunelis ima pigiau ir diskoteka neribota - ligi paryciu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mishkinuke @ 2012 06 26, 11:15)
Brangiai...  schmoll.gif
Dj Sarunelis ima pigiau ir diskoteka neribota - ligi paryciu....  ax.gif

Bet jis tik DJ? Mes turesime ir vestuviu vedeja ir DJ. 2 zmogeliukai bus
Atsakyti
QUOTE(Snaily @ 2012 06 26, 11:57)
Bet jis tik DJ? Mes turesime ir vestuviu vedeja ir DJ. 2 zmogeliukai bus

Ne, jis vedejas, o po programos Dj. 2 in 1 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mishkinuke @ 2012 06 27, 15:32)
Ne, jis vedejas, o po programos Dj.  2 in 1 rolleyes.gif

Smagu, kad pigiau radot. Tik galvoju, kad vienam sunkoka du darbus daryti. Kartais reikes ir muzika keisti ir kalbeti tuo metu, pvz per koki zaidima...ir be pakeitimo iki pat paryciu groti...bet gal jis zino ka daro ir sugeba.
o tai gal turesit ir muzikantus kurie per programa gros?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busimanuotaka: 06 liepos 2012 - 13:42
Musu vestuvese grojo DJ is www.renginiuvedejai.lt- labai patiko, pilnai atsizvelge i musu pageidavimus, rekomenduoju 4u.gif

o visiskai NEREKOMENDUOJU tureti reikalu su Giedriumi Svirneliu is www.pimpit.lt uzsisakeme DJpaslaugas is jo, kol nedaveme uzstato bendravo normaliai, bet kai tik daveme uzstata budavo nebeimanoma jam prisiskambinti, ragelio nekeldavo, niekada neperskambindavo. Praseme duoti musu Dj nr, kad susitartume del dainu konkreciai su juo, teko skambinti tris kartus jam, kol siaip ne taip jis malonedavo atsiliepti, pazadedavo tuoj atsiusti Dj nr..ir taip ir neatsiusdavo. atsiunte tik po 3 musu paskambinimo. bet tuom viskas nesibaige, nes su tuo Dj nepavyko susisiekti, skambinom-nekele, parase, kad veliau paskambins, aisku, taip to ir nepadare. likus 3 dienoms iki vestuviu atsisakeme ju paslaugu. atsitiktinai buvo laisvi Dj is jau minetu renginiuvedejai.lt, kurie puikiai atliko savo darba, be priekaistu. O minetas Svirnelis parode didele nepagarba klientams sitaip nekeldamas ragelio, buvo neimanoma susikalbeti susitarti, vienu zodziu NEPATARIU su juo tureti reikalu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(XAlinaX @ 2012 06 11, 17:03)
QUOTE(busimanuotaka @ 2012 06 09, 21:54)

O siaip lengvai viska susiderinote su Paulium? Nes ir mes ji mastome imti savo sventei, susirasinejome su juo, kaip ir visai man patiko jo idejos blush2.gif

Mane irgi domina Paulius 4u.gif ..Norejau pasiteirauti ar jis greitai i el.pasta atsako, nes kazkaip parasiau bet niekaip nesulaukiu jokiu ziniu, tai kazkip nebezinau ka besumastyt. Gal jis netycia pateikia kokia video kaip praveda sventes ir pan. Nes kazkaip sunku surasti patikima ir linksma g.gif zmogu pravesti rengini
Atsakyti
QUOTE(provansas @ 2005 02 22, 23:15)
As noriu, kad per mano vestuves grotu DJ. Gal kuri is Jusu sventete vestuves ar organizavote gimtadieni, kuriose grojo DJ?  yahoo.gif  Pasidalinkite patirtimi ir kontaktais.

Thanx

as dabar pati bandysiu, bet net nzn kaip bus, nes nesu buvusi vestuvese kur yra dj... g.gif
Atsakyti
[quote=Anja,2012 08 23, 23:02]
O siaip lengvai viska susiderinote su Paulium? Nes ir mes ji mastome imti savo sventei, susirasinejome su juo, kaip ir visai man patiko jo idejos blush2.gif
[/quote]

Mane irgi domina Paulius 4u.gif ..Norejau pasiteirauti ar jis greitai i el.pasta atsako, nes kazkaip parasiau bet niekaip nesulaukiu jokiu ziniu, tai kazkip nebezinau ka besumastyt. Gal jis netycia pateikia kokia video kaip praveda sventes ir pan. Nes kazkaip sunku surasti patikima ir linksma g.gif zmogu pravesti rengini
[/quote]
As tai jam skambinausi. Jis atsiuncia i pasta nuotraukeliu siek tiek ir filmuotos medziagos truputeli. Siaip uz tokia kaina, tai as nesitikejau, kad bus taaaip sauniai pravestas vakaras smile.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
as tai net nezinau koks dj pas mane bus....vedantysis vakar ji atsives g.gif tikiuosi bus geras biggrin.gif
Atsakyti
Mes taip pat samdemes, DJ ,Ir vedeja,sumokejome 2500 tukstancio litu,bet jie uz tuos pinigus ir atidirbo,patikekite,tokio sou nemaciau,mes juos pastebejome pas savo draugu vestuves,ir nekilo abejoniu su vyru ,kad jie taip pat bus pas mus,buvo sudaryta isskirtine programa,su persirenginejimo sou ,rekvizitu pateikimas buvo ,muzika suderinta is anksto,kokybe ,na tikrai truksta zodziu kaip mums patiko,tai komanda Svesk linkmsai ,vedejas Justas Kupstas,o Dj'ejus Dj Niko ,Tomas. Jai kam reikia eksperto muzikos srityje tiek Ru pop kulturos,tiek Lt ,tiek Anglu,visapusikai pasikausciusi kompanija . smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NijoleNikitiniene1987 @ 2012 10 01, 11:26)
Mes taip pat samdemes, DJ ,Ir vedeja,sumokejome 2500 tukstancio litu,bet jie uz tuos pinigus ir atidirbo,patikekite,tokio sou nemaciau,mes juos pastebejome pas savo draugu vestuves,ir nekilo abejoniu su vyru ,kad jie taip pat bus pas mus,buvo sudaryta isskirtine programa,su persirenginejimo sou ,rekvizitu pateikimas buvo ,muzika suderinta is anksto,kokybe ,na tikrai truksta zodziu kaip mums patiko,tai komanda Svesk linkmsai ,vedejas Justas Kupstas,o Dj'ejus Dj Niko ,Tomas. Jai kam reikia eksperto muzikos srityje tiek Ru pop kulturos,tiek Lt ,tiek Anglu,visapusikai pasikausciusi kompanija . smile.gif smile.gif

man 4000 lt kainuos g.gif
Atsakyti
[quote=Hedra:),2012 10 01, 12:51]
man 4000 lt kainuos g.gif

smile.gif Mes norejome dar gyvai dainuojancia grupe pasikviesti ,bet tuo metu buvo uzimta ,tai nebuvo,kazkas panasaus butu buve apie 4000lt ,bet ir be jos sauniai pasibuvom smile.gif
Atsakyti