Dj irgi atliko savo darbą nuostabiai. Turėjo įvairiausios muzikos, kokių dainų prašėm, tokias ir leido.
P.S. Dj ir vakaro vedėjas buvo viena komanda. Draugai. Dar Dj atsivežė savo aparatūrą, šviesas ir t.t- juk tai elementaru,tas pats kad sakytum atejo dazytojas ir atsinese ne tik tokiu dazu kokiu prasem bet net ir savo teptuka-supraskim juk toks darbas ir nera ko stebetis nes priesingu atveju jis neatliktu savo darbo..
As tai buvau susidurusi su Dj Green (Tomas) Vienu draudu vestuvese ( Vilniuje ) grojo, tai buvo laaabai smagu, o po poros menesiu kiti draugai buvo ji i Alytu pasikviete, irgi i vestuves pagroti, tai matosi zmogus su patirtimi. To Dj Green kainos nezinau, bet telefona tai turiu, nes ketinu spalio menesiui i savo 30 samdytis.
Telefonas 869881818 Dj Green, zodziu Tomas
Telefonas 869881818 Dj Green, zodziu Tomas
ieskom Dj is Klaipedos ar kazkur netoli...
drauges vestuves bus pajuri tai vedeja ji mano pasieme:), na ji puikiai pravede musu vestuves ir drauges ikalbeta sutiko vaziuoti i pajuri 300 km, o va Dj is Kauno imti tai jau gaunasi per brangu... na vedejai 1200 plius kuras dar dj 900 plius kuras, negi negalima pigiau? manau kad vedejas kai geras tai verta imti ir is toli, bet Dj... gal galima ir paprasciau
rekomenduokit, reklamuokit bet tikrai gera DJ
drauges vestuves bus pajuri tai vedeja ji mano pasieme:), na ji puikiai pravede musu vestuves ir drauges ikalbeta sutiko vaziuoti i pajuri 300 km, o va Dj is Kauno imti tai jau gaunasi per brangu... na vedejai 1200 plius kuras dar dj 900 plius kuras, negi negalima pigiau? manau kad vedejas kai geras tai verta imti ir is toli, bet Dj... gal galima ir paprasciau
rekomenduokit, reklamuokit bet tikrai gera DJ
Praejusiais metais sveciavomes 4 draugu vestuvese, kurias vede ivairus vedejai. Kadangi ateinanciais kelsime savasias pasirinkome mums labiausiai patikusi vedeja-didzeju Viduti. Labai patiko jo ir asistento dj darbas. Subtiliai, neikyriai, jaukiai ir su visokiais zaidimukais. Viskas vyko Vilniaus Verkiu dvare per keleta saliu. Galiu pasakyti, kad esu ten buvusi su jaunaja (derinome maista) ir dienos metu sales atrode kazkaip nykiai, nors tai dvaras. Bet vestuviu metu viskas buvo kardinaliai pasikeite, visai nelietuviskas variantas. Labai daug sviesu, girliandu, viskas tik pabreze vakaro atmosfera, jaukuma ir iskilmingvuma, bet kadangi nesu pompastikos megeja, tai pasirode padaryta skoningai. Neisivaizduoju siuolaikiniu vestuviu su tradiciniais muzikantais ir tik keliais prozektoriais. Tokiu vestuviu uzsinorejome ir mes su MB. Susitarem, kad Vidutis atsivez visas sviesas ir vel Verkiu dvare bus kaip draugu vestuvese. Man regis siais laikais apsvietimas yra vienas is dalyku, kas daro vakara issiskirianti is kitu vestuviu. O vakaro programa apkalbejome su juo ir pasikoreguosim, taip, kad nesikartotu matyti zaidimai. Bet standartiskai keli dalykai kaip, kad ugnies iteikimas, tortas manau buna 99% vestuviu Tad visiems siulau uzklausti vedeju ar didzeju koki apsvietima zada atsivezti.
QUOTE(smile4theworld @ 2012 02 23, 19:20)
gal galite patikslinti apie kokį Vidutį kalbate?
Siaip visiems prisistato vardu Vidutis, nors pagal sutarti jis - Vidmantas Petrauskas
Neseniai buvau vestuvėse ir galiu rekomenduoti nerealų vestuvių, gimtadienių, darbo vakarėlių ir tttt... vedėją Vytautą Bertašių. Buvo super. Vestuvių muzikantai, manau yra atgyvena. Specialiai pasiėmiau kontaktus. Jei ką sudomintų kreipkitės, galėsiu duoti numeriuką. Už vestuves, kiek girdėjau 1500 lt į komplektą DJ iki 3 val. nakties. Šiaip galit pasiigooglinti jis dirba ir agentūrose, bet asmeniškai kreipiantis pigiau.
862680604
862680604
samdziau DJ sauliu (saulius2010@super.lt) atsiliepimai teigiami
buvau liudininke nedidelese vestuvese, man buvo pasakyta kad bus seima ir truputis draugu, taigi ruosiausi kad dauguma jaunimas, o gavosi kad seima tai ir dedes ir tetos, o to jaunimo vos keli
taigi laimei DJ turejo muzikos kurios sakiau kad tikrai neprireiks, taip pat padejo su vestuviu vedimu, pravede kelis zaidimukus, nors nebuvau prasiusi.
Taigi si zmogu galiu rekomenduot.
p.s. man labiausiai patinka kai vestuvese vakarienes metu groja koks auksto lygio muzikantas pvz susaksofonu, o veliau muzika perima DJ ir pareguliuoja muzika pagal publikos poreikius. o tie tradiciniai muzikantai su dainuskom ir poshlais juokeliais mane tiesa pasakius vimdo... na skonio reikalas, bet as uz DJ.
buvau liudininke nedidelese vestuvese, man buvo pasakyta kad bus seima ir truputis draugu, taigi ruosiausi kad dauguma jaunimas, o gavosi kad seima tai ir dedes ir tetos, o to jaunimo vos keli
taigi laimei DJ turejo muzikos kurios sakiau kad tikrai neprireiks, taip pat padejo su vestuviu vedimu, pravede kelis zaidimukus, nors nebuvau prasiusi.
Taigi si zmogu galiu rekomenduot.
p.s. man labiausiai patinka kai vestuvese vakarienes metu groja koks auksto lygio muzikantas pvz susaksofonu, o veliau muzika perima DJ ir pareguliuoja muzika pagal publikos poreikius. o tie tradiciniai muzikantai su dainuskom ir poshlais juokeliais mane tiesa pasakius vimdo... na skonio reikalas, bet as uz DJ.
Man yra teke buti vestuvese su didzejumi. Tokiose linksmose vestuvese dar neteko buti Taip parinko muzika, kad jauni ir seni negalejo vietose nusedeti
Nuo tada visad norejau didzejaus ir savo vestuvese. Draugas uz tradicinius muzikantus, bet vis tikiuosi ji dar perkalbeti
Gal kas zino ir galetu parekomenduoti koki DJ ir renginiu vedeja is Siauliu apskrities
Nuo tada visad norejau didzejaus ir savo vestuvese. Draugas uz tradicinius muzikantus, bet vis tikiuosi ji dar perkalbeti
Gal kas zino ir galetu parekomenduoti koki DJ ir renginiu vedeja is Siauliu apskrities
QUOTE(asdaiva @ 2012 03 02, 13:51)
as irgi imsiu muzikuoti Dj ir vedeja... nes bijau uzsirauti ant muzikantu su savo scenarijumi... o tie kurie puikiai groja tai ima virs 2000 ir vistiek reikia dar pliudj nes jie po 01 ir iseis..
draugės vestuves vedė Justinas su DJ`umi, buvau pasiėmus kontaktus, tai paskui per įmonės kalėdinį vakarėlį grojo matosi, kaip žmogus moka dirbti su skirtinga publika, parenka muziką, žaidimus ir pan. sakė, užsiima tuo jau 10 metų, patirtis tikrai matosi. 8 687 09000 kam reikės telefoniuko
QUOTE(witulka @ 2012 03 07, 12:18)
Sveikos, nuotakos, ar esat girdeja ka nors apie dj sa-ras? jis is kauno ...
Labas, jei kalbam apie ta pati tai teko dalyvaut vestuvese kur jis grojo,superinis muzika ivairi itiks visiems