Įkraunama...
Įkraunama...

DJ vestuvėms

as ir savo vestuvems ruosiuosi ieskoti DJ ir vedejo. Pries muzikantus nieko neturiu, bet kazkaip vienas vienodas balsas traukiantis visas dainas is eiles riboja norus, ne visas dainas istraukia muzikantai.
Gal forumietes, kurios daret ir turit likusius savo vestuviu grojarascius, galetumet pasidalinti? Na siaip as koki 10 dainu turiu kurios butinai turetu buti mano vestuvese, del kitu tai net neisivaizduoju.
Atsakyti
Mes savo šventei išsirinkom DJ dėl kelių priežasčių. Visų pirma, tai jeigu jau rinktis muzikantus, tada reikia sandyti kažką tokio, kad jojoi. Koverių atlikėjai, kurie dar ne visada ir į natą pataiko, mums netinka visai, o originalūs grupsai atitinkamai ir kainuoja. DJ gerai tuo, kad pametėsim jam savo grojaraštį, taigi, žinosim, kad per vestuves nebus visokių nesąmonių kaip Abba arba Mariah Carey ir panašiai. Atvirai, jeigu vestuvėms galėtume skirti milijoną, tikriausiai samdytume originalią grupę, grojančią savo kūrybos dainas, bet kadangi dešimtimis ar šimtais tūkstančių už tokias pramogas mokėti nenorime ir negalime, DJ tiks kuo puikiausiai, tikrai nesutinku su pasakymu, kad jau jeigu nėra muzikantų, tada jau eilinis balius.
Atsakyti
pabuvus apie naujus metus draugiu vestuvese su vedeju ir dj jau pagelbejau kelioms kitoms ....vasarai ir ne tik -kam reik kontaktu rasykit man ,kokybiska ir nebrangu,tuoj galesiu kaip kokia menedzere nzn kad yra tokia paklausa arbi pati imsiu vest 4u.gif
Atsakyti
beje patarimas is savo patirties jei samdot dj samdykit virs 30m nes tokie lb patyre zino muzika is gyvenimo o ne per interneta parsisiunte,nes turejau vestuve kai vienas 22m dj dirba gerai bet vestuveje miksavimo mums nereikejo o kai ikause pradejo prasyt rusiskos sako tokios negrojiu paprase vysniausko sako kas jis toks na turbut suprantat kad sel ar pan vestuvems nelabai,ir buvo daug krastutinumu arba kokia lambada, makarena arba cicinas arba arti klubo o norejosi kazko lengvo zinomo o kitose grojo dj virs 30m su juo nebuvo problemu nes jis zinojo ir musu tevu muzika kuriems apie 40m ir turejo visu stiliu iskaitant lr ir ru playlistus tai buvom visi patenkinki...p.s. abiejose vestuvese kartojosi dalis zmoniu kam reikia info ar patarimu rasykit g.gif
Atsakyti
sveikos, mes norime vestuvems dj ir vedejo, geras renginys mums pasiule tai..uz 10val. kaina 2000-3000tukst. cia normali kaina? jauciu kad jo... doh.gif o gal kas jau juos buvo uzsisake, reiketu atsiliepimu...ir kt. dj rekomendaciju vilniuje/trakuose...aciu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_ @ 2011 04 29, 16:46)

sulaukiau daug jusu zinuciu pasirodo ne visos gali skirti muzikai 2000-3000 lt ,todel pati paskambinau ir suzinojau dj saulius 8 655 34300 virs 20m vedimo patirtis,kaina nuo 600lt grojimo laikas neribojamas ,kas norit smulkiau rasykit buvau 2 skirtingose vestuvese kur jis grojo ...
Atsakyti
Mano vestuvese pries 2 metus grojo DJ kartu su vakaro vedeju Mindaugu Krasausku. O dj buvo AIdas SimpleDj. Nu zinokit NEREALIAI buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dar dabar ziuredama video nubraukiu asara kaip smagu buvo. Ir nesvarbu, kad jaunas, bet muzika tobulai atitiko musu reikalavimus smile.gif Aisku, as pries vestuves nusiunciau emaila, kokios dainos butinai turetu buti mano sventeje (Svarbiausia - Tina Turner The best!!! thumbup.gif )o toliau nieko nereikejo sakyti, viskas vyko nerealiai, pagrojo keleta tokiu dainu, kurios mums nelabai... ir daugiau ju negrojo - sokom iki penkiu ryto!!! Facebooke jo ieskokite.
Atsakyti
Jau kad čia rekomenduojat - tai ir aš nuo saves galiu parekomenduoti wink.gif Taip sutapo, kad per pastaruosius kokius penkis metus, yra teke pabuvoti arba vestuvėse, arba įmonės šventėje, kur grojo šis didžėjus. Na, galiu pasakyti, kad prisiminimai kuo nuostabiausi! clap_1.gif Sugeba taip suderinti, kad polkos ir šokių muzika skamba kaip vienas, net pagyvenę toosinasi clap.gif O dar tas vedantysis(nežinau vardo, toks su akinukais) tai nereali judviejų komanda! thumbup.gif
atradau apie ta dj neseniai aprašymą, tad ir su jumis pasidalinu:
www.aparaturosnuoma.lt/dj-paslaugos/dj-tonny

Gražios vasaros, mielosios vacation1.gif
Atsakyti
Sveika,

Ojoj, visai nejuokinga, kad paveda likus tiek mazai dienu iki sventes doh.gif
Butinai parasyk, kuris cia DJ, kad kitos poros rastu apie ji negrazia info ir nepavestu kitu zmoniu g.gif
Nezinau ar jau susiradote kazka, bet rudeni mes savo vestuvems buvome pasamde butent dj+vedeja, nes kazkaip muzikantai man asocijuojasi su kaimietiskomis vestuvemis ir neaisku kokiais balsais jie uzbliauti gali lotuliukas.gif
Tai va internete irgi suradome vestuvems dj, o poto paaiskejo, kad tas pats dj gros ir mano drauges 30 metyje. Cia tai geras, ir dar menesio skirtumu. Zodziu per drauges gimdieni tusas buvo afigenas tongue.gif o po jo, mes su vyru ramiai miegojome ir zinojome, kad musu vestuviu muzikele bus nereali ir superine thumbup.gif ir nesuklydom. Net nesitikejau, kad taip bus smagu. + mums dar pasiule vedeja ir neprasovem. Dabar kai pagalvoju, tai vedejo irgi butinai reikia, nes veiksmo yra, atrakciju - zodziu liuks. Tai va pas mus grojo dj Zy, Rimantas. Manau, kad jis nesupyks, jei duosiu telefona viesai 868229826, nes pats internete savo numeri skelbia rolleyes.gif
Atsakyti
beje patarimas is savo patirties jei samdot dj samdykit vyresni su didesniu grojimo stazu nes tokie lb patyre zino muzika is gyvenimo o ne per interneta parsisiunte,nes turejau vestuve kai vienas 22m dj dirba gerai bet vestuveje miksavimo mums nereikejo o kai ikause pradejo prasyt rusiskos sako tokios negrojiu paprase vysniausko sako kas jis toks na turbut suprantat kad sel ar klubines ar pan vestuvems nelabai,ir buvo daug krastutinumu arba kokia lambada, cicinas arba arti klubo o norejosi kazko lengvo zinomo o kitose grojo dj virs 30m su juo nebuvo problemu nes jis zinojo ir musu tevu muzika kuriems apie 40m ir turejo visu stiliu iskaitant lt ir ru playlistus jau nekalbu apie uzsienio slagerius...tai buvom visi patenkinki...p.s. abiejose vestuvese kartojosi dalis zmoniu kam reikia info rasykit drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Rugpjūti atšventėm savo didžiąją šventę. Kadangi buvom nusprendę, kad šventėje dalyvaus vien jaunimas ir neturėsim piršlių, tai pradėjom ieškoti kas galėtų vesti vakarą ir kas galėtų groti. Pradėjom ieškoti vakaro vedėjo ir Dj. Radom tokį derinuką (vedėjas+Dj.) www.mantautas.lt. Iš pradžių gazdino kainą (2500 lt.), bet pradėjus skaičiuoti kiek kainuos muzikantai ir t.t., tai praktiškai gaunasi tas pats. Rizikavome, nes neturėjome tokios patirties. Bet žinokit labai apsidžiaugėm. Vedėjo darbas prasideda anksti ryte kartu su jaunaisiais, važiuoja kartu, padeda pasiplanuoti dienos eigą, bažnyčioje sustyguoja viskas ir pats linksmumas prasideda vakare drinks_cheers.gif Visi juokemės iki ašarų. Pokštai ne lėkšti, užimtumas šimtą procentinis, 00.00 val. dar buvo praktiškai visi svečiai blaivūs, nes nebuvo kada svaigintis, o vis kažką veikėm ir linksminomės biggrin.gif Žodžiu likome labai patenkinti. O svečiai dar iki dabar prisimena jo juokelius ir bajerius thumbup.gif REKOMENDUOJAM!!!
Dj irgi atliko savo darbą nuostabiai. Turėjo įvairiausios muzikos, kokių dainų prašėm, tokias ir leido.
P.S. Dj ir vakaro vedėjas buvo viena komanda. Draugai. Dar Dj atsivežė savo aparatūrą, šviesas ir t.t
PS.S. Kaip dažnai būna, kad muzikantai mėgsta pasivaišinti alkoholiu, o jiems net šampano taurės negalėjai įsiūlyti. Žmonės žiūri atsakingai į savo darbą. Šaunuoliai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanderita: 14 rugsėjo 2011 - 09:14
PS.S. Kaip dažnai būna, kad muzikantai mėgsta pasivaišinti alkoholiu, o jiems net šampano taurės negalėjai įsiūlyti. Žmonės žiūri atsakingai į savo darbą. Šaunuoliai!

as labai stebeciaus jei mano sefas (zmogus man mokantis alga uz atliekama darba) darbo metu man siulytu sampano ir stebetusi ko as cia negeriu. cia yra lygiai toks pat darbas. 4u.gif

Atsakyti