mane taip pat visa tai labai domina kaip kas vyksta..
QUOTE(Dorela @ 2009 09 20, 20:35)
as irgi rezgu mini bandyti kviesti DJ. tik aplinkiniai vis atkalbineja gal kas nors papasakos placiau, kaip ten viskas vyksta? (gal kas turit net filmuka ) muzikantai daznai uzpildo tuscias pauzes/padaro izangas visokiems tostams ir pan. kaip ten viskas vyksta? o kaip muzika? kokios dainos grojamos? cia turi DJ sovo repertuara, ar jaunieji siulo stiliu? kaip suderinami jaunimo/senimo norai? na papasakokit placiau
Nežinau, ko jau visi taip atkalbinėja Man asmeniškai kaip tik atrodo, kad muzikantai sukuria nejaukias tylos minutes - jiems gi ir pailsėti reikia, ir į wc nubėgti, nu, visgi žmonės. O tada lieka tik šakučių skimbčiojimas į lėkštes ir nejauki tyla... DJ lygiai toks pat muzikantas, tik jo instrumentai patogesni - užtenka vieno žmogaus, o ne grupės, ir muzika, manyčiau, kokybiškensė nei gyva (na, čia mano tokia nuomonė),
O visa kita, manau, priklauso tik nuo jūsų ir pasirinkto DJ. Jis gali ne ką prasčiau už bet kokį muzikantą ir įžangas pasakyti, ir žaidimus vesti. Muzika, be abejo, turėtų tik nuo susitarimo priklausyti, čia jaunieji ritmą diktuoja - aš, pavyzdžiui, paruošiau sąrašą ir diską su dainom, kurias būtinai norėjau tą vakarą girdėti, pagal kokias šokti ir t.t. Likusį repertuarą palikau pačiam Pauliui sudėlioti, jis sugebėjo labai gražiai "įpaišyti" mano dainas su savo grojaraščiu, labai mano skonį atitiko
Iš esmės tai tėra skonio reikalas, muzikantai ar DJ, gyva muzika ar įrašai. Aš samdžiau DJ ir tikrai nenusivyliau.
mums reikia DJ ir vedejo viename. Labai sudomino debesylos isreklamuotas Paulius, ir jau bandau su juo tartis, bet kazkaip labai nepasiekiamas man jis pasirode. visai nesuinteresuotas gauti uzsakymu. o jei zmogui nera intereso, tai ir per svente neaisku ko tiketis
QUOTE(Laiminge @ 2010 01 03, 16:32)
Rekomenduoju.Auksciausias lygis ir priimtinos kainos! Saunuolis. sekmes tau
na bet as tai jo nesuprantu paskutinis laiskas buvo siulymas susitikti del detaliu. buvom pasiruose ji samdyti. ir jis man is viso neatsake labai neprofesionalu
kas samdot dj manau puiki ideja, as visom keturiom uz:)
jau tie kaimo muzikantai su traleliuskom, palingavimais, ir spalio men gimusiems prasom atasistot. tai feeee... na man asmeniskai.
o jei bijot, kad dj gros bumcika, tai susitarkit, net galit sarasa duoti norimu dainu, kurios skambes per svente.
jau tie kaimo muzikantai su traleliuskom, palingavimais, ir spalio men gimusiems prasom atasistot. tai feeee... na man asmeniskai.
o jei bijot, kad dj gros bumcika, tai susitarkit, net galit sarasa duoti norimu dainu, kurios skambes per svente.
Sveiki, mes irgi galvojame apie vestuves rugpjūčio paskutinį šeštadienį t.y. 28d Žinom, kad tikrai neįperkam gerų muzikantų kurie kainuotų spėju nuo 5000lt todėl irgi galvojam apie Dj. Vedėją galvojam susirast atskirai. Vienam ko gero per sudėtinga ir vest renginį ir prie aparatūros šokinėti. DJ manom turėtų padėti perrinkti renginio muziką, patarti, bet mes prieš savivaliavimą ir nenorim kad paleistų kokį kapelos klipą Realiai tai pas mus Dj reikalingas tik tiek, kad laiku būtų patildoma ir pagarsinama muzika ir užgrojama atitinkama daina, na ir visgi pačios aparatūros neturim nuomojamame plote bus tik garso kolonėlės. Kol kas nei neįsivaizduojame kur reikia susirasti vedėja normalų už prieinamą kainą žinoma laikas jau ko gero tai daryti, o po to nei vieno neliks
Sveikos merginos
Oj mes prieš tai tik apie muzikantus galvojom, na tokius nekaimiškus ala, bet deja, jeigu grupė gera kaina tikrai apie keturis, penkis tūkstančius. Taigi nusprendėm DJ'ą ir vedėją samdytis. Už viską mokam 2200Lt
Oj mes prieš tai tik apie muzikantus galvojom, na tokius nekaimiškus ala, bet deja, jeigu grupė gera kaina tikrai apie keturis, penkis tūkstančius. Taigi nusprendėm DJ'ą ir vedėją samdytis. Už viską mokam 2200Lt
O mes samdysimes Mariu is Lietuvis.lt ir atskirai dj, jie is vienos komandos, gausis brangiau, bet esam 1000 proc. uztikrinti ju kokybe, idomiu scenarijumi ir viskuo kas gali buti geriausia
na jei daryciau dideles vestuves tai tikrai DJ imciau , nes man paciai tie tradiciniai muzikantai tai nelabai
Visu 100% galiu pasakyti, kad DJ yra visais atzvilgiais pranasesnis, nei muzikantai. Kodel?
Muzikantai daznai groja vienu stiliumi ir vienu balsu, kai DJ gali pagroti bet kuria muzika pasaulyje ir bet kuri stiliu.
Muzikantai daro pertraukas ir tarp dainu buna nelemtosios tylos minutes, kai turint DJ renginyje to isvengiama.
DJ puikiai igarsina vakaro programa - kas suteikia papildomo zavesio. Ir tai igyvendina pilnai, kai muzikantai daznai atsisako tai daryti, nes ne visus kurinius moka ar sugeba sugroti.
As neatsizadu gyvos muzikos, bet ji daugiau kaip vakaro akcentas, detale ir pan. Pagrindiniu smuiku turetu groti DJ.
Muzikantai daznai groja vienu stiliumi ir vienu balsu, kai DJ gali pagroti bet kuria muzika pasaulyje ir bet kuri stiliu.
Muzikantai daro pertraukas ir tarp dainu buna nelemtosios tylos minutes, kai turint DJ renginyje to isvengiama.
DJ puikiai igarsina vakaro programa - kas suteikia papildomo zavesio. Ir tai igyvendina pilnai, kai muzikantai daznai atsisako tai daryti, nes ne visus kurinius moka ar sugeba sugroti.
As neatsizadu gyvos muzikos, bet ji daugiau kaip vakaro akcentas, detale ir pan. Pagrindiniu smuiku turetu groti DJ.
mano seses vestuvese buvo DJ Senis ;] Šiauliuose čia.. Tai patenkinti visi buvo,pradzioje pagrojo ivairiu linksmesniu muziku lietuvisku,kad tiktu traukinukais sokti ir visaip kitaip...o veliau jau prasidejo siuolaikines club,techno ir kitokios muzikos.. jaunimo buvo daugiau tai iki paryciu ir muzikavo ta klubine muzikele davem vaizdu issijuose is tikruju zymiai geriau dj negu paprasti muzikantai..bent pasisokti normaliai galejome
Mano brolio vestuvese vasara didzejavo ir vede vakara Vidutis. Viska pats suorganizavo ir scenariju, ir aparatura. Pasitiko svecius ir jaunuosius, linksmu zaidimu padare, o ir vakara vede kaip profesionalus vedejas. Tikrai nepalyginsi su muzikantais, kurie gal mano tevams ir patiktu su savo juokeliais,bet man asmeniskai ir netgi sveciams patiko DJ. Jis zymiai energingesnis prisiminus mano vestuviu muzikantus tiek geros muzikos buvo pasiruoses, o dar neskaitant visu mano ir kitu pageidavimu .
As jei galeciau atsukti laika atgal imciau DJ kuris gali ir vesti vakara.
As jei galeciau atsukti laika atgal imciau DJ kuris gali ir vesti vakara.