Įkraunama...
Įkraunama...

DJ vestuvėms

o man idomu, kiek vidutiniskai kainuoja DJ? g.gif muzikantu ir siaip nenorejau, o kai kainas suzinojau, tai is viso doh.gif na bet reikia kazka mastyti.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 03 06, 23:53)
o man idomu, kiek vidutiniskai kainuoja DJ?  g.gif  muzikantu ir siaip nenorejau, o kai kainas suzinojau, tai is viso  doh.gif  na bet reikia kazka mastyti.... blush2.gif

kiek teko susidurti tai nuo 1000 lt prasideda, bet be jokiu rekomendaciju sad.gif
Atsakyti
Na, mes samdysim vedeja (uz 1500), tai jis dirba su dj, o dj tuo atveju mokesim apie 500 lt. Zinoma sumoj viskas gausis 2000 + aparaturos nuoma. Bet kai mes asmeniskai su tuo dj susirasienjom, tai jis prasesi 1000 lt uz vakara, o va kai kartu su vedeju, tai kaina kita... g.gif
Atsakyti
Mano draugė buvo užsisalius DJ, tai labai nusivylė blush2.gif sakė kažkoks piemuo atėjo, pradėjo leisti house stiliaus muziką ir visas vakaras buvo sugadintas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mastere @ 2008 03 12, 20:35)
Mano draugė buvo užsisalius DJ, tai labai nusivylė blush2.gif  sakė kažkoks piemuo atėjo, pradėjo leisti house stiliaus muziką ir visas vakaras buvo sugadintas doh.gif

Labai svarbu issirinkti toki DJ, kuris turi patirties butent vestuviu didzejavime ax.gif
Atsakyti
sveikos mergaites! jei jus galvojate imti muzikantus, ar dj, tai is savo patirtes sakau: DJ!!!! thumbup.gif zinokite nerealiai!!!! thumbup.gif nereikia jokiu muzikantu. mano tevai buvo pries dj iki vestuviu. tieko piktis nemazai del to. sad.gif bet po vestuviu pasake, dj - jega! visi soko iki ryto! bet aisku dar reikia surasti gera dj. mes esame Klaipedeciai, tai dj buvo pas mus is radio stoties! na laaaaaaaaaaabai jau patiko rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mastere @ 2008 03 12, 21:35)
Mano draugė buvo užsisalius DJ, tai labai nusivylė blush2.gif  sakė kažkoks piemuo atėjo, pradėjo leisti house stiliaus muziką ir visas vakaras buvo sugadintas doh.gif

na tai jei tas piemuo nezinojo kokio stiliaus muzikos jaunieji pageidauja tai ir leido tai ka siuolaikinai pemenys klauso ax.gif ax.gif ax.gif

mes pvz DJ duosim playlista surasysim kokios grupes patinka, kokias dainas butinai reikia paleisti, kokio stiliaus norim ir ko kategoriskai nenorim.

Manau neteks nusvilti, nes grieztai pasakem kad nenorim jokiu house ar techtonik ir pan lotuliukas.gif
Atsakyti
reiketu surasti toki dj kuris jau yra dirbes vestuvese. nes kitaip vakaras tikrai gali buti sugadyntas! nes ne visi dj moka dirbti su vedejais! leidzia sau norincia muzika ir viskas. galima ir su vedejais pasitarti, jie tikrai turetu zinoti. mano vedeja iskarto pasake, koki reikia imti! ir pati su jo susitare!
Atsakyti
Man ir patiko ideja uzsisakyti kokia zinoma grupe ar atlikeja valandelei ir paskui DJ. gal kas zinote, kur galima rasti kokiu kontaktu tu izimybiu 4u.gif
Atsakyti
sveiki, gal pas ka nors ar pas pazistamus vestuvese grojo DJ Sarunelis? jei taip, kokie ispudziai? labai noretusi kuo greiciau suzinoti:)
aciu.
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 04 09, 22:16)
O gal Kaune  ax.gif

Jie is Klaipedos! ten pirma karta ir pamaciau juos. O pries naujus Vilniuje, firmos baliuje jie buvo. Tai tada ir nusprendziau kontaktus paimti-pravers.. cool.gif
Atsakyti
praeita sestadieni atsokau savo vestuves ir buvo pas mane nuostabus DJ'us, vardu Vidutis! ir praveda truputi vakara, jei reikia, ir prisitaiko situacijose, ir lankstus, ir reaguoja greitai bei sumaniai i situacijas. Muzika visokiom rungtim atitinkama parenka. nu, vienu zodziu, super!!! malonus ir gerai savo darba ismanantis zmogus! Likau labai juo patenkkinta.
prisisokom, muzikos buvo ir tevams, ir jaunimui.
Atsakyti