man iškart su Gorbačiovu asocijuojasi
šiaip tai man daug labiau patinka Osvaldas.
ai bet koks skirtumas, juk šaukštai jau po pietų
Ir man Gorbačiovas prieš akis išlindo
Nemanau, kad daug vaikučių turi tokį vardą.
Nemanau, kad daug vaikučių turi tokį vardą.
Pervardint tikrai nepervardinsiu, nes man labai patinka šis vardas ir reikšmę jo žinau. tik, sakau, gal kas nors kur matė, kada vardadienis yra. O Rosvaldo ir Osvaldo vardo reikšmės ir kilmės šalis visiškai skiriasi.
Papildyta:
O kai vardą rinkom, tai apie jokį Gorbačiovą net minties nebuvo. tik kai keli draugai pasakė tą patį,kaip ir jūs, tik tada ir pagalvojau, kad toks yra.
Papildyta:
O kai vardą rinkom, tai apie jokį Gorbačiovą net minties nebuvo. tik kai keli draugai pasakė tą patį,kaip ir jūs, tik tada ir pagalvojau, kad toks yra.
nepatinka man toks vardas, kaip ir visokie Renaldai, Haroldai, etc. na, bet jūsų vaikas, jau pavadinot, so...
o vardadienio gali ir nebūti, juk ne visi vardai juos turi.
o vardadienio gali ir nebūti, juk ne visi vardai juos turi.
Man visai nieko vardelis
Niekiap nesuprantu, kam klausti nuomonės apie jau duotą vardą bet jei klausia - nepatinka, per sunkus
QUOTE(Dios @ 2007 09 20, 18:25)
man iškart su Gorbačiovu asocijuojasi
QUOTE(Digutis @ 2007 09 20, 18:33)
O kuo cia gorbociovas detas? nieko bendro jis su siu vardu kai ir neturejo, kiek mano istorines zinios ir atmintis leidzia zinot, jis kiek zinau taip vadinos Михаи́л Серге́евич Горбачёв, o gal kokia kita asmenybe praleidau
QUOTE(Žanetyte @ 2007 09 22, 22:04)
O kuo cia gorbociovas detas? nieko bendro jis su siu vardu kai ir neturejo, kiek mano istorines zinios ir atmintis leidzia zinot, jis kiek zinau taip vadinos Михаи́л Серге́евич Горбачёв, o gal kokia kita asmenybe praleidau
N tada neziuriu tv, ziniu ir kitu politiniu laidu.
Jis buvęs žiniukas Rosvaldas Garbačiovas, buvo kažkieno tais patarėjas ar pan.Toks zmogus egzistuoja lietuvoje.
Del vardadienio, tai banadyk panarstyt uzsienio saituose tikrai rasi, o jei dar zinai is kur vardas kiles, tai problemu visai nebus, reikia tik noro.
QUOTE(Sedai @ 2007 09 20, 16:57)
Mūsų mažėlio sūnaus vardas Rosvaldas. Išrinkom kartu su vyru. Tik niekaip nerandu, kada jo vardadienis. Gal kas žinot? Ar jums patinka toks vardas?
Na jei klausia tai atsakysiu Turim giminėje mes ir Osvalduką ir Rosvalduką, bet negražūs man šitie vardai Tačiau temos autorei jis pats pačiausias kadangi davė savo kūdikėliui, tad aukit į sveikatą
Neteko sutikti vaiko tokiu vardu.