Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo asociacija - visa informacija apie ją

QUOTE(juravy @ 2007 03 28, 19:39)
Taigi, galvoju, gal vertėtų paskelbti naują akciją ar akcijas. Kol bus surinkti pinigai, merginos atsigaus, sustiprės ir vėl galės bandyti....

Sėkmės didžiausios  4u.gif

Kaip butu gerai visom padeti, bet turbut tai neimanoma, noretusi kad visos merginos gautu parama, bet... Sunku ir isrinkti tas merginas, kuriom tikrai reikia pagalbos, tos proceduros begalo brangios, atima daug pinigeliu... verysad.gif
Bet nors 1, nors keliom jei pades VA bus nuostabu. Sirdis dziaugiuosi uz kiekviena stebukla perskaityta cia. Kiekvienas tebuklas suteikia vilties ir man, kad gal ta svajone issipildys, gal kada nors ir as galesiu pasakyti, kad esu nestuke.gif
Linkiu visom pasiekti savo is visos sirdies wub.gif .
Atsakyti
Nors po 1, bet vis į priekį... o forumo valdžia- protingi žmonės, nemanau, kad prieštaraus. Juk čia nekvepia nei komercija, nei savanaudiškumu, nei kvailų ambicijų ar užgaidų tenkinimu.
Atsakyti
Mielos mergaitės,

norėčiau paraginti visas, kurioms nesvetimas jausmas, užuojauta, prisiminimas ar skausmas nesulaukiant gandrų, pervesti į Vaisingumo asociaciją 2 procentus pajamų mokesčio. Surinkti pinigai, kaip ir kiekvienais metais bus skirti paramai, apmokant pagalbinio apvaisinimo procedūras bei švietėjiškai veiklai informuojant visuomenę apie nevaisingumo problemas, kovojant dėl įstatymo ir visaip kaip stengiantis mums visoms padėti, einant šiuo dažnai netgi labai sunkiu keliu.

balandžio mėnuo - paskutinis mėnuo, kada tai galime padaryti, tad labai raginu nedelsti ir kelias minutes savo gyvenimo užtrukti užpildant ir išsiunčiant deklaracijas.

Prašymas pervesti 2% pajamų mokesčio sumos http://www.vaisingumas.ku.lt/fr0512_2_proc.doc
Atsakyti
"Sie, niekam nepaskirti jusu pinigai nukeliauja valstybei."

Taip suprantame, tik iki siol pervedinejom ten i mano darboviete (nes esame vargani biudzetininkai, pvz. dirbu m-kloje), tai nors langus (nes visi kiauri) po truputi deda istaiga is tu gautu lesu.
Bet dabar atsirado nenugincijamai svarbesnis tikslas pervesti pinigeliams - tai tų busimų angelėlių gamybai soske.gif soske.gif soske.gif
Atsakyti
Va čia yra forma, kurią reikia užpildyti

Forma dėl 2 proc.

Vėliau įkelsiu į savo parašą užpildytą, tereikės pasirašyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva: 02 balandžio 2007 - 18:40
o mes po truputi po truputi ir visos sulauksime savo svajones biggrin.gif wub.gif

QUOTE(Lietuva @ 2007 04 02, 19:37)
...dirbu m-kloje), tai nors langus (nes visi kiauri) po truputi deda istaiga is tu gautu lesu.

Atsakyti
Merginos, nu gal kas bandėt per NORD LB, pernai tai nešiau į mokesčių inspekcija, o va šiemet norėčiau patogiau, nu patarkit, man niekaip nesigauna?????? doh.gif
Atsakyti
Mano paraše yra jau užpildyta forma - tereikia jums įrašyti savo duomenis, pasirašyti ir nunešti į Mokesčių inspekciją iki gegužės 1 d.
Gal galit paagituoti ir pažįstamus, gimines paaukoti šituos 2 proc. mums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva: 03 balandžio 2007 - 08:50
AČIŪ visoms, kurios pervedet ir dar pervesite 4u.gif Jūsų dėka kažkam vėl įsižiebs nauja viltis ir aplankys taip ilgai laukta sėkmė 4u.gif wub.gif

primenu, kad deklaracijos pildomos ir priimamos iki gegužės 1 dienos 4u.gif

QUOTE(Viltė @ 2007 04 04, 20:06)
Aš jau pervedžiau irgi.

Atsakyti
be abejones...lygiai taip pat ir 2 proc. ishsiusti gali smile.gif 4u.gif

QUOTE(mallena @ 2007 04 05, 13:23)
norec paklaust, o internetu galima ta forma issiust. na jei visa deklaracija pildziau internetu, tai gal ir sita forma galima? g.gif

Papildyta:
Taip, galima ir ranka uzpildyta lapa nunesti i mokesciu inspekcija tiesiai. O i kokia mokesciu inspekcija tai cia g.gif pagal gyvenama vieta...mergaites kas zinot???????? help....

gali vel pabandyti ir per hanza, ten pasiknisus turi irgi rasti deklaraciju formas, uzpildyti ir issiusti 4u.gif

QUOTE(Bajm @ 2007 04 05, 13:37)
o ranka galima įrašyti duomenis? nes užsisaugojau, wordinis dok., tačiau nieko keisti negalima g.gif
dar gerai būtų, kad parašytumėte, kokiu tiksliai adresu nešti į mokesčių inspekciją, kur priduoti tą lapą blush2.gif

atsiprašau, kad su durnais klausimais, praeitais metais pervedžiau asociaciją per hanza, bet jau nebeprisimenu kaip blush2.gif  blush2.gif  doh.gif

Atsakyti
bijau ka nors neteisingai pasakyti, jeigu gali tai paskambink i mok. inspekcijos informacija ir paklausk...ir parasyk mums 4u.gif smile.gif

QUOTE(Bajm @ 2007 04 05, 13:43)
nu aš Vln. gyvenu, konkrečiai Pašilaičiuose blush2.gif

Atsakyti
Taigi galit ir nenešti, registruotu laišku išsiųsti, o paskui jie kai suveda į sistemą, matysit su elektroniniam variante prie visų deklaracijų jau suvestas.
Atsakyti