Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo asociacija - visa informacija apie ją

QUOTE(Orchidėja @ 2007 03 27, 08:48)
Nežinau, čia dabar verkti ar juoktis  g.gif
Aš be galo laiminga  smile.gif Labai labai:)
Labai labai didelis ačiū Jums smile.gif

Neverk, galėsi verkti iš skausmo per gimdymą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 03 26, 20:14)
Informuojame, kad šiemet parama skiriama šioms Vaisingumo asociacijos narėms:
S.B. (Orchidėja) - Kaunas
I.P. - Klaipėda
R.K. (Ūlla) - Šiauliai
V.B. (Leta7) - Vilnius

Paramos suma - apmokėti IVF ir ICSI procedūras. Parama bus teikiama apmokant klinikų pateiktas sąskaitas. Paramą būtina išnaudoti šiais metais.
...

Daiva, super naujienos thumbup.gif wub.gif

Mes su vyru taip pat siuos pinigelius pervesime asociacijai wub.gif kad tik merginoms pasisektu! Sekmes dideliausios ir nuosirdziausios 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Didelis AČIŪ heart.gif notworthy.gif

Tai jau labai didelis argumentas nesustoti ir pabandyti dar kartą g.gif
Atsakyti
norejau paklausti del formos, kuria reikia pildyti norint tapti VA nariu - jei neturiu elektroninio paraso, kaip man issiusti prasyma? gal pastu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 03 27, 09:06)
norejau paklausti del formos, kuria reikia pildyti norint tapti VA nariu - jei neturiu elektroninio paraso, kaip man issiusti prasyma? gal pastu?  4u.gif

Iš pradžių gali išsiųsti emeilu be parašo, o kada patogu - paštu su parašu 4u.gif
Gali tiesiog atsiųsti emeilu nuskanuotą su parašu arba į docą galima įkelti vien tik nuskanuotą parašą.

P.S. Gal galit kuri nors paruošti 2 proc. deklaraciją (na užpildyti ją) ir permesti man emeilu - aš įsikelčiau į parašą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva: 27 kovo 2007 - 09:22
QUOTE(Spanguole @ 2007 03 27, 09:39)
Ar keitėsi kažkokie VA duomenys?  blink.gif  mes su vyru jau pervedėm savo 2 proc. VA, negi bus keblumų ir nepriims?

ne, nesikeitė.
Atsakyti
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Esu tokia laiminga, kad sunku net apsakyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 03 26, 19:14)
Informuojame, kad šiemet parama skiriama šioms Vaisingumo asociacijos narėms:
S.B. (Orchidėja) - Kaunas
I.P. - Klaipėda
R.K. (Ūlla) - Šiauliai
V.B. (Leta7) - Vilnius

Paramos suma - apmokėti IVF ir ICSI procedūras. Parama bus teikiama apmokant klinikų pateiktas sąskaitas. Paramą būtina išnaudoti šiais metais.

P.S. Nuo kitų metų parama bus teikiama tik pagal pateikiamus prašymus ir dokumentus, leidžiančius spręsti apie šeimos finansinę bei sveikatos būklę (apie reikalingus dokumentus informuosime vėliau). Prašymus galima pateikti bet kuriuo metų laiku. Jie turi būti laisvos formos nurodant motyvaciją, kodėl reikalinga parama.

pagal ka yra atrenkamos merginos? g.gif
Atsakyti
Pagal finansinę padėtį, prašymus.
Atsakyti
Nelabai žinojau, į kurį skyrelį rašyti, turbūt labiausiai „būtų į temą“ šiame.

Kol kas neturėjau problemų panašių į Jūsų, bet gaudydama pirmą gandrą, užsukdavau pas Jus paskaityti... Labai Jus visas palaikau!

Kadangi paramos akcija Darlai (duok Dieve, kad jai pasisektų) eina į pabaigą, pagalvojau, o kodėl nepradėjus organizuoti naujų akcijų?! Galbūt kelias iš karto?! Tokiu būdu daugiau merginų galėtų vėl bandyti. Kai paskutiniu metu tiek daug nesėkmių buvo, tai taip ir norisi, kad kuo daugiau šeimų taptų laimingomis. Manau, kad keli IVF‘ai per metus gali išmušti iš pusiausvyros nevieną darnią, finansiškai stabilią šeimą, jau nekalbu apie moters dvasinę būseną... Esu įsitikinus, kad šio forumo narės solidarizuosis su Jumis. Mes visos žinom, ką reiškia norėti ir susilaukti kūdikėlio. Be to, juk, kiekvieną vaisingą šeimą gali ištikti panašus likimas, tai bent finansiškai galėtumėm Jums padėti... Turbūt VA neišgali paremti kiekvieną, kad ir kaip norėtų....

Nelabai įsivaizduoju, kokiais kriterijais remiantis, Jūs iki šiol organizavote panašias akcijas- užtekdavo kieno nors iniciatyvos, prašymo, ar bendrai nuspręsdavote, kuriai padėti....Aš asmeniškai labai sirgau ir sergu už Nakvišą, darvieną ir euromergelę bei, aišku, kitas. Tikrai prisidėčiau, kad tik pasisektų. Taigi, galvoju, gal vertėtų paskelbti naują akciją ar akcijas. Kol bus surinkti pinigai, merginos atsigaus, sustiprės ir vėl galės bandyti....

Sėkmės didžiausios 4u.gif
Atsakyti
Juravy, labai dėkui už gražų laiškelį wub.gif
Skirstyti pinigus, kai jų trūksta praktiškai visoms, labai nedėkingas dalykas. Skurdo supratimas pas žmones irgi, deja, skirtingas - vieni jaučiasi vargšai gyvendami prabangiame nuosavame bute (nes nori namo), kiti nedrįsta prašyti pinigų net glausdamiesi bendrabutyje (vistiek galvoja, kad yra dar vargingiau gyvenančių). Čia kalbu abstrakčiai, tikrai netaikau niekam asmeniškai.
Bet kokiu atveju IVF - baisi finansinė netektis (apie moralinę nė nekalbėkim), ypač kai tų IVF reikia kelių....galbūt kažkas santykinai nesunkiai suranda pinigų 1-ai procedūrai, galbūt kai kas netgi 3-ims, tačiau net pasiturinčiai šeimai yra riba....
Kokią tvarką beįvestume, niekada matyt absoliučiai objektyviai neįvertinsim, kam ta parama reikalingiausia. Šiemet VA paramą skyrė toms moterims, kurios buvo pateikusios prašymus. Vienai merginai pinigėlius "sutaupė" Svajukė, kuri ėmė ir pastojo iki paramos skyrimo smile.gif Aišku, mes pasidomėjom, ar toms moterims tikrai taip jau sunku surinkti tuos keletą tūkstančių, gavome netgi kai kurių žmonių ir netgi vienos klinikos prašymą padėti vienai narei.

Dėl paramos forume - ne viskas taip paprasta, forumas nėra VA nuosavybė. Kiek žinau, šitas akcijas Aga derina su forumo valdžia. Ir aš tam labai pritariu.

Nepritariu pinigų rinkimui kelioms iš karto.

O kam rinkti - manau, turėtų siūlyti pačios merginos, aš galbūt galėčiau tik išreikšti savo nuomonę (ne viešai), nes dažnai turiu daugiau informacijos apie žmogų.
Atsakyti
Taigi prašom man į až prašymus rašyti, kam reikalinga akcija šiuo metu, bandysim derinti, svarstyti ir padėti.
Rašykite ir tos, kurios matot, kad kažkas šalimais nedrįs paprašyti paramos, o ji tikrai labai reikalinga. Ne visi juk drįsta prašyti sad.gif
Laukiu pasiūlymų ir prašymų.
Atsakyti