Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo asociacija - visa informacija apie ją

QUOTE(Dorma @ 2006 12 27, 14:33)
As noriu tapti asociacijos nare, bet mokesiu ne pavedimu, o grynais banke, tai kas toliau, kaip as gausiu kazkokia sutarti , kur man nurodyti adresa, nes as Kauniete

Visą info apie stojimą į asociaciją kolkas gali rasti čia: http://www.vaisingum...t/stojimas.html
Atsakyti
Mergaitės, šiandien gavau iš "Motinos ir vaiko" klinikos informaciją dėl nuolaidų Vaisingumo asociacijos narėms 2007-iems metams:

- Pirma konsultacija nevaisingumo klausimais - NEMOKAMA !
- 10% nuolaida IUI procedurai;
- nemokamas embrionų šaldymas ir saugojimas po IVF procedūros.

Kai tik gausiu informaciją apie kitų nevaisingumą gydančių įstaigų nuolaidas 2007-iems metams, iš karto informuosiu. Taip pat visa koncentruota informacija bus įdėta ir į asociacijos naują internetinę svetainę.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 22 sausio 2007 - 18:25
Čia parašysiu ne apie Asociaciją, bet manau tai aktualu jos nariams - atsitiktinai VK puslapyje (www.vaisingumas.lt) pamačiau, kad jie užduodą klausimą, ar turime nusiskundimų dėl jų darbo, ir jei turime, prašo parašyti tuos nusiskundimus. Man atrodo, labai gera proga tai padaryti. Nepatingėkit - tikrai manau tai tik į naudą mums visoms.
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2007 02 04, 11:05)
Euromergele,
o kaip dėl IVF, ar Motinos ir Vaiko klinikoje nėra tai procedūrai nuolaidos?  g.gif

Ne schmoll.gif Darant IVF, asociacijos narėms taikomas nemokamas perteklinių embrionų šaldymas smile.gif
Atsakyti
larisa, Vilmute tau jau parase apie Motinos ir vaiko klinikos taikomas nuolaidas asociacijos narems smile.gif
Noriu tik patikslinti stojimo ir informavimo taisykles. Jeigu stoji i asociacija stojamasis mokestis yra 50 litu/metams, jeigu tesi naryste antrus, trecius ir t.t. metus, nario mokestis tik 25 litai/metams. Kaip suprantu is tavo dalinio mokejimo stosi pirma karta, taip?
Sumokejusi stojamaji mokesti pilnai, turi atsiusti mums prasyma del priemimo i asociacija kuriame pageidautume prie vardo ir pavardes nurodyti ir nick'a savo kad galetume zinoti kas yra kas (prasymo pavyzdi ir dar karta stojimo taisykles rasi www.vaisingumas.ku.lt) ir apmokejimu kopijas jeigu turi galimybe faksu jeigu ne, tada registruotu pastu i asociacijos adresu arba nuskanuotus dokumentus elektroniniu pastu kaip tau patogiausiai.
Apie tai kad esi nare ir kad tau turi pritaikyti nuolaidas pranesa Vaisingumo asociacija oficialiu rastu tiesiai i ta istaiga kurioje tu zadi gydytis arba jau gydaisi.

Jeigu noresi papildomos konsultacijos parasyk pasakysiu savo telefona ir galesime susisiekti 4u.gif

QUOTE(larisa @ 2007 02 20, 21:07)
O kaip su Motinos ir vaiko klinika? Man sakė, kad ten tik šaldymui yra nuolaidos?
Aš jau pervedžiau asociacijai 25 Lt. Šį mėn. žadu pervesti dar 25Lt. O kaip reikės man pranešti , kad esu asociacijos narė? g.gif

Atsakyti
QUOTE(saules_zuikutis @ 2007 03 01, 16:08)
tu per hansa.net pasijungei prie vmi ir parsisiuntus deklaracija uzpildei ir issiuntei vel pasijungus? o rekvizitus is asociacijos puslapio surasyt? ar irgi noriu 2 proc. pervesti asociacijai...

taip, per hansa.
ieini i hansos saskaita savo: ir varai- ten kur VMI parasyta.
isiinstaliuoji ta Ju programike, kad galetum pildyti viska. ir psio. ten kažkaip ieškojau ir radau ta 2 proc.
uzpildziau - issisaugojo PC ir tada ten bus kad gali prikabinti deklaracija - tai irikabini -ir siunti thumbup.gif žinokis apie 1,5 valandos užtrukau... nes nebuvau niekda to gyvenime dariusi... (už mane vis kas nors užpildydavo tuos popierius... tai vuot.
sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 03 01, 19:54)
As siandien del mokslo deklaravau per vmi, tai ten pat ir 2 proc. VA galima pervesti  g.gif

taip 4u.gif o as siandien tingiu.... nes man reikia dar uz praeitus metus del mokslo - ir siaip pajamas deklaruoti.....
nu vien zo.... ilgas darbas laukia... gal savaitgali reiks prisesti...

zinokit, taip gerai ant dusios kai gavau ta patvirtinima - juk uz tuos pinigelius kokiai seimai lialiukas atsiras thumbup.gif nu taip susigraudinu net wub.gif
Atsakyti
kazkodel kelias dienas deklaracija "kabejo" nepriimta vmi deklaravimo puslapyje ir tik siandien ten jau ziuriu pazymeta kad priimta. palengvejo. ner taip buve dar. bet vadinas jau viskas gerai. esu labai patenkinta, kad nors ir menki tie 2 proc, bet visgi kazkiek pades gal daryti gerus darbus smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas pervedinejot per DnB NORD, nu man kažkaip vis nesigauna, gerai būtų pagalba 4u.gif
Ir dar labai smalsu, kiek maždaug pinigėlių buvo pervesta VK praeitais metais?
Įdomu kaip čia mums sekasi, nes nario mokestis tikrai nedidelis, o tiek veiklos nuveikta 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergynos!!
Skaitau Jusu foruma ir susidare ispudis kad jusu Asociacija tikrai padeda zmonem issiaskinti, gydytis ir susilaikti leliuko. Saunuoles!! 4u.gif
Taigi nutariau jusu Asociacijai skirti 2 %. Suma tikrai nedidele, bet manau lasas po laso ir akmeni.... blush2.gif Ir namiskiams "pareklamuosiu", nes manau rasit kur panauduoti, labai smagu galvoti, kad tikrai kaskam padeti, kriptingai taip sakant rolleyes.gif
Tik vat parasykit prasom tikslu pavadinima ir koda. Tik situ duomenu reikia kiek zinau? Jei ne - pataisykit mane.
Linkejimai visoms ir su pavasariu!! 4u.gif
Atsakyti
taip, reikalingas tik pavadinimas ir kodas (mano žniomis niekas nepasikeitė nuo pernai)

VAISINGUMO ASOCIACIJA
Įmonės kodas 300080280

ACIU visoms, kurios aukoja 4u.gif

QUOTE(Kalinka2006 @ 2007 03 08, 13:49)
Taigi nutariau jusu Asociacijai skirti 2 %. Suma tikrai nedidele, bet manau lasas po laso ir akmeni....  blush2.gif  Ir namiskiams "pareklamuosiu", nes manau rasit kur panauduoti, labai smagu galvoti, kad tikrai kaskam padeti, kriptingai taip sakant  rolleyes.gif 
Tik vat parasykit prasom tikslu pavadinima ir koda. Tik situ duomenu reikia kiek zinau? Jei ne - pataisykit mane.
Linkejimai visoms ir su pavasariu!!  4u.gif

Atsakyti
apie 120

QUOTE(Kojines2 @ 2007 03 08, 22:13)
Kas galetų pasakyti kiek narių šiuo metu vienija VA?
Ačiū.

Atsakyti