larisa, Vilmute tau jau parase apie Motinos ir vaiko klinikos taikomas nuolaidas asociacijos narems
Noriu tik patikslinti stojimo ir informavimo taisykles. Jeigu stoji i asociacija stojamasis mokestis yra 50 litu/metams, jeigu tesi naryste antrus, trecius ir t.t. metus, nario mokestis tik 25 litai/metams. Kaip suprantu is tavo dalinio mokejimo stosi pirma karta, taip?
Sumokejusi stojamaji mokesti pilnai, turi atsiusti mums prasyma del priemimo i asociacija kuriame pageidautume prie vardo ir pavardes nurodyti ir nick'a savo kad galetume zinoti kas yra kas (prasymo pavyzdi ir dar karta stojimo taisykles rasi www.vaisingumas.ku.lt) ir apmokejimu kopijas jeigu turi galimybe faksu jeigu ne, tada registruotu pastu i asociacijos adresu arba nuskanuotus dokumentus elektroniniu pastu kaip tau patogiausiai.
Apie tai kad esi nare ir kad tau turi pritaikyti nuolaidas pranesa Vaisingumo asociacija oficialiu rastu tiesiai i ta istaiga kurioje tu zadi gydytis arba jau gydaisi.
Jeigu noresi papildomos konsultacijos parasyk pasakysiu savo telefona ir galesime susisiekti
QUOTE(larisa @ 2007 02 20, 21:07)
O kaip su Motinos ir vaiko klinika? Man sakė, kad ten tik šaldymui yra nuolaidos?
Aš jau pervedžiau asociacijai 25 Lt. Šį mėn. žadu pervesti dar 25Lt. O kaip reikės man pranešti , kad esu asociacijos narė?