Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo asociacija - visa informacija apie ją

Man tas pats. VB internetu pateikiau deklaracijas kovo 25 d. ir jau netgi sugrąžino už gyvybės draudimą, o dėl 2 proc. rodo "pateikta" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga B. @ 2006 04 25, 23:39)
o dėl 2 proc. rodo "pateikta" g.gif

tai viskas gerai, kaip aš suprantu g.gif
nu nelabai aš čia šituose reikaluose gaudausi, bet tikriausiai kai bus pervesti pinigai į VA sąskaitą tada rodys, kad paskirti būtent VA
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 04 25, 22:45)
tai viskas gerai, kaip aš suprantu  g.gif
nu nelabai aš čia šituose reikaluose gaudausi, bet tikriausiai kai bus pervesti pinigai į VA sąskaitą tada rodys, kad paskirti būtent VA

Nea, turi būti "priimta aktuali"
Atsakyti
man irgi taip pat, bet va pasiziurejau internetinej savo siustu deklaraciju ataskaitoj tai ties 2 proc. parashyta "Pateikta". atskiro pranesimo elektroniniu pastui, kaip apie 33 proc. negavau.
bet va rasho Dėmesio!

Persiųsti deklaracijų failai dar nelaikomi pateiktomis deklaracijomis. Prieš tai, kiekvienas persiųstas failas turi praeiti papildomo patikrinimo ir apdorojimo procesą EDS. Tai įvyksta nustatytu periodiškumu ir Jums gali tekti palaukti tam tikrą laiką, kol failas bus apdorotas, o deklaracija priimta.
Apie deklaracijos priėmimo rezultatus, sistema Jus informuos elektroniniu paštu.

tai gal visgi reikes palaukti? ar skambint i VMI?

QUOTE(Vilma J. @ 2006 04 25, 21:25)
O aš susirūpinau g.gif
Pildžiau ir siunčiau internetu- patvirtinimą, kad priimta 33 proc.pajamų deklaraciją gavau, o apie pervestus 2 proc. nė žodelio schmoll.gif  g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 26 balandžio 2006 - 11:53
vienzho, nepanikuokit del tu 2 procentu. svarbiausia pateikti iki geguzes 2 dienos. perziurejimas ir visa kita bus veliau. Svarbu kad priimta deklaracija o ne atmesta.
Atsakyti
Aš irgi užpildžiau tokį prašymą 4u.gif
Labai tikiuosi, kad tie pinigėliai kažkam pagelbės. Sėkmės visoms!

Dabar galvoju, gal tapti VA nariu, tada ir aktyviau galima būtų kažkaip prisidėti prieš visos šitos gražios veiklos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vataitau: 26 balandžio 2006 - 14:44
Sveikos mergaites, ir as susigriebiau su savo pajamomis, bukit geros paaiskinkit man vistai doh.gif kaip tuos du procentus pervesti? Kur galiu rasti vaisingumo asociacijos rekvizitus, sorry uz tokius tupus klausimus doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katuliux @ 2006 04 27, 10:01)
Sveikos mergaites, ir as susigriebiau su savo pajamomis, bukit geros paaiskinkit man vistai doh.gif  kaip tuos du procentus pervesti? Kur galiu rasti vaisingumo asociacijos rekvizitus, sorry uz tokius tupus klausimus doh.gif  blush2.gif

Katuliux mirksiukas.gif
Paramos gavėjo identifikacinis numeris (kodas) - 300080280; Paramos gavėjo pavadinimas - Vaisingumo asociacija; Banko pavadinimas - AB Vilniaus bankas; Banko kodas - 70440; Atsiskaitomosios sąskaitos numeris - LT747044060004746916.
Atsakyti
Katuliux ir kitos mielos mergaites, jeigu norite paaukoti savo uzdirbtus 2 procentus pajamu, turite paskubeti. Deklaracijos pateikiamos turi buti igi geguzes 2 dienos, o ji jau ateinancia savaite.

Prašymas pervesti iki 2 procentų pajamų mokesčio sumos Lietuvos vienetams, pagal Lietuvos Respublikos Labdaros ir paramos įstatymą turintiems teisę gauti paramą.
PRAŠYMO FORMA: FR0512

Šiuos prašymus galite užpildyti internetu ir nusiusti internetu, jeigu turite tokia galimybe naudotis internetine bankininkyste arba esate sudare sutarti su VMI arba pasiimti uzpildymo formas vietineje mokesciu inspekcijoje (jas galesite uzpildyti vietoje ranka ir atiduoti).

Jeigu nezinote ka ten reikia pildyti, parashykit vieshai arba AZ.

PavadinimasVaisingumo asociacija, įmonės kodas 300080280

Buveinė ir adresasM.Marcinkevičiaus g. 13 – 16, LT-08433 Vilnius

RekvizitaiLT747044060004746916, banko kodas 70440, AB Vilniaus bankas.

Uapildymui kas gaus jusu 2 procentus pajamu pakanka tik imones kodo (10 langelis), pavadinimo (11 langelis) ir parasyti skaiciuka 2 (16 langelis), jeigu nedalinate dar ir kitiems procentu. 1-5 langeliai-tai jusu asmeniniai duomenys.
6 langelis-2005 metai. 7 langelis-pildymo data. 8 langelis - pazymeti, kad pirmine deklaracija.

SKUBEKITE MERGAITES smile.gif

QUOTE(Katuliux @ 2006 04 27, 10:01)
Sveikos mergaites, ir as susigriebiau su savo pajamomis, bukit geros paaiskinkit man vistai doh.gif  kaip tuos du procentus pervesti? Kur galiu rasti vaisingumo asociacijos rekvizitus, sorry uz tokius tupus klausimus doh.gif  blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 27 balandžio 2006 - 10:56
Bet 13,14 ir 15 nereikia pildyti,tik imones koda ir VA?
Atsakyti
Kiek as aiskinausi su buhaltere, galima nepildyti, todel kad vaisingumo asociacija turi tik viena saskaite, o ir adreso nebutina. bet jeigu uzpildei tai irgi tinka smile.gif
nebent kas pasakytu kad mano buhaltere klysta smile.gif

QUOTE(auklyte @ 2006 04 27, 12:26)
Bet 13,14 ir 15 nereikia pildyti,tik imones koda ir VA?

Atsakyti
Nepamirshtant dar asmeniniu duomenu ir kiek procentu nori pervesti smile.gif

QUOTE(Miglužė @ 2006 04 27, 15:41)
Kiek žiūrėjau, formoje irgi yra nurodyta, kad pildyti tik kodą ir pavadinimą.

Atsakyti