Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo asociacija - visa informacija apie ją

pamaniau dar paagituosiu biggrin.gif nu gal kažką įkvepsiu rolleyes.gif
manau svarbu pabrėžti, kad nekonvencinės socialinės piliečių veiklos ( kaip peticijos, kreipimaisi, boikotai, streikai, mitingai, demonstarcijos, protesto akcijos ir pan.) yra neatsiejama dekokratiškos visuomenės ir demokratiškėjimo procesų apskritai dalis. žinoma, jos savyje turi turėti ir nepažeisti pagrindines demokratijos savybes - toleranciją ir solidarumą. Kadangi valdžios atstovai neiškelia nevaisingumo kaip problemos ( ir taip manau pažeidžia demokratijos principus), tuomet tą turime daryti mes, tokią pačią teisę į pilnavertį gyvenimą turinčios šeimos kaip ir visos kitos 4u.gif
būkime demokratiškoji visuomenės dalis ir nemanykime, kad tokios nekonvencinės veiklos gali būti tik kaip kraštutinė priemonė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 23 gegužės 2008 - 16:55
Mergnos, noriu paklausti, ar yra taikomos kokios nuolaidos M ir v. klinikoje asoc. nariams? ir ne nariams?
Atsakyti
Pirma konsultacija ruošiantis IVF nemokama, taip pat šaldymas nemokamas VA nariams.
Atsakyti
Dekoju dar karta VA uz finansine parama 2 IVF ir suteikta vilti bei galimybe .Labai gaila bet IVF nepavyko.
Atsakyti
Algirda, be proto gaila heart.gif

Beje, kur yra dingusios kitos merginos, kuriom skirta VA parama? Labai negerai, kad taip ilgai pinigai yra įšaldyti, gal kas kitas jau per tiek laiko būtų ir pasidaręs procedūrą už tuos pinigus, o jūs tada galėjote pretenduoti į paramą kitais metais. Bet kokiu atveju, jei parama nebus panaudota iki naujų VMĮ įplaukų, siūlysiu Valdybai paramą perskirstyti kitiems nariams.
Atsakyti
labas rytas, merginos,

Busiu labai ikyri, bet istiesu noreciau susitikti su merginom is VA ir aptarti musu pagalba sprendziant nevaisinumo problemas.

dekoju.
Atsakyti
Sveika, parasyk man savo kontaktus i AZ - susisieksiu ir susitarsim 4u.gif

QUOTE(Jonina @ 2008 06 06, 09:35)
... noreciau susitikti su merginom is VA ...

Atsakyti
Noriu priminti/informuoti, kad VA vadovybę sudaro Euromergelė, Chiara, Blndz, Garnelis ir aš. Aš artimiausiu metu (iki gimdymo) traukiuosi iš Asociacijos valdymo ir visus savo įgaliojimus raštu iki VA visuotinio narių susirinkimo perduosiu vienai iš Valdybos narių. Aš pageidauju, kad Euromergelė eitų mano pareigas, jei ji neprieštaraus, o per susirinkimą išsirinksite naują Prezidentą ir Valdybos narį.

Dabar tikrai labai kviečiu kreiptis į kitus Valdybos narius, Euromergelė ir dabar jau turi mano žodinį įgaliojimą spręsti visus VA reikalus nederinant su manim.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 06 06, 11:22)
Noriu priminti/informuoti, kad VA vadovybę sudaro Euromergelė, Chiara, Blndz, Garnelis ir aš. Aš artimiausiu metu (iki gimdymo) traukiuosi iš Asociacijos valdymo ir visus savo įgaliojimus raštu iki VA visuotinio narių susirinkimo perduosiu vienai iš Valdybos narių. Aš pageidauju, kad Euromergelė eitų mano pareigas, jei ji neprieštaraus, o per susirinkimą išsirinksite naują Prezidentą ir Valdybos narį.

Dabar tikrai labai kviečiu kreiptis į kitus Valdybos narius, Euromergelė ir dabar jau turi mano žodinį įgaliojimą spręsti visus VA reikalus nederinant su manim.

Aš šiandien el. paštu nusiunčiau vieną laišką - prašymą (siunčiau info@vaisingumoaosciacija.lt). blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 06 birželio 2008 - 12:03
QUOTE(Šarūniukė @ 2008 06 06, 13:02)
Aš šiandien el. paštu nusiunčiau vieną laišką - prašymą (siunčiau info@vaisingumoaosciacija.lt). blush2.gif

Šarūniuke, pakartok prašau į vaisingumas@takas.lt, anas adresas kažkodėl neveikia.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 06 06, 13:24)
Šarūniuke, pakartok prašau į vaisingumas@takas.lt, anas adresas kažkodėl neveikia.

Jau persiunčiau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos,
2008-06-10 15-15.20 val. svarstys IVF įstatymo projektus. Tas paskelbta LRS tinklapyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žieminukė: 09 birželio 2008 - 15:57