pamaniau dar paagituosiu nu gal kažką įkvepsiu
manau svarbu pabrėžti, kad nekonvencinės socialinės piliečių veiklos ( kaip peticijos, kreipimaisi, boikotai, streikai, mitingai, demonstarcijos, protesto akcijos ir pan.) yra neatsiejama dekokratiškos visuomenės ir demokratiškėjimo procesų apskritai dalis. žinoma, jos savyje turi turėti ir nepažeisti pagrindines demokratijos savybes - toleranciją ir solidarumą. Kadangi valdžios atstovai neiškelia nevaisingumo kaip problemos ( ir taip manau pažeidžia demokratijos principus), tuomet tą turime daryti mes, tokią pačią teisę į pilnavertį gyvenimą turinčios šeimos kaip ir visos kitos
būkime demokratiškoji visuomenės dalis ir nemanykime, kad tokios nekonvencinės veiklos gali būti tik kaip kraštutinė priemonė
Mergnos, noriu paklausti, ar yra taikomos kokios nuolaidos M ir v. klinikoje asoc. nariams? ir ne nariams?
Pirma konsultacija ruošiantis IVF nemokama, taip pat šaldymas nemokamas VA nariams.
Dekoju dar karta VA uz finansine parama 2 IVF ir suteikta vilti bei galimybe .Labai gaila bet IVF nepavyko.
Algirda, be proto gaila
Beje, kur yra dingusios kitos merginos, kuriom skirta VA parama? Labai negerai, kad taip ilgai pinigai yra įšaldyti, gal kas kitas jau per tiek laiko būtų ir pasidaręs procedūrą už tuos pinigus, o jūs tada galėjote pretenduoti į paramą kitais metais. Bet kokiu atveju, jei parama nebus panaudota iki naujų VMĮ įplaukų, siūlysiu Valdybai paramą perskirstyti kitiems nariams.
Beje, kur yra dingusios kitos merginos, kuriom skirta VA parama? Labai negerai, kad taip ilgai pinigai yra įšaldyti, gal kas kitas jau per tiek laiko būtų ir pasidaręs procedūrą už tuos pinigus, o jūs tada galėjote pretenduoti į paramą kitais metais. Bet kokiu atveju, jei parama nebus panaudota iki naujų VMĮ įplaukų, siūlysiu Valdybai paramą perskirstyti kitiems nariams.
labas rytas, merginos,
Busiu labai ikyri, bet istiesu noreciau susitikti su merginom is VA ir aptarti musu pagalba sprendziant nevaisinumo problemas.
dekoju.
Busiu labai ikyri, bet istiesu noreciau susitikti su merginom is VA ir aptarti musu pagalba sprendziant nevaisinumo problemas.
dekoju.
Sveika, parasyk man savo kontaktus i AZ - susisieksiu ir susitarsim
QUOTE(Jonina @ 2008 06 06, 09:35)
... noreciau susitikti su merginom is VA ...
Noriu priminti/informuoti, kad VA vadovybę sudaro Euromergelė, Chiara, Blndz, Garnelis ir aš. Aš artimiausiu metu (iki gimdymo) traukiuosi iš Asociacijos valdymo ir visus savo įgaliojimus raštu iki VA visuotinio narių susirinkimo perduosiu vienai iš Valdybos narių. Aš pageidauju, kad Euromergelė eitų mano pareigas, jei ji neprieštaraus, o per susirinkimą išsirinksite naują Prezidentą ir Valdybos narį.
Dabar tikrai labai kviečiu kreiptis į kitus Valdybos narius, Euromergelė ir dabar jau turi mano žodinį įgaliojimą spręsti visus VA reikalus nederinant su manim.
Dabar tikrai labai kviečiu kreiptis į kitus Valdybos narius, Euromergelė ir dabar jau turi mano žodinį įgaliojimą spręsti visus VA reikalus nederinant su manim.
QUOTE(Daiva @ 2008 06 06, 11:22)
Noriu priminti/informuoti, kad VA vadovybę sudaro Euromergelė, Chiara, Blndz, Garnelis ir aš. Aš artimiausiu metu (iki gimdymo) traukiuosi iš Asociacijos valdymo ir visus savo įgaliojimus raštu iki VA visuotinio narių susirinkimo perduosiu vienai iš Valdybos narių. Aš pageidauju, kad Euromergelė eitų mano pareigas, jei ji neprieštaraus, o per susirinkimą išsirinksite naują Prezidentą ir Valdybos narį.
Aš šiandien el. paštu nusiunčiau vieną laišką - prašymą (siunčiau info@vaisingumoaosciacija.lt).
QUOTE(Šarūniukė @ 2008 06 06, 13:02)
Aš šiandien el. paštu nusiunčiau vieną laišką - prašymą (siunčiau info@vaisingumoaosciacija.lt).
Šarūniuke, pakartok prašau į vaisingumas@takas.lt, anas adresas kažkodėl neveikia.
QUOTE(Daiva @ 2008 06 06, 13:24)
Šarūniuke, pakartok prašau į vaisingumas@takas.lt, anas adresas kažkodėl neveikia.
Jau persiunčiau