Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo asociacija - visa informacija apie ją

Sudėtinga su ta politika.....dauguma politikų mano, kad būtent prieš rinkimus be šansų iškovoti kokio nors nepatogaus politikams įstatymo priėmimą.

Rašyti visą laiką reikia, tik man atrodo, kad be išorinio stipresnio postūmio (teismų, EU įsikišimo) nieko čia nebus. Per maža rinkėjų dalis esam, kad paisytų mūsų interesų.
Atsakyti
blogai g.gif as tai kaip noreciau sumitinguot, supiketuot lithuania.gif nu niezti man nagus, kazkokiais demokratiskais budais parodyti kad "Hello. mes irgi šalia tu "normaliu" esam, ir mūsų visai nemažai - kas šešta pora!!! gun_smilie.gif
beje, mano mama sake irgi prisidetu - kazkada isejo kalba apie tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2008 05 21, 23:53)
blogai  g.gif as tai kaip noreciau sumitinguot, supiketuot  lithuania.gif  nu niezti man nagus, kazkokiais demokratiskais budais parodyti kad "Hello. mes irgi šalia tu "normaliu" esam, ir mūsų visai nemažai - kas šešta pora!!! gun_smilie.gif
beje, mano mama sake irgi prisidetu - kazkada isejo kalba apie tai  biggrin.gif

žinok labai labai reikėtų tokių akcijų (patys seimūnai sako, kad mūsų pagr. bėda, kad slepiamės nuo visų, tai niekas į mus ir nekreipia dėmesio), tik va bėda, kad tų sutinkančių dalyvauti praktiškai nėra....
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 05 22, 08:27)
žinok labai labai reikėtų tokių akcijų (patys seimūnai sako, kad mūsų pagr. bėda, kad slepiamės nuo visų, tai niekas į mus ir nekreipia dėmesio), tik va bėda, kad tų sutinkančių dalyvauti praktiškai nėra....

ir aš eičiau, tai mes jau tryse (su Daiva) biggrin.gif net mitingui leidimo iš savivaldybės nereiktų gaut, irgi yra pliusų biggrin.gif

o rimtai, gal jau žmonės drąsesni nors šiek tiek? kas dar eitumėte, jeigu ką?
Atsakyti
Aš irgi eičiau.
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2008 05 22, 09:54)
Aš irgi eičiau.

tai jau keturiese biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
uoj, dar rositosK mamą užmiršau pripliusuoti bigsmile.gif
Atsakyti
Ką tik sulaukiau skambučio iš padėjėjo, įstatymą turėtų svarstyti gegužę - birželį, bet gali visko būti, kad nukels dar toliau... Tai va, sesijos programoje buvo numatyta svarstyti balandį - gegužę, dabar jau vėl nukelia, nežinia kaip čia bus.

Prie seimo eičiau ir aš, gal dar keletą savų žmonių prikalbinčiau, pvz. savo broliukus (nors jie nevedę, bet labai mus visus palaiko). lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš butinai eičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2008 05 22, 10:16)
uoj, dar rositosK mamą užmiršau pripliusuoti  bigsmile.gif

oi, tai butinai, nes moteriske septynis vaikus pagimdziusi galetu papasakoti, kokia svarba musu gyvenime užima vaikai!!!

manau, kad atsirastu daug daugiau palaikanciu nevaisingas seimas 4u.gif

Atsakyti
ir aš būtinai dalyvaučiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
as irgi dalyvauciau smile.gif

kas dar? biggrin.gif
Atsakyti
oho, net nesitikėjau, kad čia iš viso šituo klausimu kas nors parašys biggrin.gif šiaip, jeigu nemaišau nieko, birželis yra nevaisingų šeimų mėnuo, tai gal galima šituo klausimu kokį tūselį pasidaryti.
aš pvz jau buvau kažkada sugalvojusi laidoti viltį turėti vaikų. tai su mielu noru ją palaidočiau prie seimo biggrin.gif
Atsakyti