Sudėtinga su ta politika.....dauguma politikų mano, kad būtent prieš rinkimus be šansų iškovoti kokio nors nepatogaus politikams įstatymo priėmimą.
Rašyti visą laiką reikia, tik man atrodo, kad be išorinio stipresnio postūmio (teismų, EU įsikišimo) nieko čia nebus. Per maža rinkėjų dalis esam, kad paisytų mūsų interesų.
blogai as tai kaip noreciau sumitinguot, supiketuot nu niezti man nagus, kazkokiais demokratiskais budais parodyti kad "Hello. mes irgi šalia tu "normaliu" esam, ir mūsų visai nemažai - kas šešta pora!!!
beje, mano mama sake irgi prisidetu - kazkada isejo kalba apie tai
QUOTE(RositaK @ 2008 05 21, 23:53)
blogai as tai kaip noreciau sumitinguot, supiketuot nu niezti man nagus, kazkokiais demokratiskais budais parodyti kad "Hello. mes irgi šalia tu "normaliu" esam, ir mūsų visai nemažai - kas šešta pora!!!
žinok labai labai reikėtų tokių akcijų (patys seimūnai sako, kad mūsų pagr. bėda, kad slepiamės nuo visų, tai niekas į mus ir nekreipia dėmesio), tik va bėda, kad tų sutinkančių dalyvauti praktiškai nėra....
QUOTE(Daiva @ 2008 05 22, 08:27)
žinok labai labai reikėtų tokių akcijų (patys seimūnai sako, kad mūsų pagr. bėda, kad slepiamės nuo visų, tai niekas į mus ir nekreipia dėmesio), tik va bėda, kad tų sutinkančių dalyvauti praktiškai nėra....
ir aš eičiau, tai mes jau tryse (su Daiva) net mitingui leidimo iš savivaldybės nereiktų gaut, irgi yra pliusų
o rimtai, gal jau žmonės drąsesni nors šiek tiek? kas dar eitumėte, jeigu ką?
Aš irgi eičiau.
QUOTE(Mia @ 2008 05 22, 09:54)
Aš irgi eičiau.
tai jau keturiese
Papildyta:
uoj, dar rositosK mamą užmiršau pripliusuoti
Ką tik sulaukiau skambučio iš padėjėjo, įstatymą turėtų svarstyti gegužę - birželį, bet gali visko būti, kad nukels dar toliau... Tai va, sesijos programoje buvo numatyta svarstyti balandį - gegužę, dabar jau vėl nukelia, nežinia kaip čia bus.
Prie seimo eičiau ir aš, gal dar keletą savų žmonių prikalbinčiau, pvz. savo broliukus (nors jie nevedę, bet labai mus visus palaiko).
Prie seimo eičiau ir aš, gal dar keletą savų žmonių prikalbinčiau, pvz. savo broliukus (nors jie nevedę, bet labai mus visus palaiko).
Aš butinai eičiau
QUOTE(blndz @ 2008 05 22, 10:16)
uoj, dar rositosK mamą užmiršau pripliusuoti
oi, tai butinai, nes moteriske septynis vaikus pagimdziusi galetu papasakoti, kokia svarba musu gyvenime užima vaikai!!!
manau, kad atsirastu daug daugiau palaikanciu nevaisingas seimas
ir aš būtinai dalyvaučiau
as irgi dalyvauciau
kas dar?
kas dar?
oho, net nesitikėjau, kad čia iš viso šituo klausimu kas nors parašys šiaip, jeigu nemaišau nieko, birželis yra nevaisingų šeimų mėnuo, tai gal galima šituo klausimu kokį tūselį pasidaryti.
aš pvz jau buvau kažkada sugalvojusi laidoti viltį turėti vaikų. tai su mielu noru ją palaidočiau prie seimo
aš pvz jau buvau kažkada sugalvojusi laidoti viltį turėti vaikų. tai su mielu noru ją palaidočiau prie seimo