QUOTE(Aga @ 2008 04 06, 22:25)
Tai gal čia labiau abortus liečia?
nea, kalba eina ne tik apie abortus, bet būtent apie visas tas procedūras. vaisingumo negali reguliuoti pats - kaip Dievas duoda, taip ir turi būti. Kitaip, mirtina nuodėmė
QUOTE(garnelis @ 2008 04 07, 10:18)
Blndz, baznycia yra pries IVF, Icsi, donoryste, bet ne pries stimuliacijas ir IUI, nes ju metu apvaisinimas vyksta moters kune. Baznycia sako, kad apvaisinimas turi ivykti moters kune, tada viskas yra OK.
o su donorinėm juk irgi moters kūne apvaisinimas vyksta
QUOTE(blndz @ 2008 04 06, 22:23)
........Vatikanas paskelbė naujas papildomas septynias mirtinas nuodėmes. ............
man labai įdomu ar ta nauja mirtina nuodėmė nepadarys kokio nors poveikio mūsų perdėm (ypač prieš rinkimus) katalikiškiems valdininkams? suprantu, kad juokingai skamba, bet...
man labai įdomu ar ta nauja mirtina nuodėmė nepadarys kokio nors poveikio mūsų perdėm (ypač prieš rinkimus) katalikiškiems valdininkams? suprantu, kad juokingai skamba, bet...
Mūsų marijos žemėj skamba visai nejuokingai Mūsų katalikiški valdininkai triedžia į kelnes, kad katalikiška tauta per rinkimus už juos balsuotų.
Bet tada kodėl tokioj Italijoj IVF kompensuojami, tokia šalis, "arti Dievo"
projektas buvo vel grazintas i SAM, kur atitinkama komisija ji svarste, dare pataisymus (komisijoje dalyvavo Daiva, gal ji daugiau papasakos, nors jau man rodos pasakojo). As uzsiprenumeravus seimo sveikatos reikalu komiteto posedziu grafikus, tai tikiuosi nepraleisime sekancio svarstymo, sudalyvausime ir pranesime tolesne eiga
QUOTE(akedite @ 2008 04 03, 19:22)
... įstatymo projektėliu.....
vyras mano sako, kad mane sudegins ant laužo užtai, kad IVF dariau, tai aš sakau, kad ir jį kartu juokas pro ašaras aišku, bet jei ne IVF, tai nebūčiau buvusi laiminga, taigi viskas prasidėjo iš meilės ir nesvarbu, kad kas stovėjo šalia ir mums padėjo tą laimę pasiekti
QUOTE(paiduke @ 2008 04 07, 11:15)
vyras mano sako, kad mane sudegins ant laužo ....
Tikrai kvepia viduramžiais Būtų juokinga, jeigu nebūtų liūdna
Lietuva yra sekuliari (pasaulietinė), t.y. bažnyčia atskirta nuo jos. Taip katalikybė labiausiai papalitusi Lietuvoje, bet yra ir stačiatikių bei kt.....
Irane neatsietas valdymas su bažnyčia, kažkada buvo Afganistane, kaip su Lenkija tikrai nežinau....
Irane neatsietas valdymas su bažnyčia, kažkada buvo Afganistane, kaip su Lenkija tikrai nežinau....
Na ir kas, kad pasaulietinė? O bažnyčia kiša nosį visur kaip valdančioji partija