Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo asociacija - visa informacija apie ją

Bandziau siusti per elektronine deklaravimo sistema...raso kad neteisingas failo formatas.. blink.gif blink.gif
As ne kompiuteraste..navarotu gal kokiu nezinau
Atsakyti
parsisiusk is ten forma, ir pagal mano pavyzdi uzpildyk 4u.gif tikiuosi pavyks wink.gif

QUOTE(Vaidutia @ 2008 04 03, 10:43)
...raso kad neteisingas failo formatas..

Atsakyti

na va ir aš jau sutvarkiau šį reikaliuką,
mūsų abiejų procentukai jau pakeliui į VA.
sėkmės visoms šeimoms šiame sudėtingame kelyje 4u.gif
Atsakyti
Mano 2% irgi pakeliui. 4u.gif
Atsakyti
mano 2% irgi jau pakeliui ax.gif 4u.gif
Atsakyti
as irgi savo esu pervedusi. O iki kada galima deklaruoti, dar pakalbinciau zmogiuku. Ir dar gal kas zinot ar invaliduma turintis, bet nedirbantis zmogus gali deklaruoti?
Atsakyti
Deklaruoti galima iki gegužės 1 dienos - taigi liko 27 dienos 4u.gif

del invalidumo, elijete, nezinau...man rodos jeigu negauna pajamu, tai ir nemoka, nes tai pinigai, kurie kitu atveju atitenka mokesciu inspekcijai...valstybei..kuriai mes nerupime... unsure.gif Todėl pasirupinkime savimi pačios thumbup.gif

QUOTE(elijete @ 2008 04 03, 18:48)
..O iki kada galima deklaruoti, dar pakalbinciau zmogiuku. ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 03 balandžio 2008 - 17:52
QUOTE(euromergele @ 2008 04 03, 18:50)
tai pinigai, kurie kitu atveju atitenka mokesciu inspekcijai...valstybei..kuriai mes nerupime...  unsure.gif  Todėl pasirupinkime savimi pačios  thumbup.gif

tikrai, kad nerūpim...deja...
o kaip ten su tuo įstatymo projektėliu, kur seime kažką svarstė, svarstė... unsure.gif
gal jau yra kokių geresnių naujienų?
Atsakyti
Sveikutės,
Mačiau, kad įstaymo projekto svarstymas įtrauktas į šią pavasario sesiją (kai žiūrėjau, svarstymas buvo numatytas balandį - gegužę).
Atsakyti
Pabandysiu kitą savaitę pasiaiškinti. Beje, reikia dar pasitikslinti kokį projektą nusiuntė SAM į Seimą. Turiu žinių, kad visas įstatymas buvo perrašytas derinant su Bažnyčia.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 04 04, 17:10)
Turiu žinių, kad visas įstatymas buvo perrašytas derinant su Bažnyčia.

o kas nors pastebėjote delfyje prieš kelias savaites (na, gal ir seniau jau g.gif ) buvo straipsnis apie tai, kad Vatikanas paskelbė naujas papildomas septynias mirtinas nuodėmes. ogi viena iš jų yra gimstamumo reguliavimas. taigi, jeigu už šituos baisius dalykus, kuriuos mes darome, anksčiau galėjome atsipirkti šimtu sukalbėtų sveikų marijų, tai dabar, mielosios, niekas jau nebepades.
man labai įdomu ar ta nauja mirtina nuodėmė nepadarys kokio nors poveikio mūsų perdėm (ypač prieš rinkimus) katalikiškiems valdininkams? suprantu, kad juokingai skamba, bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blndz: 06 balandžio 2008 - 21:24
Tai gal čia labiau abortus liečia?
Atsakyti