Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo asociacija - visa informacija apie ją

Merginos, gal zinote ar nieks nesikeite formoje, del 2% pajamu mokescio sumos, pildymo? Siulau jau pradeti kvietima aukoti ax.gif Kaip ten mes pernai buvom pasidariusios forma pavyzdine...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2008 01 28, 23:25)
Merginos, gal zinote ar nieks nesikeite formoje, del 2% pajamu mokescio sumos, pildymo? Siulau jau pradeti kvietima aukoti  ax.gif  Kaip ten mes pernai buvom pasidariusios forma pavyzdine...?  g.gif

Forma FR0512. Yra nauja (2008.01.03 versija) šitos formos. Kaip įsidėti pačią formą tai net nežinau į parašiuką, bet nuoroda į VMI puslapį, kur yra ta forma http://www.vmi.lt/lt/?itemId=21569 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2008 01 29, 17:56)
Aciu Musmiryte, pabandysiu padaryti pavyzdine forma ir ikelsiu  4u.gif

Laba diena, ar pirmame puslapyje parašyti rekvizitai nesikeitė? noriu išsiūsti FR0512 blush2.gif
Atsakyti
doviler, VAISINGUMO ASOCIACIJOS duomenys nesikeite 4u.gif aciu uz tavo parama mirksiukas.gif

QUOTE(doviler @ 2008 01 30, 10:43)
... rekvizitai nesikeitė? ...

Atsakyti
O aš ne apie darbus, o alc.gif blush2.gif Po susirinkimo gal darom ką nors? Susipažinti ir pabendrauti neoficialioj aplinkoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 01 31, 13:37)
Jei nebus kvorumo, tai tik  alc.gif ir bus biggrin.gif

biggrin.gif
Daivut, išsiunčiau tau sąrašiuką.
Dar galvoju ax.gif Gal išsiūst visiems priminimus el.paštu g.gif Nes čia buvo tokie keli pageidaujantys , kad tik raštiškai jiems parašyti kas kada ir kaip rolleyes.gif Galėčiau ryt padaryti ax.gif
Atsakyti
Vilmut, tikrai galima išsiųsti - blogiau nuo to aišku nebus, tik aš manau, kad tie, kurie nori dalyvauti, prisimins ir be atskirų priminimų.

Su įgaliojimais yra vienas keblumas - įstatymiškai lygtai užtenka, kad žmogus surašo įgaliojimą kitam ir tas kitas jau iš esmės savo valia sprendžia kaip balsuoti vienu ar kitu klausimu.

Geresnis variantas, mano galva, būtų turėti surašytus visus punktus, kuriais ketinama balsuoti, ir surašyti galimus variantus - kad įgaliojantysis nurodytų kaip konkrečiai kokiu klausimu balsuoti. Deja, taip nelabai gaunasi, nes kai kuriuos klausimus visgi norėtųsi pirmiau apsvarstyti su visais nariais ir tik po to suformuluoti galutines formuluotes balsavimui. Kai kurie klausimai tikrai yra diskutuotini ir negalim iš anksto suformuluoti taip, kad būtų galima atsakyti "taip" arba "ne".

Šiokių tokių keblumų gali kilti ir su valdžios rinkimais. Vistiek bus kažkokių pasisakymų, svarstymų, argumentų už ir prieš kokį žmogų į kokias pareigas rinkti arba ne. Naudinga manyčiau, kad narys išgirstų tuos argumentus.

Galimybė balsuoti raštu (be dalyvavimo susirinkime), deja, nėra numatyta (čia jau aš suklydau - maniau, kad būtų buvęs visai neblogas variantas).

Geriausia išeitis, mano galva, jei nebus kvorumo - pagal įstatus šaukti naują susirinkimą, kurio sprendimai būtų teisėti nepriklausomai nuo dalyvavusių jame skaičiaus.

Prieš kažkiek laiko žadėjau išsiuntinėti susirinkimo medžiagą. Atsiprašau, kad to nepadariau, tačiau buvau šiek tiek suklaidinta, kad dar prieš susirinkimą privaloma visus narius detaliai informuoti apie tai, kas iš esmės bus svarstoma susirinkimo metu, numatant visus galimus variantus. Pasirodo, užtenka nariams pateikti darbotvarkę tokia forma, kokia aš ją ir pateikiau forume, o viską, kas bus reikalinga aptarimo, darysime tiesiai susirinkime. Visos norinčios turėsite galimybę pasisakyti. Ataskaitos bus paplatintos prieš susirinkimą kaip žadėjau.

Jeigu dar kokių klausimų turite, prašom - mielai atsakysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 01 31, 14:37)
Aha, gera mintis, bet gal pirmadienį priminimus, o tai vėl pamirš g.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2008 01 31, 14:46)
Vilmut, tikrai galima išsiųsti - blogiau nuo to aišku nebus, tik aš manau, kad tie, kurie nori dalyvauti, prisimins ir be atskirų priminimų.

Pasirodo, užtenka nariams pateikti darbotvarkę tokia forma, kokia aš ją ir pateikiau forume, o viską, kas bus reikalinga aptarimo, darysime tiesiai susirinkime.

Tai dar išsiūsiu ryt, per savaitgalį... Nukopinsiu iš forumo darbotvarkę, surašysiu kas kur kada vyks .... Blogiau nebus smile.gif Atsiūsiu ,Daivut, dar tada ryt tau akį užmesti ar viskas gerai? smile.gif
Aktyvistėms manau, nereikia siūsti smile.gif ax.gif
Atsakyti
Norejau pasiklausti, tuos 2 proc. galima "dovanoti" tik tada kai dirbi? as 2007 m. buvau motinystes atostogose, gavau pinigelius ir mokejau GPM, tai ar galiu nuo situ mokesciu 2 proc. skirti Jums?
Aciu
Atsakyti
Jeigu per 2007 metus gavai pajamu ir nuo ju buvo mokamas pajamu mokestis, nesvarbu, kas mokejo - ar darbdavys, ar sodra, zinoma, kad gali 2% skirti savo nuoziura. smile.gif

Kad ir Vaisingumo asociacijai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2008 02 10, 13:27)
P.S Kieno buvo daryti kukuruzai??? Prasom recepta, nes laaaabai skanu buvo ax.gif

spėju, kad Nendrės, ji tokius skanėstus daro thumbup.gif gaila neteko paragauti verysad.gif
buvo malonu visas bendramintes kartu pamatyti, dėja dar nespėjau pasikalbėti su kuo norėjau, teko išlėkti leliaus maitinti
jeigu galit, trumpai nušvieskit tolimesnę susirinkimo eigą buvusią po petraukėlės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2008 02 10, 14:27)
labas rytas ax.gif

Laaaba didelis aciu uz susirinkima ax.gif Viskas buvo thumbup.gif:

P.S Kieno buvo daryti kukuruzai??? Prasom recepta, nes laaaabai skanu buvo ax.gif

Labas,

Kukuruzai ne mano, bet recepta zinau.
Bent jau ash darau taip:
istirpinu dideliam puode pakeli (200 gr.) sviesto, tada sudedu irisus (400-500 gr.) ir maisydama kaitinu, kol pasidarys vientisa mase. Tada nuimu nuo virykles ir supilu pakeli (200 gr.) nesaldintu kukuruzu i puoda. Ismaisau is formuoju kukulius (kad neapsidegint ranku, pasistatau dubeneli si saltu vandeniu ir pries kiekvieno kukulio daryma, suvilgau rankas tuo vandeniu.

Skanaus! smile.gif
Atsakyti