Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo asociacija - visa informacija apie ją

QUOTE(euromergele @ 2008 01 10, 11:56)
Daiva, teksto dar nebaigiau (sventes ir atostogos), kai tik pabaigsiu persiusiu, nes ten terminu tai daug kur nelabai suprantu, o ir klausimas iskilo del punktu, kuriu pas mus Lietuvoje isvis neatlieka, tad ar jie reikalingi..zodziu pabaigsiu, tada atsiusiu pamastymui ir pakoregavimui.

Del 17 d. mielai dalyvauciau, bet negaliu pazadeti, nes sesers gimtadienis kaip tik ta diena, buvome suplanave svesti, tad....as su klaustuku, sorry....

Gerai, tai atsiųsk kai pabaigsi. Kur neiškios vietos ar terminai, palik rusiškai - aš pati pasiredaguosiu.

Dėl posėdžio - na, galim pasvartyti dėl datos pakeitimo, nes Garnelis irgi tą dieną negali. Tiesiog nesinorėtų labai nukelti, bet pakeisti dieną tikrai galim. Tai gal tada pasiderinam, kas galėtų ir kas norėtų dalyvauti. O tada jau tarpusavyje pasiderinsim datą? Šiaip tikrai norėtųsi, kad daugiau dalyvautų, nes labai reikia įstatus pažiūrėti - ten tokie principiniai ir ilgalaikiai dalykai - nesinorėtų dar vieno pusfabrikačio g.gif
Atsakyti
Mergaitės, kažkada svarstėm ką daryti su mokesčiu pagal įstojimo datą. Nusprendėm taip - nario mokestis nėra toks didelis, todėl nesigilinam į datą - mokama kartą į kalendorinius metus nepriklausomai nuo įstojimo ar išstojimo dienos.
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2008 01 11, 11:07)
O tai siu metu mokesti reikia iki susirinkimo sumoketi? Kazkaip praleidau informacija.

Už 2008 metus reikia sumokėti iki liepos 1 dienos.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 01 11, 12:11)
Už 2008 metus reikia sumokėti iki liepos 1 dienos.

Ar galima sumokėti internetu, ar būtinai reikia gauti kvitą iš banko, kurį perduoti (persiųsti) Daivai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saules zuikis @ 2008 01 11, 15:16)
Ar galima sumokėti internetu, ar būtinai reikia gauti kvitą iš banko, kurį perduoti (persiųsti) Daivai?  g.gif

Ne, kvituko man nereikia. Tikrai galima mokėti inetrnetu, o aš viską matau pagal banko išrašus. Tik būtinai mokėjimo paskirtyje nurodykite "nario mokestis".
Atsakyti
Dėl nario mokesčio - nusprendžiau nevardinti čia kas turi skolą, nes juk visoms bus perskambinta. Kas per šią savaitę nesulauksite skambučio (gal yra pasikeitęs tel. numeris arba tiesiog kažkur pas mus tel. numeryje yra įsivėlusi klaida), po išeiginių būtinai duokite prašau man žinią kokiu nors būdu.

Dėl iniciatyvinės grupės susitikimo - gal keliam į kitą savaitę, nes rytoj aš negaliu - vėl visą dieną posėdis Sveikatos ministerijoje, po jo nebelabai turėsiu jėgų produktyviai dirbti. Ar tiktų kitas ketvirtadienis?

Mallena, negavau vis dar tos narės, kur prašiau, prašymo dėl stojimo į VA.
Atsakyti
sveikos, man irgi galite neskambinti. kol kas skaityti dar moku laugh.gif na, nebent siaip kyla didelis noras paplepeti laugh.gif

nario mokesti pervesiu.
Atsakyti
Man irgi galima neskambinti, viską paskaitau biggrin.gif 4u.gif 99,9 proc., kad būsiu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 16 sausio 2008 - 22:50
Rosita, gausi diržo hihihi.gif sąskaita pirmam puslapyje gražiausiai parašyta ax.gif

LT74 7044 0600 0474 6916, banko kodas 70440, AB SEB bankas.
Atsakyti
Sveikos merginos,sausio 24d nedalyvausiu susitikime,nes esu po operacijos.Vasario 9d tikrai dalyvausiu 4u.gif
Atsakyti
Kadangi man dar niekas neskambino, tai galite prie manes pastabose parasyti, kad as nedalyvausiu... Nario mokesti pravedziau laiku... 4u.gif

P.S. Jei sarase nera niko, tai galiu parasyti i AZ varda pavarde savo.
Atsakyti
QUOTE(Planuojanti @ 2008 01 28, 17:19)
Kadangi man dar niekas neskambino, tai galite prie manes pastabose parasyti, kad as nedalyvausiu... Nario mokesti pravedziau laiku...  4u.gif

P.S. Jei sarase nera niko, tai galiu parasyti i AZ varda pavarde savo.

Sveika, tavo nickas yra sąraše, tiesiog tu papuolei į tą sąrašo dalį, kuriai niekas dar neskambino. Šiandien kaip tik į tave atkreipiau dėmesį ir ketinau tau až rašyti.
Dėkui, kad atsiliepei pati 4u.gif
Atsakyti