Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo asociacija - visa informacija apie ją

Kadangi nesulaukiau pasiūlymų dėl darbotvarkės ir VA įstatų, nukeliu susirinkimo terminą šiek tiek į priekį ir iki sausio 6 dienos laukiu pasiūlymų. Jei jų nebus, VA valdyba visus sprendimus priims pati nebederindama su nariais ir pateiks balsavimui tik per patį susrinkimą.

Sausio 8 dieną paskelbsiu susirinkimo datą ir darbotvarkę.
Taip pat paskelbsiu, kam iš VA narių šiemet skiriama parama IVF procedūrai atlikti.

VA www taip pat pradės veikti sausio mėnesį (tikslios datos pasakyti dar negaliu).

Dėl IVF įstatymo svarstymo SAM-e - dabar yra ruošiamas naujas įstatymo projektas. Kitas darbo grupės posėdis sausio 8 dieną. Kas yra svarstoma posėdyje, viešai skelbti negaliu. Jei bus įdomu, galėsiu pakomentuoti per susirinkimą. Tikiuosi, kad šis įstatymo variantas bus labai palankus pacientams, tačiau deja tai nieko nereiškia, nes jis bet kokiu atveju bus grąžintas į Seimą svarstymui. Niekas nesitiki, kad jį bandys svarstyti ir juo labiau tvirtinti dabartinė Seimo sudėtis, taigi bet kokiu atveju viskas kelsis iki naujų rinkimų. Beje, ES direktyvos nenurodo, kaip valstybė turi elgtis vienu ar kitu klausimu, t.y. valstybė pati pasirenka ar tarkim pritarti donorystei ar ne. O Direktyvos tada jau griežtai nurodo kaip reglamentuoti tą donorystės leidimą (jei taip nutartų mūsų politikai).

P.S. Gal kas nors turi idėjų ar pasiūlymų, kur galėtų vykti VA visuotinis susirinkimas? Geriau aišku būtų be užmokesčio. Manau, kad žmonių būtų ne daugiau kokių 70 (čia labai optimistinėm prognozėm).

Ir gal kas galėtų padėti apskambinėti visiems VA nariams? (čia po Naujųjų).
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 12 29, 10:33)
Ir gal kas galėtų padėti apskambinėti visiems VA nariams? (čia po Naujųjų).

Aš galiu apskambinti visiems nariams nemokamai iš darbo darbo valandom (į visus tinklus), tik reikalingi kontaktai. mirksiukas.gif

p.s. internetas tik darbe blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2007 12 29, 09:38)
Aš galiu apskambinti visiems nariams nemokamai iš darbo darbo valandom (į visus tinklus), tik reikalingi kontaktai.  mirksiukas.gif

p.s. internetas tik darbe blush2.gif

Šarūniuke, fantastika thumbup.gif Tai padaryti reikės po sausio 8 dienos (kai patvirtinsim susirinkimo datą). Sąrašą tau persiųsiu emeilu prieš tai. Labai ačiū 4u.gif Tik gal visgi bandysim skaidyti tą sąrašiuką keliems žmonėms, nes čia tikrai ne mažas darbas - visgi virš 100 žmonių mirksiukas.gif
Atsakyti
Daivut, ir aš galiu paskambinti ax.gif Jei siūsi sąrašiuką, mano elektroninis paštas pasikeitęs : vilma.jurkeviciene@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 12 29, 10:48)
Šarūniuke, fantastika thumbup.gif Tai padaryti reikės po sausio 8 dienos (kai patvirtinsim susirinkimo datą). Sąrašą tau persiųsiu emeilu prieš tai. Labai ačiū 4u.gif Tik gal visgi bandysim skaidyti tą sąrašiuką keliems žmonėms, nes čia tikrai ne mažas darbas - visgi virš 100 žmonių mirksiukas.gif

Galiu ir viena, nors ir 200, tikrai nesunku. Tik aš galiu darbo metu, tai jei ko nerasiu (ne visi gali ir mobiliu atsiliepti darbo metu), tai jau tuos numeriukus kažkam kitam perleisiu blush2.gif 4u.gif
P.s. prisiminiau, aš nuo sausio 20 dienos apie savaitę nebūsiu darbe, tai būtų gerai būtų apskambinti iki 20 dienos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilma J. @ 2007 12 29, 10:52)
Daivut, ir aš galiu paskambinti ax.gif Jei siūsi sąrašiuką, mano elektroninis paštas pasikeitęs : vilma.jurkeviciene@gmail.com

Tai galim pasidalinti: tau kaunietės, marijampolė ir aplink, o man kiti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 29 gruodžio 2007 - 09:55
QUOTE(Vilma J. @ 2007 12 29, 10:52)

Ir aš galiu Daivute padėti 4u.gif
Atsakyti
Dėkui labai, visų tada prašysiu padėti ax.gif

Mallena, ir pernai, ir šiemet parama paskirstyta pagal pateiktus prašymus (tarp jų atsirinkinėti nereikėjo, nes jų skaičius neviršijo VA turimos paramos sumos). Tokia tvarka lieka iki susirinkimo - jo metu bandysime diskutuoti dėl skirstymo kriterijų. Iki šiol buvo tik vienas siūlymas - rinkti dokumentus apie pajamas iš darboviečių, tačiau man asmeniškai pasirodė tai nepriimtina (gal aš neteisi), nes dažnai tai vistiek neatspindi realios padėties, kita vertus - man atrodo atsiranda dar viena moralinė kliūtis žmogus.
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2008 01 02, 13:59)
Del sales tai as susitarsiu, jau sakiau. Tik reikia tikslia data pasakyti ir apytiksli zmoniu skaiciu, kad zinociau, kuria is pasiulytu varijantu rinktis.
O del siu metu paramos, tai gal is tikro, reikia palaukti susirinkimo, tada ir nuspresim, kaip ir kam siulyti siais metais.

Super dėl salės.

Dėl paramos - čia parama jau už praėjusius metus, todėl paliksim seną tvarką - pagal prašymus.
Naują tvarką aptarsim susirinkime - tikiuosi pasiūlymų bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 01 02, 15:55)
Super dėl salės.

Dėl paramos - čia parama jau už praėjusius metus, todėl paliksim seną tvarką - pagal prašymus.
Naują tvarką aptarsim susirinkime - tikiuosi pasiūlymų bus biggrin.gif

O aš ir nežinojau, kad tokį prašymą galima teikti, o dabar šaukštai po piet verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 02 sausio 2008 - 15:01
Už 2007 metais iš VMĮ gautų pinigų (ačiū visoms pervedusioms) Vaisingumo asociacijos parama paskirstoma taip:

J.T. (Saules zuikutis) - Šiauliai
J.F. - Varėna
D.B. (daivaB) - Kaunas
I.S. (Algirda) - Panevėžys

Parama paskirta pagal 4 gautus motyvuotus prašymus. Parama skiriama IVF ir ICSI procedūroms. Apmokėjimas vykdomas pavedimu iš VA į klinikos sąskaitą.

P.S. VA neturi nieko bendra su paramos akcijomis, vykdomomis forume (išskyrus pinigų surinkimą ir pervedimą per VA sąskaitą). Kandidatus paramai forume siūlote Jūs pačios ar forumo moderatoriai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva: 02 sausio 2008 - 16:01
Vienas pagrindinių laimės šaltinių.
Tai supratimas, jog atlieki gyvenime,
ką nors naudinga ir prisidedi prie kitų gerovės.

A.Jungas

Mergaitės didelis, didelis ačiū už paramą. Neturiu net žodžių pasakyti to ką dabar jaučiu: ašaros byra, bet esu be galo laiminga, už suteiktą galimybę, dar kartą bandyti ir tikėti, kad šį kartą stebuklas aplankys ir mūsų šeimą. AČIŪ, AČIŪ, AČIŪ. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mes taip pat norime pareiksti padeka uz tai, kad VA padovanojo Kaledini stebukla-dar viena galimybe atlikti procedura, kuri gali padeti mums tapti tevais.
''Kai Dievas uzdaro duris, jis atidaro langa''Dabar pradedu tiketi siuo posakiu!
4u.gif
Atsakyti