Tai gal apsiraminam tada iki visuotinio nariu susirinkimo? Kiekviena pasiruosiame pasiulymus darbotvarkei, organizacijos veiklai ir klausimus... Ir nubalsuosim
O dabar bus juokinga - kai kokios 3 is eiles eisim i, pvz., BAK del nuolaidu asociacijai. Sakys, kad tikrai trenktos bobos
QUOTE(Chiara @ 2007 11 19, 16:27)
Tai gal apsiraminam tada iki visuotinio nariu susirinkimo? Kiekviena pasiruosiame pasiulymus darbotvarkei, organizacijos veiklai ir klausimus... Ir nubalsuosim
O dabar bus juokinga - kai kokios 3 is eiles eisim i, pvz., BAK del nuolaidu asociacijai. Sakys, kad tikrai trenktos bobos
na aš nesiruosšiu dabar niekur eiti, tik man įdomu ar jau buvo tartasi ir ko tikėtis, nes juk reikia planuoti, ypač kai laikas labai spaudžia
Tai ką, laukiam visuotinio susirinkimo, ruošiam pasiūlymus, kas ką pasisakys, kad paskui susirinkinus nereiktų tylėt ir visa drąsa neišgaruotų.
Šarūniuke, galima mane kaltinti dėl mano padarytų ar nepadarytų darbų, tačiau man atrodo nesąžininga kaltinti dėl kitų asmenų sprendimų. Suprantu, kad pikta - kad nenori klinika dabar susitikti, kad nenori duoti nuolaidų, bet kuo čia dėta aš. Viskam turi būti kažkokios ribos.
Cituoju klinikos laišką:
"Labadiena, direktore jau grizo galetume derinti del tu sestadieniu. Realiausiai butu po naujuju metu."
Dėl nuolaidų - kelis kartus kreipiausi į juos, tačiau nesulaukiau jokios reakcijos. Negaliu atsakyti už tokią jų politiką, nors, mane pačią ji stebina.
Beje, puikias nuolaidas taiko ne tik VK, bet ir Motinos ir vaiko klinika, kažkokias simbolines nuolaidas taiko ir gyd. G. Bogdanskienė - nuolaidas su ta klinika derina Euromergelė - gal ji turi kokių naujų žinių.
Apskritai kažkaip nesuprantu tokio linčo mano atžvilgiu. Gal mano tonas kam ir nelabai patinka, bet tikrai jaučiuosi šokiruota. Kol tariausi su klinikom dėl nuolaidų, kol derinau ir organizavau su klinkom atvirų durų dienas, kai pati viena ruošiau paraišką į ministeriją dėl finansavimo ir jį gavau seminarų organizavimui, kol laksčiau po visas laidas, daviau interviu viešai kalbėdama apie savo asmenines problemas, visiems buvo gerai. Kai neščia laksčiau po konferencijas su IVF priešininkais, daviausi po Seimą per visas frakcijas - visiems tiko ir visi tylėjo, nes niekas nenorėjo daugiau viešintis, nors labai tada prašiau pagalbos. Visiems tiko, kai savo laisvalaikio sąskaita kiauras dienas duodavau patarimus forume (nes nelabai dar buvo kas išmanė tiek, kiek aš). Dar daug darbų nepaminiu, nes man atrodo, kad darbus reikia daryti, o ne juos afišuoti.
Taip, dėl mano asmeninių problemų (nėštumo ir mažo vaikelio priežiūros ir problemų su vyru) užtruko www paleidimo darbai. Tačiau tai vienintelė mano "nuodėmė". Nežinau ar sąžininga dabar čia rengti man linčo teismą. Taip, esu įsižeidusi, gal tiksliau įskaudinta, nes atidaviau asociacijai daug širdies ir laiko. Maža to nematau tame nieko savanaudiško, o tik besąlygišką atsidavimą. Neprašau dėkingumo, ne dėl jo stengiausi. Esu pasiruošusi atsistatydinti, jei kažkam atrodo, kad mano veikla žalinga.
Cituoju klinikos laišką:
"Labadiena, direktore jau grizo galetume derinti del tu sestadieniu. Realiausiai butu po naujuju metu."
Dėl nuolaidų - kelis kartus kreipiausi į juos, tačiau nesulaukiau jokios reakcijos. Negaliu atsakyti už tokią jų politiką, nors, mane pačią ji stebina.
Beje, puikias nuolaidas taiko ne tik VK, bet ir Motinos ir vaiko klinika, kažkokias simbolines nuolaidas taiko ir gyd. G. Bogdanskienė - nuolaidas su ta klinika derina Euromergelė - gal ji turi kokių naujų žinių.
Apskritai kažkaip nesuprantu tokio linčo mano atžvilgiu. Gal mano tonas kam ir nelabai patinka, bet tikrai jaučiuosi šokiruota. Kol tariausi su klinikom dėl nuolaidų, kol derinau ir organizavau su klinkom atvirų durų dienas, kai pati viena ruošiau paraišką į ministeriją dėl finansavimo ir jį gavau seminarų organizavimui, kol laksčiau po visas laidas, daviau interviu viešai kalbėdama apie savo asmenines problemas, visiems buvo gerai. Kai neščia laksčiau po konferencijas su IVF priešininkais, daviausi po Seimą per visas frakcijas - visiems tiko ir visi tylėjo, nes niekas nenorėjo daugiau viešintis, nors labai tada prašiau pagalbos. Visiems tiko, kai savo laisvalaikio sąskaita kiauras dienas duodavau patarimus forume (nes nelabai dar buvo kas išmanė tiek, kiek aš). Dar daug darbų nepaminiu, nes man atrodo, kad darbus reikia daryti, o ne juos afišuoti.
Taip, dėl mano asmeninių problemų (nėštumo ir mažo vaikelio priežiūros ir problemų su vyru) užtruko www paleidimo darbai. Tačiau tai vienintelė mano "nuodėmė". Nežinau ar sąžininga dabar čia rengti man linčo teismą. Taip, esu įsižeidusi, gal tiksliau įskaudinta, nes atidaviau asociacijai daug širdies ir laiko. Maža to nematau tame nieko savanaudiško, o tik besąlygišką atsidavimą. Neprašau dėkingumo, ne dėl jo stengiausi. Esu pasiruošusi atsistatydinti, jei kažkam atrodo, kad mano veikla žalinga.
aciu uz viska kas ka padare, iki tol kol as atejau i sita foruma iki tol kol susiduriau su sita problema...
bet cia yra esme laikotarpiuose, desimtmeciuose, penkmeciuose... Daiva daug ka padare, daug keliu pramyne, bet nemanau kad viena ... jei nebutu tu zmoniu tai nebutu ir kam tu seminaru daryt ir asociacijos kurt ... bendrai aciu uz gerus darbus padarytus iki sios dienos MUSU visu labui ... bet man ne kaip skamba tas darbu vardijimas... mes darbus visuomeninius atliekam ne kazkieno verciami, o tai kyla is kiekvieno zmogaus vidaus... smagu kad yra tokiu zmoniu kuriems yra poreikis dirbti visuomenes labui ...
tiesiog nepyk Daiva neturiu pries tave nieko bet tavo kai kurie komentarai, pasakymai, atsakymai tikrai skamba keistai ... na ta prasme keistai, kad atmusa bet koki nora imtis kokios nors iniciatyvos sia linkme ... nes viska darai ir padarai tu.
viskas aciu uz demesi. Daugiau komentaru nebus
bet cia yra esme laikotarpiuose, desimtmeciuose, penkmeciuose... Daiva daug ka padare, daug keliu pramyne, bet nemanau kad viena ... jei nebutu tu zmoniu tai nebutu ir kam tu seminaru daryt ir asociacijos kurt ... bendrai aciu uz gerus darbus padarytus iki sios dienos MUSU visu labui ... bet man ne kaip skamba tas darbu vardijimas... mes darbus visuomeninius atliekam ne kazkieno verciami, o tai kyla is kiekvieno zmogaus vidaus... smagu kad yra tokiu zmoniu kuriems yra poreikis dirbti visuomenes labui ...
tiesiog nepyk Daiva neturiu pries tave nieko bet tavo kai kurie komentarai, pasakymai, atsakymai tikrai skamba keistai ... na ta prasme keistai, kad atmusa bet koki nora imtis kokios nors iniciatyvos sia linkme ... nes viska darai ir padarai tu.
viskas aciu uz demesi. Daugiau komentaru nebus
Daiva, gal tu per daug astriai reaguoji, vadini bet kokius pasisakymus del asociacijos kokios veiklos ar paklausima asmeniniu izeidimu, tai va to nereiketu daryti, visi juk supranta kad tu daug ka pradejai ir daug padarei, cia niekas to ir negincija. Bet kaip supratau is sio forumo, buvo keletas viesu uzklausimu del organizaciniu klausimu, o tu kazkaip isizeidei ir uzpykai lyg tavim kas nepasiti. Juk pati pripazysti, kad neturejai laiko del asmeniniu reikalu tvarkyti puslapio, tai juk ir pasisiule euromergele tai daryti padeti, o tu pasakei kad tau nemalonu su ja bendrauti, tai del to ir pasirode mums paprastiems skaitytojams, kad kazkas ne taip, kad tu niekam neleidi gauti informacijos ir isijungt i veikla kazkaip.Juk iki siol dar nebuvo ne vieno susirinkimo, mes net nzn kiek tu nariu, kokie asociacijos istatai, juk susirinkimui turetu but ir metine finansine ataskaita paruosta, nieko nezinom, o jei kas paklausia tu lyg ir pyksti. manau, joks cia ne lynco teismas, paprasciausiai zmones nori aiskumo ir ne visada susikalba is karto. Isispres reik tiketis viskas ir visi susikalbesim, juk tikslas visu vienas sioj asociacijoj. Ir tarp kitko, susirinkimo darbotvarke turi buti is anksto skelbiama, todel manau tikslinga siusti Daivai pasiulymus jei kas kokiu turi, kad butu galima juos itraukti i darbotvarke arba kai kuriuos klausimus spresti vietoj.
na ir puiku, tikekimes kad daug musu susirinks pasikalbes ir viskas atsistos i vietas ir gyvensime draugiskai
Esu šokiruota dėl jūsų nedėkingumo Daivos atžvilgiu.... Jeigu ne ji, tai iki šiol visos tylėtume ir bijotume prasižioti, kad esam nevaisingi....man gėda dėl kai kurių narių elgesio...
pasisakysiu ir as seip as manau, kad gal ir nelabai turiu teise cia sakyti savo nuomone apie visa tai, nes nesu tiek stengusis ir dariusi kazka, kiek geru darbu dare kitos merginos. tikiuosi, kad nieko nesupykdysiu ir nesugadinsiu savo sitomis mintimis. bet as tikrai nuosirdziai noriu apginti tiek Daiva, tiek euromergele, nes teko paskaityti istrintus postus. tikrai labai gaila, kad gavosi sis konfliktas. bet as linkiu ir tikiuosi ir netgi tikiu, kad per susirinkima visas tas nemalonumas bus issiaiskintas ir jo tiesiog nebeliks. forumai tokie jau yra, kad cia paprasciausi parasymai, kai nematai realiai zmogaus, suprantami dazniausiai ne taip, kaip tas zmogutis norejo pasakyti. todel ir gaunasi is mazu zodziu, dideli nesusipratimai. tiesiog manau reikia realiai pakalbeti, issiaiskinti. gal kazkuri kazkada ir pasikarsciuoja, nu bet kam nebuna. ir man irgi geda, del kitu cia rasanciu. as esu dekinga Daivai uz jos darbus. atsimenu, kaip jau tada, kai tik cia prisiregistravau, skaiciau postus, kuriuose buvo rasoma apie jos darbus, kiek ji del musu visu stengesi ir juk stengiasi iki siol. nors jos realiai nepazistu (bet tikiuosi susipazinti kazkada), tikrai labai gerbiu ja. taip pat labai gerbiu ir euromergele, uz jos neblestanti ir mums taip reikalinga entuziazma, uz jos didziule gera sirdi, draugiskuma, nora padeti, kazka daryti musu visu labui. jus abi tokios geros geros ir kitos merginos, kurios irgi stengiasi del musu visu, su kuriomis teko jau susipazinti tarpmiestiniame meete. nebevardinsiu nikais, kad kurios nors netycia nepraleisciau , pacios zinot jus visos nuostabios ir didziulis jums aciu.