Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo asociacija - visa informacija apie ją

QUOTE(Daiva @ 2007 11 16, 08:44)
Šarūniuke, patinka ar nepatinka, toks BAK direktorės, o ne mano sprendimas.

Keistas, aisku, direktores sprendimas. Per kiek laiko tokiu atveju BAKas zada i rinka ieiti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2007 11 16, 11:12)
Keistas, aisku, direktores sprendimas. Per kiek laiko tokiu atveju BAKas zada i rinka ieiti?  bigsmile.gif

Na man rūpi ir nuolaidos, juk laikas nelaukia, o jau ir taip BAK -e nemažai pinigėlių paklojau, norėtųsi pastovių nuolaidų VA nariams g.gif 4u.gif
Atsakyti
Atleiskit, jeigu Jums neįdomu, man pasirodė svarbu todėl įkėliau:lrs
Manau, kad šį kartą labai rimtai jau sujudo - kad tik greičiau.
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2007 11 16, 11:51)
Atleiskit, jeigu Jums neįdomu, man pasirodė svarbu todėl įkėliau:lrs
Manau, kad šį kartą labai rimtai jau sujudo - kad tik greičiau.

Dėkui 4u.gif Tikrai įdomus dokumentas.
Atsakyti
2007 m. rugpjucio menesi forume IVF istatymo temoje buvome kalbeje apie uzklausima SAM ir Ligoniu kasoms del galimo kompensavimo. Parasyta buvo viesai, kad apie rasto issiuntima informuosime ir parasysime pagrindines kreipimosi rasto gaires, kad ir kiti zmones, kuriuos raginome taip pat keiptis i minetas istaigas, galetu parasyti rastus. Kadangi apie tai kalbejom vieshai, as drystu viesai vel paklausti ar buvo issiustas, ar planuojamas issiusti sis rastas?

Cia nuoroda I siuos pokalbius
http://www.supermama...?...9251&st=204

Taip pat nuoroda i SAM puslapyje pateikta informacija
http://www.sam.lt/lt...ikata/metodikos
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 11 15, 16:44)
Euromergele, aš viską tvarkau pati ir informuosiu. Nesuprantu, kam reikia tai daryti keliais frontais.
Dėl www - aš jau darau jį su Britta.
Dėl VA susitikimo - jau rašiau - visuotinis susirinkimas bus sausio mėnesį. Visa informacija ir medžiaga bus išplatinta VA nariams mėnesį prieš susirinkimą pagal įstatymų reikalavimus.
Dėl SAM - bent jau aš neturiu informacijos, kad konkursas yra paskelbtas.

Gal pasitelkus daugiau žmonių darbai pajudėtų greičiau ax.gif
Labai jau ilgai laukiam to internetinio puslapio ax.gif
Atsakyti
na žinot, pasijaučiau kaip sovietmečiu - mano postas šioje temoje buvo ištrintas , kuriame truputėlį kritikavau tai, jog vilkinamas VA interneto puslapio sukūrimas ir tai, jog Daiva "neprisileidžia" aktyvistų, kurie mielai pajudintų reikalus į priekį ... doh.gif
na nemaniau, kad užsitrauksiu tokią "nemalonę" doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
ir tik dar kartą pasikartosiu (kad vėl ištrintų biggrin.gif ) jog VA interneto puslapį jau seniai buvo galima paleisti, nes info (kaip supratau jau yra surinktas), o įkelti i www yra juokų darbas.
Atsakyti

i 
Žinutės, neatitinkančios temos, buvo pašalintos
Atsakyti
Neteisingai, Spanguole, supratai, visas darbas ir istrigo su medziagos surinkimu ir nesikisk kur nieko nezinai.
Baigiu diskusijas sitoj temoj. Jei turit pastabu, kritikos, prasau rasykit az, o nesikandziokit forume.

Atsakyti
vauuuu... na kritika dar niekam nepakenke 4u.gif
tik nemaniau, kad VA tinklapis yra off-topic tema cia doh.gif
Atsakyti
Deja, visos pasalintos zinutes buvo apie VA veikla, ir kodel zmones turi rasyti viska slapta tik i az. Jeigu jau VA puslapyje nera jokios informacijos, tai bent cia turetu buti galima diskutuoti apie VA, ir visai nesvarbu ar zinutes kritiskos ar pagiriamos, kas cia per sovietmecio cenzura. Tiesiog reikia atsakyti uz savo zodzius ir galvoti ka viesai pasakyti, o ne paskui istrinti nepatogias zinutes. Labai gaila kad VA pirmininke taip bijo viesumo. Ka gi, laukiam susirinkimo.Gal ten bus galima kalbeti ar paklausti.
Atsakyti
QUOTE(Carmina @ 2007 11 19, 16:01)
Deja, visos pasalintos zinutes buvo apie VA veikla, ir kodel zmones turi rasyti viska slapta tik i az. Jeigu jau VA puslapyje nera jokios informacijos, tai bent cia turetu buti galima diskutuoti apie VA, ir visai nesvarbu ar zinutes kritiskos ar pagiriamos, kas  cia per sovietmecio cenzura. Tiesiog reikia atsakyti uz savo zodzius ir galvoti ka viesai pasakyti, o ne paskui istrinti nepatogias zinutes. Labai gaila kad VA pirmininke taip bijo viesumo. Ka gi, laukiam susirinkimo.Gal ten bus galima kalbeti ar paklausti.

Aš ir labai laukiu susirinkimo ir žinių ar pavyko sutarti su BAK - o direktore dėl nuolaidų, nes ne visi juk gydosi VK, jei ne pati imsiiuos iniciatyvos. 4u.gif
Atsakyti