Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo asociacija - visa informacija apie ją

QUOTE(paiduke @ 2007 10 29, 14:01)
tai kad ne VK planuojamas susitikimas, o BAK (baltijos amerikos klinikoje)

Aš ne taip parašiau, turėjau omenyje VA nariams, bet manau Daiva suprato, o aš ir lankaus BAK e- 4u.gif
Atsakyti
Susitikimas pažintinis informacinis, geričiausiai su direktore.

Dėl nuolaidų derinu nepriklausomai nuo susitikimo.
Atsakyti
Tai bandau derinti kurį nors šeštadienį.
Papildyta:
Jeigu kažkas negaunate emeilu atsakymų iš manęs, nelaukite, rašykite dar kartą arba emeilu arba čia, nes į visus laiškus atsakau per 2 dienas (šitam momentui neturiu nė vieno neatsakyto laiško).
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 10 26, 08:55)
SVARBU

BAK IVF padalinys sutinka surengti mums susitikimą. Siūlyčiau apsilankyti kuo daugiau šeimų, nes toks artimas susipažinimas visada labai naudingas.
Labai prašau parašykite kas norėtumėte ten apsilankyti ir paderinkim laiką (savaitės dieną ir valandą), kada visoms būtų patogu, paskui aš suderinsiu su BAK direktore.

Man asmeniškai patogiausi ketvirtadieniai (bet prie manęs galit nesirišti).
Dar galim bandyti svarstyti tarkim šeštadienius - gal tada ir iš kitų miestų šeimos atvažiuotų.

Labai prašau - būkit aktyvios.

Aš iš karto gėdingai pranešu, kad man atvykti į sustikimą yra siaubingai sudėtinga... Gyvenu 350 km nuo Vilniaus, bei yra kitų veiksnių įtakojančių mano negalėjimą atvykti į susitikimą...
Ar būtų galimybė gauti kokią sąntrumpą ar įrašytą medžiagą apie klausimus ir problemas spręstas šitame susitikime 4u.gif
Atsakyti
BAK direktorė išvykus į komandiruotę. Kai tik grįš, paskirs kurį šeštadienį darom susitikimą.
Atsakyti
Sveikos gandru gaudytojos smile.gif
Laikas ir man prie jusu prisijungti...deja... verysad.gif
Priminkit, prasau, kokios nuolaidos yra taikomos VA nariams VK Kaune?
Reikia susiruosti, istoti i VA ir pradeti gaudyti savo laime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2007 11 07, 23:37)
Sveikos gandru gaudytojos  smile.gif
Laikas ir man prie jusu prisijungti...deja...  verysad.gif
Priminkit, prasau, kokios nuolaidos yra taikomos VA nariams VK Kaune?
Reikia susiruosti, istoti i VA ir pradeti gaudyti savo laime  4u.gif

QUOTE(Šarūniukė @ 2007 11 10, 09:22)
pasiklausk kauniečių skyrelyje 4u.gif

Nieko nereikia klaust pas kaunietes schmoll.gif Tereikia tik kelis puslapius atsiverst atgal ir viskas bus parašyta mirksiukas.gif
Vaisingumo klinikoje ir visuose jos padaliniuose (Kaune taip pat) VA nariams taikoma 15 proc.nuolaida IVF, IVF+ISCI ir IUI procedūroms
Atsakyti
Vilmut, VK netaiko nuolaidos IUI proceduroms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2007 11 10, 19:52)
Nieko nereikia klaust pas kaunietes  schmoll.gif Tereikia tik kelis puslapius atsiverst atgal ir viskas bus parašyta  mirksiukas.gif
Vaisingumo klinikoje ir visuose jos padaliniuose (Kaune taip pat) VA nariams taikoma 15 proc.nuolaida IVF, IVF+ISCI ir IUI procedūroms

O nuo kada pradėta taikyti nuolaida Motinos ir vaiko klinikoje? Kiek žinau seniau čia nuolaidos nebuvo buvo tik nemokamas šaldymas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 11 11, 08:53)
Vilmut, VK netaiko nuolaidos IUI proceduroms 4u.gif

Ačiū, Daivut, kad pataisei 4u.gif

QUOTE(larisa @ 2007 11 11, 10:19)
O nuo kada pradėta taikyti nuolaida Motinos ir vaiko klinikoje? Kiek žinau seniau čia nuolaidos nebuvo buvo tik nemokamas šaldymas. g.gif

O kas kalba apie nuolaidas Motinos ir vaiko klinikoje g.gif blink.gif ? Aš rašiau apie VK tongue.gif
Atsakyti
Siandien man viena mergaite is forumo parase sia informacija, keliu i vieshuma ir paklausiu, gal Daiva ka nors zino? Turbut cia nera ko kishtis o tiesiog laukti isvadu?

2007-11-14 Sveikatos reikalų komiteto posėdžio darbotvarkė

LR SEIMO SVEIKATOS REIKALŲ KOMITETO

2007-11-14 (trečiadienio)

POSĖDŽIO Nr. 32
D A R B O T V A R K Ė

.......

3.
2007-11-14
11.30-12.15
218 b kab.
III Seimo
rūmai
IXP-1966(2) IXP-1966(2)A
Dirbtinio apvaisinimo įstatymo projekto
pagrindinis/ svarstymas
J.Bandzienė

Atsakyti
Ačiū euromergele kad parašei, nes aš neturiu galimybių po 17 val. rašyti.
Na ką, laukiame kažkokio nuosprendžio...
Daiva, jeigu kažką sužinosi, parašyk, labai jau rūpi tas dalykas.
Atsakyti