Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo asociacija - visa informacija apie ją

QUOTE(Vilma J. @ 2007 10 12, 16:19)
Dulkele, Vaisingumo asociacijai jau galima paaukoti savo pajamų mokestį. Dvejus metus iš pervestų pinigėlių buvo apmokamos kelių šeimų procedūros.

Vilma.J, aš kalbu ne apie 2proc., kuriuos galime skirti, kam norime. O apie GMP grąžinimą, kaip tai daroma šeimai įsigijus būstą, kompiuterį su programine įranga, studentui susimokėjus už mokslą ir t.t. Tai būtų pinigų grįžimas į kiekvieno asmeninę kišenę. Pradžiai gal ir to pakaktų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulkelė @ 2007 10 12, 16:56)
Vilma.J, aš kalbu ne apie 2proc., kuriuos galime skirti, kam norime. O apie GMP grąžinimą, kaip tai daroma šeimai įsigijus būstą, kompiuterį su programine įranga, studentui susimokėjus už mokslą ir t.t. Tai būtų pinigų grįžimas į kiekvieno asmeninę kišenę. Pradžiai gal ir to pakaktų  bigsmile.gif

Supratau smile.gif Aišku, tai būtų jau šis tas....bet... Suprantu, kad už procedūrą taip galima būtų susigrąžinti pinigus... o už vaistus kaip ? Nebent viską pirkti klinikoje ir , kad jie poto pateiktų duomenis VMI g.gif nežinau.....
Na, bet betkokiu atveju mintis verta dėmesio wub.gif Tik kiek ji įgyvendinama....
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2007 10 12, 19:33)
Suprantu, kad už procedūrą taip galima būtų susigrąžinti pinigus... o už vaistus kaip ?

Susigrąžinti pinigus už vaistus, manau, būtų gana keblu. Bet bent jau už procedūras šiek tiek atgautume. Ir tai jau būtų šis tas.
Tiesiog nemanau, kad jau nuo 2008m. sausio 1d. nevaisingumo gydymas bus nemokamas. Pereinamuoju laikotarpiu ir mokesčių susigrąžinimas būtų į naudą. Tik nelabai įsivaizduoju, į ką ir kaip turėtume kreiptis. Gal atsiras labiau patyrusių šiais klausimais. Gal su VA galėtume pajudinti kur nors ledus smile.gif
Atsakyti
SVARBU

BAK IVF padalinys sutinka surengti mums susitikimą. Siūlyčiau apsilankyti kuo daugiau šeimų, nes toks artimas susipažinimas visada labai naudingas.
Labai prašau parašykite kas norėtumėte ten apsilankyti ir paderinkim laiką (savaitės dieną ir valandą), kada visoms būtų patogu, paskui aš suderinsiu su BAK direktore.

Man asmeniškai patogiausi ketvirtadieniai (bet prie manęs galit nesirišti).
Dar galim bandyti svarstyti tarkim šeštadienius - gal tada ir iš kitų miestų šeimos atvažiuotų.

Labai prašau - būkit aktyvios.
Atsakyti
as tikrai dalyvausiu ir siuo atveju siulyciau savaitgali, t.y. sestadieni 4u.gif

QUOTE(Daiva @ 2007 10 26, 09:55)
SVARBU

BAK IVF padalinys sutinka surengti mums susitikimą.

Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 10 26, 09:55)
SVARBU

Dar galim bandyti svarstyti tarkim šeštadienius - gal tada ir iš kitų miestų šeimos atvažiuotų.

Jei koki sestadieni labai noreciau sudalyvaut dar ir i kompanija ka nors is Klaipedos pavezeciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 10 26, 10:55)
SVARBU

BAK IVF padalinys sutinka surengti mums susitikimą. Siūlyčiau apsilankyti kuo daugiau šeimų, nes toks artimas susipažinimas visada labai naudingas.
Labai prašau parašykite kas norėtumėte ten apsilankyti ir paderinkim laiką (savaitės dieną ir valandą), kada visoms būtų patogu, paskui aš suderinsiu su BAK direktore.

Man asmeniškai patogiausi ketvirtadieniai (bet prie manęs galit nesirišti).

man tiktu, bet kuri diena. tikrai prisiderinsiu 4u.gif
Atsakyti
Butu puiku sudalyvauti jai tik man tiks susitikimo laikas smile.gif
Milanija jai ka prisijungciau prie taves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika @ 2007 10 26, 20:47)
Butu puiku sudalyvauti jai tik man  tiks susitikimo laikas smile.gif
Milanija jai ka prisijungciau prie taves  mirksiukas.gif

Butu super tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 10 26, 12:26)
as tikrai dalyvausiu ir siuo atveju siulyciau savaitgali, t.y. sestadieni  4u.gif

Aš dalyvausiu, geriau savaitgalis. Be je Daiva, kaip manot, ar bus galima kalbėti dėl pastovių nuolaidų VK nariams, ar tik informacinis, nes svarbu, kad dalyvautų direktorė ar jos atstovė, ne tik gydytojai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 29 spalio 2007 - 08:14
Aš dalyvausiu, geriau savaitgalis. Be je Daiva, kaip manot, ar bus galima kalbėti dėl pastovių nuolaidų VK nariams, ar tik informacinis, nes svarbu, kad dalyvautų direktorė ar jos atstovė, ne tik gydytojai.  4u.gif Gal tada tinka labaiu eilinis darbadienis, tik ne savaitgalis, be to šis savaitgalis atkrenta, o va kitas, t.y. 11 10 atrodo darbo diena g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 29 spalio 2007 - 08:58
QUOTE(Šarūniukė @ 2007 10 29, 08:14)
Aš dalyvausiu, geriau savaitgalis. Be je Daiva, kaip manot, ar bus galima kalbėti dėl pastovių nuolaidų VK nariams, ar tik informacinis, nes svarbu, kad dalyvautų direktorė ar jos atstovė, ne tik gydytojai.  4u.gif

tai kad ne VK planuojamas susitikimas, o BAK (baltijos amerikos klinikoje)
Atsakyti