Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo asociacija - visa informacija apie ją

Kadangi nezinau jokios info. Nei apie nariu skaiciu, nei zinau kanor apie istatus, sunku kanors ir siulyti.
Kaip jau minejau pries pora metu, galiu vel ta pati patvirtinti - pasikalbejau eiline karta del patalpu susirinkimui, jei jis vyktu Viliujje. Sakykite zmoniu skaiciu ir data - yra keleta varijantu, kaip musu vargsei organizacijai, nemokamu smile.gif
Taigi, valdyba, tarkite ir nutarkite smile.gif
Uzsiregistruokime, kiek musu bus, tada bus aisku, kuria sale imti. Jeigu gi acociacijos nariai nutars susitikti kitame mieste, galbut irgi galesiu padeti, tik pasakykite.
Beje, jeigu eina kalba apie nakvyne, galeciau priimti 4 zmones. Jeigu "turistinais" pageidavimais - ir daugiau smile.gif
Taigi, laukiu nurodymu is valdybos smile.gif
Atsakyti
Chiara, nesigilinsiu į smulkmenas. Aš nusprendžiu, kad susirinkimą darom sausio mėnesį (antroj pusėj) - datą patikslinsim - Vilniuj.

Ryte, sužinok prašu ar gali asociacijos narys valią pareikšti raštu nedalyvaudamas susirinkime (čia kad galėtume nubalsuoti svarbiais klausimais, nes esu visiškai tikra, kad kvorumo nebus).

Narių yra netoli 150. Duol Dieve kad bent 50 susirinktų.

Tikslią datą, vietą ir susirinkimo darbotvarkę skelbsiu nariams asmeniškai.

Atsakyti
Daiva, gali narys pareiksti nuomone rastu, gali igalioti kita asmeni tam tikrais klausimasi - turi buti klausimai is anksto zinomi, balsuoti atitinkamai. minimum pries menesi reikia paskelbti nariams apie susirinkimo vieta, laika ir darbotvarke.
Atsakyti
as tai tikrai stengsiuos dalyvauti, kad jau pati galima sakyti susirinkima isprovokavau:) nebet kokis virusas pakirstu, juk ziema toks metas ax.gif
Atsakyti
Daiva,

Nepyk, kad trukdau bet norėjau paklausti. 2007 vasario mėn. Išsiunčiau 1 prašymą dėl stojimo į asociaciją. Po mėnesio išsiunčiau 2-rą prašymą (motyvuotą) bet jokio patvirtinimo nesulaukiau. Liepos mėnesį tau parašiau į a.ž. žadėjai pažiūrėt ir parašyti kaip ten yra su tais prašymais. Tačiau atsakymo nesulaukiu iki šiandien. Nesuprantu kodėl............
Atsakyti
QUOTE(daivaB @ 2007 10 10, 13:17)
Daiva,

Nepyk, kad trukdau bet norėjau paklausti. 2007 vasario mėn. Išsiunčiau 1 prašymą dėl stojimo į asociaciją.  Po mėnesio išsiunčiau 2-rą prašymą (motyvuotą) bet jokio patvirtinimo nesulaukiau. Liepos mėnesį tau parašiau į a.ž.  žadėjai pažiūrėt ir parašyti kaip ten yra su tais prašymais. Tačiau atsakymo nesulaukiu iki šiandien. Nesuprantu kodėl............

Nelabai ir aš galiu atsakyti kodėl. Į forumą užeinu retokai, todėl primink prašau į vaisingumas@takas.lt savo vardą ir pavardę.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 10 08, 08:10)
Chiara, nesigilinsiu į smulkmenas. Aš nusprendžiu, kad susirinkimą darom sausio mėnesį (antroj pusėj) - datą patikslinsim - Vilniuj.

Narių yra netoli 150. Duol Dieve kad bent 50 susirinktų.

Tikslią datą, vietą ir susirinkimo darbotvarkę skelbsiu nariams asmeniškai.

planuoju dalyvauti smile.gif
Atsakyti
Parašiau atsakymus į visus el paštu gautus laiškus. Jeigu kas negavote atsakymo, vadinasi aš negavau Jūsų laiško. Pakartokite jį prašau arba parašykite až.

Tiesa Ingai siųstas laiškas sugrįžo atgal - jei čia yra tokia, duokite žinią.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva: 11 spalio 2007 - 11:17
Sveikos bye1.gif Šiame forume esu naujokė, tik nevaisingumo reikaluose - ne unsure.gif Turiu minčių dėl kompensacijų už nevaisingumo gydymą, tik nerandu, kurioje temoje būtų galima apie tai padiskutuoti.
Atsakyti
QUOTE(Dulkelė @ 2007 10 11, 21:42)
Sveikos  bye1.gif Šiame forume esu naujokė, tik nevaisingumo reikaluose - ne  unsure.gif Turiu minčių dėl kompensacijų už nevaisingumo gydymą, tik nerandu, kurioje temoje būtų galima apie tai padiskutuoti.

Mums labai tas rupi. smile.gif Sakyk smile.gif Gal leis cia, arba IVF temoje. Mums tikrai tai labai labai akatualu. laukiame tavo ziniu 4u.gif
Atsakyti
Na, kadangi daugumą piniginių reikalų vis tiek tvarko Vaisingumo asociacija, manau, temos labai neužteršiu...
Panašu, kad mūsų valstybė negalvoja padėti nevaisingoms šeimoms. Na bent jau neskuba kompensuoti gydymo išlaidų. O jeigu prašytume už pagalbines procedūras grąžinti gyventojų pajamų mokestį? Tai kompensuotų bent kažkiek išlaidų... Žinoma, liktų nuskriaustos tos šeimos, kurios nevaisingumą gydosi vaistais ir kurioms nereikia nei IUI, nei IVF. Tačiau procedūrų apskaita, manau, būtų paprastesnė ir tikimybė gauti bent tokią paramą gal kažkiek didesnė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulkelė @ 2007 10 12, 15:35)
Na, kadangi daugumą piniginių reikalų vis tiek tvarko Vaisingumo asociacija, manau, temos labai neužteršiu...
Panašu, kad mūsų valstybė negalvoja padėti nevaisingoms šeimoms. Na bent jau neskuba kompensuoti gydymo išlaidų. O jeigu prašytume už pagalbines procedūras grąžinti gyventojų pajamų mokestį? Tai kompensuotų bent kažkiek išlaidų... Žinoma, liktų nuskriaustos tos šeimos, kurios nevaisingumą gydosi vaistais ir kurioms nereikia nei IUI, nei IVF. Tačiau procedūrų apskaita, manau, būtų paprastesnė ir tikimybė gauti bent tokią paramą gal kažkiek didesnė  4u.gif

Dulkele, Vaisingumo asociacijai jau galima paaukoti savo pajamų mokestį. Dvejus metus iš pervestų pinigėlių buvo apmokamos kelių šeimų procedūros. Deja, tai lašas jūroje, palyginus su tuo kiek šeimų reikalinga tokia parama... Mums reikia įstatymo ir kompensuojamo gydymo, čia ne išeitis....
Atsakyti