Mes kartu su vyru jau pervedėm tuos 2 proc. asociacijai. Tikiuosi kam nors pravers - Vilniaus VMI Žalgirio g. 122 (už "Europos"). Eilėj laukt nereikia, tik įmesti į dėžę.
Mielos mergaitės
Dar kartą norėčiau pakviesti Jus padovanoti Vaisingumo asociacijai 2% pajamų mokesčio, kad ir ateinančiais metais iš šių surinktų pinigėlių galėtumėme apmokėti Pagarbinio apvaisinimo procedūras merginoms, kurios neturi galimybės susitaupyti pačios.
Tegu kiekviena šeima turi vaikelį
P.S. Deklaracijas būtina užpildyti ir išsiūsti arba nunešti į mokesčių inspekciją iki gegužės 1 dienos - turime tik šią savaitę, kad padarytumėme kažką laimingesniu
Ačiū Jums is anksto
Dar kartą norėčiau pakviesti Jus padovanoti Vaisingumo asociacijai 2% pajamų mokesčio, kad ir ateinančiais metais iš šių surinktų pinigėlių galėtumėme apmokėti Pagarbinio apvaisinimo procedūras merginoms, kurios neturi galimybės susitaupyti pačios.
Tegu kiekviena šeima turi vaikelį
P.S. Deklaracijas būtina užpildyti ir išsiūsti arba nunešti į mokesčių inspekciją iki gegužės 1 dienos - turime tik šią savaitę, kad padarytumėme kažką laimingesniu
Ačiū Jums is anksto
Sveikos asociacijos nares! Noreciau jungtis i jusu asociacija.Parasykit prasau,kokias proceduras reikia atlikti norint prisijungti i asociacija.Koki prasyma uzpildyti? Tinklapio pradzioje radau kad rasyti vaisingumas@takas.lt.O toliau.Kaip pervesti pinigelius? Ir dar-koki patvirtinima ar pazymejima Vaisingumo asociacija isduoda?Per kiek laiko?
http://www.delfi.lt/...php?id=14371684
Merginos ir asociacijos nariai! Reikia kazka daryti! Negalima leisti Dangutei priimineti viduramzisku istatymu, t.y. NESUGEBEJUS paruosti istatymo, tvarkytis per Baudziamaji kodeksa! Skandalas, o visi tyli.
Ir nesuprantu, kur ziuri mediku organizacijos! Jau prieita iki nesuvokiamo absurdo.
Merginos ir asociacijos nariai! Reikia kazka daryti! Negalima leisti Dangutei priimineti viduramzisku istatymu, t.y. NESUGEBEJUS paruosti istatymo, tvarkytis per Baudziamaji kodeksa! Skandalas, o visi tyli.
Ir nesuprantu, kur ziuri mediku organizacijos! Jau prieita iki nesuvokiamo absurdo.
hmmm... na kazkaip nematau as cia nieko blogo... arba man nelabai iseina savo galveleje susieti situ dalyku su VA veikla
man tai labiau istrigo tas faktas del lyties keitimo operacijos galimo kompensavimo, apie kuri dabar skubos tvarka tures musu valdzia diskutuoti ir priimineti istatyma. Pagal turimas zinias tokiu pilieciu, norinciu patapti priesingos lyties atstovais LT yra tik apie 200....... o seimu, susidurianciu su nevaisingumu yra NEPALYGINAMAI daugiau, ir si problema nera taip aktyviai sprendziama. Aisku niekas dar is musu iki Strasburo nenuejo, kad kompensuotu uz PAB
Kas cia anksciau minejot, kad jau sio rudenio sesijoj bus svarstomas istatymas del PAB? Gal butu pats laikas VA nariams suklusti... Kas zinot daugiau info apie tai, atsiliepkit? Gal Daiva jau grizo is atostogu ir gali kazka tiksliau paviešinti?
man tai labiau istrigo tas faktas del lyties keitimo operacijos galimo kompensavimo, apie kuri dabar skubos tvarka tures musu valdzia diskutuoti ir priimineti istatyma. Pagal turimas zinias tokiu pilieciu, norinciu patapti priesingos lyties atstovais LT yra tik apie 200....... o seimu, susidurianciu su nevaisingumu yra NEPALYGINAMAI daugiau, ir si problema nera taip aktyviai sprendziama. Aisku niekas dar is musu iki Strasburo nenuejo, kad kompensuotu uz PAB
Kas cia anksciau minejot, kad jau sio rudenio sesijoj bus svarstomas istatymas del PAB? Gal butu pats laikas VA nariams suklusti... Kas zinot daugiau info apie tai, atsiliepkit? Gal Daiva jau grizo is atostogu ir gali kazka tiksliau paviešinti?
Spanguole, Mukutiene nesirupina jokiu ten organu transplantacija. Jai svarbu uzdrausti donorines kiausialastes ir sperma. Pastaroji, beje, pagal ministro isakyma ir uzdrausta. Kiek bandeme diskutuoti del normalaus istatymo priemimo, tai ta ponia siulo toki viduramziska varijanta, kur visi gydytojai juokiasi, o rezultatai mums bus liudni. Taigi, nepriemus jokio istatymo, jau dabar kitu keliu bando reguliuoti pagalbinio apvaisinimo proceduras.
Veikia adresas vaisingumas@takas.lt
Carmina, bendų susitikimų neorganizuojam, nebent atskiruose miestuose, kai yra norinčių.
Kviečiau vasarą bendram susitikimui šitoje temoje berods, tačiau neatsirado norinčių ar galinčių. Siūlau rodyti iniciatyvą ir patiems nariams - jei yra pageidavimų - rašykit, organizuokit, aš padėsiu kuo galėsiu - tai mūsų bendras interesas, o ne mano vienos.
Carmina, bendų susitikimų neorganizuojam, nebent atskiruose miestuose, kai yra norinčių.
Kviečiau vasarą bendram susitikimui šitoje temoje berods, tačiau neatsirado norinčių ar galinčių. Siūlau rodyti iniciatyvą ir patiems nariams - jei yra pageidavimų - rašykit, organizuokit, aš padėsiu kuo galėsiu - tai mūsų bendras interesas, o ne mano vienos.
QUOTE(Daiva @ 2007 10 04, 21:30)
Veikia adresas vaisingumas@takas.lt
Tai va man ir iskilo toks klausimas, kad gal gerai butu bent i metus karta sukviesti butent asociacijos nariu susirinkima, aptarti jame bendrus klausimus, naujienas, nes po viena tai kaip sakant lauke ne karys. Na as tiesiog siulau daryti taip kaip visos asociacijos daro, tiksliau kaip turetu daryti, manau ir nuostatuose yra punktas apie susirinkimus ar ataskaitas. Nes taip tai gaunasi kad vienam kas sauna i galva kitam, o rezultato vieningo nesigauna, nes nera vieningos informacijos. Na as cia tik savo tokia praktiska nuomone issakiau, gal ir daugiau kas atsilieps. Nes kaip ir pastebejau, pati Daiva sako, kad kviete siame puslapyje, bet as pavyzdziui nedaznai cia viska perskaitau nes ir to laiko ne per daugiausiai, o juk yra asociacijos psl. o jame neskelbiama nieko. Zodziu siulau saukti nors i metus karta bendra ataskaitini susirinkima. Kol kas tu asociacijos nariu manau nera labai daug, tai galima ir emailu informuoti asmeniskai, tai tikrai susirinktu tikiuosi.
Carmina
prašom rodyti daugiau iniciatyvos , nes pvz. ir tiem emailams išsiųsti reikia laiko, ir netik emailus reikia siųsti, bet ir visą susitikimą suorganizuoti, juk narių jau manau daugiau nei 70,o Daiva juk ir vaikutį turi,ir dirba ir mokosi, ji negali visko suspėti, nereikia ant jos užkrauti visko, nes daugiau iniciatorių kaip ir nėra, o kiek žmogus gali vienas "plėšytis", juk už tai ir atlygio jokio negauna
taigi laukiam iniciatorių, pažiūrėsim ar daug jų atsiras, reikia netik reikšti norą, bet ir realiai prisidėti
prašom rodyti daugiau iniciatyvos , nes pvz. ir tiem emailams išsiųsti reikia laiko, ir netik emailus reikia siųsti, bet ir visą susitikimą suorganizuoti, juk narių jau manau daugiau nei 70,o Daiva juk ir vaikutį turi,ir dirba ir mokosi, ji negali visko suspėti, nereikia ant jos užkrauti visko, nes daugiau iniciatorių kaip ir nėra, o kiek žmogus gali vienas "plėšytis", juk už tai ir atlygio jokio negauna
taigi laukiam iniciatorių, pažiūrėsim ar daug jų atsiras, reikia netik reikšti norą, bet ir realiai prisidėti
QUOTE(Daiva @ 2007 10 05, 16:11)
Siūlykit laiką ir vietą - bent jau miestą.
nu sunku ka ir siulyti kai as neturiu jokio supratimo kur ta asociacija veikia, kokie jos finansai, kad pvz. ar gali issinuomoti patalpas jei savu neturi. Galbut kazkas jas gali suteikti nemokamai, zodziu daug klausimu kyla kai tame nedalyvauji, as pati kauniete, tai man ir Kaune gali buti susirinkimas, bet kadangi asociacija registruota Vilniuj ir pirmininke ten pat, o nariai is visos Lietuvos, tai manau kad i sostine geriausiai visoms suvaziuoti butu. O pranesti paie toki ivyki manau gerokai is anksto reikia. Emailus taiman nesunku issiuntineti jei reikia. Zodziu svarstom darom, as ne pries kazka padet. Tik pasikartosiu, kadangi kol kas nesusipazinus su veikla tai nzn tiksliai kyuo padeti.Bet as butent ir tikiuosi is susirinkimo, kad dauguma paprastu nariu bus supazindinti su asociacijos veikla ir tada bus galima nuspresti kas kuo gali prisideti.Juk kai kruvoj daug galvu tai ir kazkokiu nauju minciu gimsta, is iv diskusiju ir issirutulioja naujos idejos.