Nors maza kruopelyte bet mes visom prisidedam prie kazkieno stebuklo, kad tik padetu
Na va ir mes su vyru prisidėjom prie svajonės išsipildymo,
bent tais 2%, nes deja, valstybei mūsų bėdos visai nerūpi.......
beje, sąskaitos nr. vmi man sakė nereikia rašyti..... užtenka pavadinimo.....
aš parašiau kaip pas Daivą liniuotėj užpildyta
sėkmės ir kantrybės laukiančiom
vien pavadinimo tikrai nepakanka, reikalingas pavadinimas ir kodas
o saskaitos numerio teisingai, jau antri metai nebereikia rasyti
o saskaitos numerio teisingai, jau antri metai nebereikia rasyti
QUOTE(akedite @ 2007 04 11, 17:01)
sąskaitos nr. vmi man sakė nereikia rašyti..... užtenka pavadinimo.....
Na va - šiandien ir mudu su vyru savo 2 procentus pervedem Vaisingumo asociacijai. kaip senovėje sakytų - "kad tik mačytų". Kad tik daugiau mūsų taptų .
P.S. Atsiprašau, kad rašau čia, bet tame skyrelyje, kur rašiau, man niekas neatsakė į klausimėlį - ar gali antibiotikai (kuriuos gėriau nuo peršalimo) įtakoti mm vėlavimui?
P.S. Atsiprašau, kad rašau čia, bet tame skyrelyje, kur rašiau, man niekas neatsakė į klausimėlį - ar gali antibiotikai (kuriuos gėriau nuo peršalimo) įtakoti mm vėlavimui?
QUOTE(Lietuva @ 2007 04 11, 23:22)
man atrodo, kad antibiotikai - ne, bet peršalimas gali įtakoti.
QUOTE(Lietuva @ 2007 04 11, 22:22)
ar gali antibiotikai (kuriuos gėriau nuo peršalimo) įtakoti mm vėlavimui?
Man atrodo, kad negali . Daugiau tikimybų, kad įtakoja kiti veiksniai
Sveikos mergaites,
užpildžiau deklaracija dėl 2%, kažkodel man nepatvirtino prie klaidos parašytas toks tekstas:
FR0512. klaida - Prašymas pateiktas pasibaigus jo pateikimo / patikslinimo terminui, todėl parama pagal šį prašymą nebus pervedama. Joks naujas prašymas už atitinkamus metus negali būti teikiamas..
gal kas paaiškintu?
užpildžiau deklaracija dėl 2%, kažkodel man nepatvirtino prie klaidos parašytas toks tekstas:
FR0512. klaida - Prašymas pateiktas pasibaigus jo pateikimo / patikslinimo terminui, todėl parama pagal šį prašymą nebus pervedama. Joks naujas prašymas už atitinkamus metus negali būti teikiamas..
gal kas paaiškintu?
QUOTE(egliuzke @ 2007 04 12, 21:12)
Sveikos mergaites,
gal kas paaiškintu?
gal kas paaiškintu?
galbūt ne tuos mokestinius metus nurodei
Man atrodo irgi gal palikai 2005 metus nepataisius, o reik taisyti į 2006
QUOTE(Aga @ 2007 04 13, 08:56)
Man atrodo irgi gal palikai 2005 metus nepataisius, o reik taisyti į 2006
Tai kad aš parsisiunčiau iš VMI ta forma nu reiks pabandyti dar karta
Norim su vyru nors 2 procentėlius deklaruoti, ar galima internetu ar tik važiuoti į mokesčius?
Galima internetu kaip ir visas deklaracijas, arba galima užpildyt, atsispausdinti ir registruotu laišku išsiųsti