Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo asociacija - visa informacija apie ją

Taip, zinoma 4u.gif aciu Jums wub.gif

QUOTE(Bajm @ 2007 04 06, 07:44)
nu tai ranka galima užpildyti Daivos parengtoje formoje?

Atsakyti
Čia yra viskas parašyta kaip pildyti. http://deklaravimas....Pages.aspx?ID=0
Geriausia eiti per banką į kurį pervedamas atlyginimas, tada jie pasinaudoja tavo duomenimis per banką. Ir viskas labai gerai užsipildo.
Atsakyti
Pernai tuos 2 proc. padovanojau vaikų darželiui, o šietem tam, kad nors maža kruopelyte būtų daugiau vilties kažkam susilaukt vaikelio
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2007 04 06, 09:44)
Pernai tuos 2 proc. padovanojau vaikų darželiui, o šietem tam, kad nors maža kruopelyte būtų daugiau vilties kažkam susilaukt vaikelio

Dėkui Zuikut wub.gif
Atsakyti
Tai kad nėr už ką. O nunešt į VMI tą deklaraciją reikia pagal gyvenamąją ar darbo vietą, nes viskas vyksta vienoj apskrityje bet skirtingose savivaldybėse
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2007 04 06, 10:20)
Tai kad nėr už ką. O nunešt į VMI tą deklaraciją reikia pagal gyvenamąją ar darbo vietą, nes viskas vyksta vienoj apskrityje bet skirtingose savivaldybėse

Mano tevai tai kitame mieste gyvena, tai aš užpildau už juos, ir nusiunčiu registruotu paštu į to miesto VMI.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 04 05, 23:03)
Vilte, tai ten jau jiems matyt tik ffdata failas tinka g.gif

TIKRAI TAIP, AŠ TAI IR TURĖJAU OMENY, o Paiduke ir tu ne taip mane supratot, gal iš tikrųjų jai neleidžia redaguoti, man tikrai viską leido.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 04 05, 15:29)
Forma mano paraše puikiausiai redaguojasi, specialiai ieškojau doc'o, o ne pdf ar ffdata failo, kad galėtumėte pasiredaguoti.
Tiesiog matyt failą atidarinėjat tiesiai exploreryje, o reikia daryti taip - atsistoji su pele ant mano įdėtos nuorodos, spaudi dešinį pelės klavišą, renkiesi "save as" ir saugai failą savo kompe, tada atidarai ir redaguoji smile.gif

A šitą užpildytą reikia nešti į VMI ar galima jiems internetu persiųsti? blush2.gif

Atsakyti
Limcamca, man atrodo internetu galima siųsti tik ffdata failą, o bet kokį kitą reikia atsispausdinti, pasirašyti ir nunešti arba išsiųsti registruotu paštu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 04 07, 07:20)
Limcamca, man atrodo internetu galima siųsti tik ffdata failą, o bet kokį kitą reikia atsispausdinti, pasirašyti ir nunešti arba išsiųsti registruotu paštu smile.gif

Aišku, ačiū.
Tai internetu išsiųsiu.
Atsakyti
Ir as uzpildziau 2 proc. deklaracija. Nors dirbu globos namuose, kuriuose istaigos vadovas praso kad pervestume 2 proc. istaigai tipo turite darbe tai ir turite pervest. Tai siemet nusizengsiu siai taisyklei ir pervesiu VA, kadangi pati turiu nevaisingumo problemu. Esu sudariu sutarti su VMI tai parsisiuntus faila ffdata labai lengva uzpildyti deklaracija. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu wub.gif

QUOTE(daivaB @ 2007 04 11, 15:17)
Ir as uzpildziau 2 proc. deklaracija. .....

Atsakyti