Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo asociacija - visa informacija apie ją

QUOTE(mallena @ 2007 04 05, 12:23)
norec paklaust, o internetu galima ta forma issiust. na jei visa deklaracija pildziau internetu, tai gal ir sita forma galima? g.gif

Tik man neleido tos formos, kur yra Daivos paraše, nes ten yra Word dokumentas, o ten reikia, kad būtų .ffdata, tai aš parsisiunčiau šabloną ir viską perpildžiau, tada priėmė.
Atsakyti
Forma mano paraše puikiausiai redaguojasi, specialiai ieškojau doc'o, o ne pdf ar ffdata failo, kad galėtumėte pasiredaguoti.
Tiesiog matyt failą atidarinėjat tiesiai exploreryje, o reikia daryti taip - atsistoji su pele ant mano įdėtos nuorodos, spaudi dešinį pelės klavišą, renkiesi "save as" ir saugai failą savo kompe, tada atidarai ir redaguoji smile.gif
Atsakyti
kadangi pati esu nestuke.gif , noriu paaukot tuos 2 proc. smile.gif
Bandau pildyti smile.gif
Atsakyti
nu bet tai word'e atidaro viską išbandžiau, užrakinta, pildyt neleidžia, tik nuspaudus "unprotect" leidžia, bet tai vistiek ten man žaidimas, nes šriftas turi būti didesnis, reik keisti, tai man buvo lengviau, kaip Viltei, iš VMI forma
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 04 05, 16:29)
Forma mano paraše puikiausiai redaguojasi, specialiai ieškojau doc'o, o ne pdf ar ffdata failo, kad galėtumėte pasiredaguoti.
Tiesiog matyt failą atidarinėjat tiesiai exploreryje, o reikia daryti taip - atsistoji su pele ant mano įdėtos nuorodos, spaudi dešinį pelės klavišą, renkiesi "save as" ir saugai failą savo kompe, tada atidarai ir redaguoji smile.gif

nesiredaguoja schmoll.gif
Atsakyti
nu nieko nesuprantu, pas mane kuo puikiaisiai redaguojasi, kai parsisiunčiu.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 04 05, 16:57)
nu nieko nesuprantu, pas mane kuo puikiaisiai redaguojasi, kai parsisiunčiu.

tai gal pas tave kompas failą tą atpažįsta kaip neužrakintą, nes pas mane tai nieko ten keisti negalima, tik padarius tools----unprotect document leidžia, bet ten jei enter spaudi, tai nušoka nežinia kur, o kiekvienas žodis kaip paveiksliukas gaunasi, ištempi jo dydį ir tik tada rašai, bet tada kiekvieną parašytą žodį turi redaguoti, jo šriftą, dydį
Atsakyti
Tai gal kaip tik pas jus kažkokia opcija yra nuimta, nes pas mane labai patogiai redaguojasi - atsistoji ant langelio, kur reikia redaguoti, iššoka langelis ir jame redaguoji. Jokių apsaugų aš nedėjau. Tiesiog matyt pas tave yra uždėtas kažkoks draudimas. Nu ne esmė. Svarbu, kad vistiek rastumėt būdą pervesti tuos pinigus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 04 05, 17:10)
Tai gal kaip tik pas jus kažkokia opcija yra nuimta, nes pas mane labai patogiai redaguojasi - atsistoji ant langelio, kur reikia redaguoti, iššoka langelis ir jame redaguoji. Jokių apsaugų aš nedėjau. Tiesiog matyt pas tave yra uždėtas kažkoks draudimas. Nu ne esmė. Svarbu, kad vistiek rastumėt būdą pervesti tuos pinigus biggrin.gif

turim namie du kompus, su abiem tas pats ir jei būtų taip tik pas mane, tai versčiau kaltę savo kompams,nenauji yra, tai gal "sublūdo" doh.gif bet kad tik pas tave redaguojasi, kitiems ne, tai tada aš nežinau kame "šaknys"
aš pildžiau iš VMI atsisiūstoj formoj, tik dar nenunešiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2007 04 05, 15:22)
Tik man neleido tos formos, kur yra Daivos paraše, nes ten yra Word dokumentas, o ten reikia, kad būtų .ffdata, tai aš parsisiunčiau šabloną ir viską perpildžiau, tada priėmė.

QUOTE(Daiva @ 2007 04 05, 15:29)

Merginos, aš ne apie tai. Man leido ir viską aš užpildžiau doc, kur Daivos paraše ta forma , bet kai siunčiau per internetinę bankininkystę, kur reikia įeiti į savo VMĮ puslapį, man šitos formos neprieėmė. Aš visas deklaracijas taip pildžiau, rašo, kad forma nepriimta, nes ne tas formatas. Aš bandžiau siųsti per "Failai, paruošti siuntimui" mano VMĮ puslapyje, ar suprantamai parašiau?
Atsakyti
Vilte, tai ten jau jiems matyt tik ffdata failas tinka g.gif
Atsakyti
nu tai ranka galima užpildyti Daivos parengtoje formoje?
nes dar diedas mano pildys blush2.gif tai ranka viskas būtų paprasčiausiai blush2.gif
ir nuneščiau į VMI blush2.gif
Atsakyti