QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2007 10 23, 13:50)
Tikrai ne. I plova irgi nesideda
Nors siaip tai gal cia pernelyg kategoriskai pasakiau tu paellos rusiu, kaip ir plovo - pilna, gal ir dedasi... As tai nededu.
Papildyta:
QUOTE(Agniska @ 2007 10 23, 13:52)
Nu į plovą visada dedu pomidorų padažą
Man cia aiskino zmogus kiles is Ubekistano - Lietuvoje neimanoma pagaminti tikro plovo, nes musu morkos saldzios. Tai ir plovas gaunasi saldokas.
O apie plova - ten jau anksciau ir as buvau idejes nuoroda ir dar kazkokio vaikino receptas idetas. Atrodo artimiausi, eee, pavadinkim, tikram plovui.
O siaip dar visokiu patarimu yra: vienas draugas sako, kad plovui butinai reikia naudoti Basmati ryzius. Kitas, keliaves po Vidurine Azija, sako, kad tikras plovas daromas ant medvilnes aliejaus kartu su avies lajum. Ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Gabyyy @ 2007 10 23, 14:04)
pastebejau,kad plovas labai priklauso nuo ryziu,negaliu su kitokiais valgyt,gaunasi kose,man geriausi plikyti,jie niekad nesubyra,ir misrainem ir kitiem patiekalam tinka.o dar labai skanu-rasykites-
isvirti ryzius (tik plikytus),juos suberti i keptuve,ideti nemazai sviesto,isspausto cesnako(kiek kam skaniau) ir vegetos.viska pakepinti
kaip skanu....ir prie mesos ir net vienus galima.....bandykit lauksiu atsiliepimu
Ryziai sulimpa tada, kai juose yra daug krakmolo. Tada gaunas kaip ryziu kisielius. Todel pries darant plova ryzius mirkau ir plaunu kelis kartus. T.y. uzmerkiu vandeniu, palaukiu 15-20 min, vandeni nupilu - ir vel nauju. Ir taip kokius 4 kartus