Įkraunama...
Įkraunama...

Plovas

Aš irgi prisidedu prie Lašelio recepto pagyrų.Ka tik papietavo ir visai šeimynai labai patiko.Receptukas thumbup.gif
Atsakyti
As noriu pasidalinti patirtimi, kokie ryziai idealiausi plovui thumbup.gif
Tai-Basmati ryziai, auginami Pakistane. Juos iveza firma Kolumbas, ipakavime 800gr. galima rasti tiktai Norfose. Bet ten tai ryziai wub.gif As darau taip. Imu 1 puoduka ryziu-2 puodukus vandens. Vandens turi buti dvigumai daugiau, nei ryziu, tarkim 2 puodukai tu ryziu ir 4 puodukai vandens. Ryzius nuplaunu po keliais vandenimis, tada supilu ryzius ir vandeni ir verdu ant elektrines virykles. Tiksliau jie tik uzverda, as is karto isjungiu virykle ir jie pabaigia virti ant atvestancios virykles. Buna birus thumbup.gif . Ir pilnai pilnai isvire wink.gif Taip pat galima ir daryti su plovu, ji paruosus versti i puoda, tada ant virsaus ryziu, vandens ir verdi taip. Geriau nebuna wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shliopke: 19 vasario 2011 - 11:40
aš plovui visada naudoju Delonos prieskonius plovui thumbup.gif labai daug morkų, būtinai cielą česnaką ir daugiau skysčio. Mūsų šeimynai labiausiai patinka skystesnis plovas...
Atsakyti
Merginos, sakykit ar prie plovo tinka kokios daržovės kaip garnyras? g.gif Ar jis dažniausiai taip ir valgomas be nieko.Gal kas turit kokių garnyro idėjų?Brūkštelkit.
Atsakyti
Man prie plovo butini marinuoti agurkeliai smile.gif Bet tinka ir morkos,pomidorai,paprikos,gaivesnes salotos kokios
Atsakyti
Man pvz labiausiai tinka ir patinka rauginti agurkai prie plovo smile.gif dar pomidorai, bet turi būti skanūs nes žiemą kiek pastebėjau labai jau mažai skonio jie turi blush2.gif ...
Atsakyti
Aš labiausiai mėgstu konservuotus pomidorus prie plovo...
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif už idėjas, bus savaitgalį įgyvendinta.
Atsakyti
Geeras, kaip įdomu, kad valgote plovą su garnyru bigsmile.gif mes tai kažkaip tiesiog jį vieną skanaujame, nes ir taip dedu nemažai daržovių plovo vidun: morkų, svogūnų, paprikų.. Net nekilo mintis dar kažką šalia patiekti, bet idėja apie konservuotus pomidorus man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Labai gerai isejo plovas pagal si recepta:

http://www.neblogas....ekiskas-plovas/

wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimuteK @ 2011 02 25, 13:30)
Labai gerai isejo plovas pagal si recepta:

http://www.neblogas....ekiskas-plovas/

wub.gif  4u.gif

Aha, ačiukas už nuorodėlę. Pamėginsiu ir aš 4u.gif
Atsakyti
mano plovas daugiau yra troskinys gal bet as ji vadinu plovu biggrin.gif siaip jis toks biski dietiskas, greitais ir paprastas kaip visas mano valgiarastis ir dar su vistiena nes raudonos mesos as ni ni ni smile.gif
pasiiimu karciui atpsaru inda is Tuperware, ant dugno suberiu ryzius, tada supjaustau morkyte, paprika, jei turiu konservuotu ar zaliu pomidoru, sparaginiu pupeliu dedu (pas mane saldytuve konservuotu gerybiu sandelys), viska sudedu. tada suprieskoniui vistis krutinele, susmulkinu gabaliukais ir sudedu. tada pilu vandens (arba sultinio galima), pridedu dar prieskoniniu zoleliu ismaisau ir ikisu i orkaite 20'ciai minuciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 08 kovo 2011 - 20:40