Įkraunama...
Įkraunama...

Plovas

QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2007 10 23, 14:18)
1.Man cia aiskino zmogus kiles is Ubekistano - Lietuvoje neimanoma pagaminti tikro plovo, nes musu morkos saldzios.
2.Ryziai sulimpa tada, kai juose yra daug krakmolo. Tada gaunas kaip ryziu kisielius. Todel pries darant plova ryzius mirkau ir plaunu kelis kartus. T.y. uzmerkiu vandeniu, palaukiu 15-20 min, vandeni nupilu - ir vel nauju. Ir taip kokius 4 kartus

1.tas pat ir su pomidoru padazu cool.gif siaip reikia det smulkintus pomidorius troskintus, bet musu pomidorai ne tokios spalvos,skonio kad ju uztektu cool.gif \
2.geriausiai kaip merginos sako su plikytais drinks_cheers.gif as su kitais net nemanau bandyt tongue.gif
Atsakyti
As plova darau taip:
Pakepinu su prieskoniais mesyte, morkytes, obuolius, pomidorus, paprikas, porus ir supilu i vandeni (jo turi buti 3 kartus daugiau nei ryziu) Pvz. 3 stiklines vandens, 1 stikline ryziu.
Tada gerai isverdu viska paskaninu su Santa marija prieskoniais, bulijonu, pipirais lauro lapais, druska, keciupu, o kai baigia virti, tada supilu ryzius (plikytus), paverdu kokias 5 min. ir isjungiu. Uzdengus palaikau kol susigeria visas vanduo ir ryziai isbringsta. Skanaus.
Gaunasi nesulipes ir man tai skanus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 26 spalio 2007 - 14:02
jei norite kad ryziai butu birus visai nebutina 100kart juos plauti ar kitaip gaisti laika, reikia nusipirkti kokybisku ryziu tokiu kaip ancle bens(nezinau ar gerai parasiau blush2.gif ), ar visada juos naudoju nebutinai plovui, visada gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2007 10 27, 23:41)
jei norite kad ryziai butu birus visai nebutina 100kart juos plauti ar kitaip gaisti laika, reikia nusipirkti kokybisku ryziu tokiu kaip ancle bens(nezinau ar gerai parasiau blush2.gif ), ar visada juos naudoju nebutinai plovui, visada gaunasi thumbup.gif

Ir dar svarbu vandens ir ryziu proporcijos 1/3 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 28 spalio 2007 - 10:37
QUOTE(villyte @ 2007 10 28, 10:37)
Ir dar svarbu vandens ir ryziu proporcijos 1/3 mirksiukas.gif



drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2007 10 28, 13:08)

essen.gif
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2007 10 25, 15:30)
1.tas pat ir su pomidoru padazu cool.gif siaip reikia det smulkintus pomidorius troskintus, bet musu pomidorai ne tokios spalvos,skonio kad ju uztektu cool.gif \
2.geriausiai kaip merginos sako su plikytais drinks_cheers.gif as su kitais net nemanau bandyt tongue.gif


Ne, i plova pomidoru padazas nesideda tikrai. Ir trinti pomidorai i ta klasikini vidurines Azijos plova nesideda taip pat. Jei imti Pilaf (na tai irgi plovas angliskai) receptus - tai ju galima rasti ivairiu, tame tarpe su pomidorais.
Plikytus ryzius ir reikia perplauti ir mirkyti..
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2007 10 26, 15:01)
As plova darau taip:
Pakepinu su prieskoniais mesyte, morkytes, obuolius, pomidorus, paprikas, porus ir supilu i vandeni (jo turi buti 3 kartus daugiau nei ryziu) Pvz. 3 stiklines vandens, 1 stikline ryziu.
Tada gerai isverdu viska paskaninu su Santa marija prieskoniais, bulijonu, pipirais lauro lapais, druska, keciupu, o kai baigia virti, tada supilu ryzius (plikytus), paverdu kokias 5 min. ir isjungiu. Uzdengus palaikau kol susigeria visas vanduo ir ryziai isbringsta. Skanaus.
Gaunasi nesulipes ir man tai skanus  4u.gif


Sutinku, kad skanu, bet, kaip pasakytu koks plovo apologetas - tai ne plovas.
Plovas be ziros - jau ne tai.

Ir aplamai - plovo ruosimas - vyriskas darbas. Palikit tai mums
Atsakyti
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2007 10 29, 12:45)
Sutinku, kad skanu, bet, kaip pasakytu koks plovo apologetas - tai ne plovas.
Plovas be ziros - jau ne tai.

Ir aplamai - plovo ruosimas - vyriskas darbas. Palikit tai mums




Gal pateiktumėte kokį gudrų būdą kaip jus vyrus atviliot į virtuvę maisto gaminimui, nes paprastai vyrai į šaldytuvą panaršyt atslenka tada kai badas negyvai iškankina arba alus šaldytuve tūnodamas prišaukia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglutė: 04 lapkričio 2007 - 14:08
QUOTE(Spyglutė @ 2007 11 04, 15:06)
Gal pateiktumėte kokį gudrų būdą kaip jus vyrus atviliot į virtuvę maisto gaminimui, nes paprastai vyrai į šaldytuvą panaršyt atslenka tada kai badas negyvai iškankina arba alus šaldytuve tūnodamas prišaukia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif


Sito as nezinau. Man patinka. Ale kaip ir dera, nemegstu, kai tuo pat metu ir zmona ten pradeda kuistis.
Analogiskai tarp moterisku irgi - yra kurioms patinka, o yra tokiu, kurioms virtuve it katorga
Atsakyti
Siaip pagalvojau - virtuve geras budas pamirsti dienos rupescius. kazkoks kaip hobis gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2007 11 06, 10:56)
Siaip pagalvojau - virtuve geras budas pamirsti dienos rupescius. kazkoks kaip hobis gaunasi...

vieniem tai hobis, kitiem tai pareiga gali buti.... dziugiu kad hobis, turbut viskas laaaabai skaniai gaunasi thumb_yello.gif
Atsakyti