Tikurila
Nuotraukos labai fainos...laaaaabai
O suknutė SUPER
QUOTE(tikurila @ 2007 10 30, 18:12)
Aciu, tavo nuotraukytes ir labai grazios, tik mazoka ju ideta
Nu pagalvojau kad 20 nuotrauku uzteks =)) kam det visus 200
Aciu, aciu visom uz siltus zodzius
Ooo, ka tik pamaciau, kad daugiau foto ideta nes pirma buvo maziau labai grazi pora jus, ir nuotraukos labai siltos
QUOTE(Sashuska @ 2007 10 31, 09:48)
Nu pagalvojau kad 20 nuotrauku uzteks =)) kam det visus 200
Ooo, ka tik pamaciau, kad daugiau foto ideta nes pirma buvo maziau labai grazi pora jus, ir nuotraukos labai siltos
QUOTE(Liliok77 @ 2007 10 31, 11:29)
Aciu ir nuo manes:)
o rudeni nuotraukos tikrai pasakiskos gaunasi...kas dar tik planuoja vestuves, patariu rimtai susimastyti fel sezono aisku reikia "pataikyti ant oro", bet is kitos puses- musu vasaros jau tokios pasidare...kad irgi neatspesi
o rudeni nuotraukos tikrai pasakiskos gaunasi...kas dar tik planuoja vestuves, patariu rimtai susimastyti fel sezono aisku reikia "pataikyti ant oro", bet is kitos puses- musu vasaros jau tokios pasidare...kad irgi neatspesi
Tikrai, tikrai ... kaip siemet buvo 07.07.07 .... man taip buvo gaila tu mergaiciu ... Lijo ziauriai (bent jau Klaipedoje) ... Kai po to buvau salone, tai siuvejos buvo apakusios ... sake atnese ne sukneles, o skudurus ...
QUOTE(Liliok77 @ 2007 10 31, 10:29)
Rugsejis dazniau buna ir geresnis oro atzvilgiu nei rugpjutis
QUOTE(Malina @ 2007 10 31, 10:54)
Rugsejis dazniau buna ir geresnis oro atzvilgiu nei rugpjutis
pritariu mūsų vestuvių dieną buvo +23 ir oras toks gražus, o jau juk buvo 09.22
QUOTE(Liliok77 @ 2007 10 31, 11:29)
laaaabai grazios nuotraukos jau tos spalvos lapu
QUOTE(Sashuska @ 2007 09 21, 11:50)
Taip, taip didziausi sveikinimai visoms buvusioms nuotakoms )
Ehh gaila kad taip ilgai to lauki ir per viena trumpa dienele viskas praeina ir lieka tik sviesus prisiminimai ir zinoma nuotraukos
o stai cia musu nuotraukytes ...
hm.. kazkodel neisejo ... tai geriau nueikit pacios i albumeli
Kelios musu vestuviu nuotraukos
Ehh gaila kad taip ilgai to lauki ir per viena trumpa dienele viskas praeina ir lieka tik sviesus prisiminimai ir zinoma nuotraukos
o stai cia musu nuotraukytes ...
hm.. kazkodel neisejo ... tai geriau nueikit pacios i albumeli
Kelios musu vestuviu nuotraukos
Kazkaip vaizdas tarsi is kokio uzsieninio foto katalogo butu iskirpta. Nerealiai atrodo... Fotografui lenkiu galva.... Na zinoma jei ne jaunieji tokie tai ir to darbo gero nebutu ...
Nuosirdziausi sveikinimai...
o cia musu svente...gaila kad neleidzia fotki.com ideti daugiau nuotrauku man kazkodel... g.gif graziausios foto netelpa... unsure.gif niu ka padarysi, cia truputukas tik blush2.gif labai nepeikit,prasau... ax.gif
http://public.fotki..../musu-vestuves/
Šią žinutę redagavo remisita: 2007 09 21, 14:05
Ir sis nuotrauku katalogas super....
Gal to pacio fotografo darbelis?
Laaaaaabai grazu, tikrai vertos nuotraukytes pagyru....
QUOTE(Sashuska @ 2007 10 31, 11:43)
Tikrai, tikrai ... kaip siemet buvo 07.07.07 .... man taip buvo gaila tu mergaiciu ... Lijo ziauriai (bent jau Klaipedoje) ... Kai po to buvau salone, tai siuvejos buvo apakusios ... sake atnese ne sukneles, o skudurus ...
pas mus Vilniuje irgi lijo....
man tavo nuotraukos labai originalios, tikrai ispudingos
siemet buvo grazus orai antroj rugsejo pusej (22 ir 29d.) ir gamta jau buvo pasipuosus
....o as jum pavydziu del JUROS:)
QUOTE(Shindila @ 2007 10 31, 14:00)
remisitos foto : grazi panele esi, tik kartais labai pikta labai patiko tavo puokste.. ar neisiro, neiskritinejo geles?
pritariu Shindilai del visko 100 proc. Grazi bet vriedna