helena vienas vienintelis zodis super
QUOTE(egle_83 @ 2007 10 26, 09:38)
as rengsiuosi pas fotografe studijoje
pas kokia taip galima?
QUOTE(uItra @ 2007 10 26, 12:43)
ne, siulyti jums niekas nesiulys, gausit pasiprasyti patys
juk dauguma ju stilingai irengti, turi didziulius veidrodzius, prie kuriu ir save patogu matyti, ir nuotraukos graziai gaunasi. Aisku, jei prisimatavimo kambarelis mazutis, uzgrustas daiktais, jame nera kur apsisukti (vis tiek dazniausiai buna jaunoji, salono darbuotoja, fotografas ir dar kokia pamerge) - efekto nebus Kiek man zinoma, ne vienas salonas papildomu pinigu neprase
juk dauguma ju stilingai irengti, turi didziulius veidrodzius, prie kuriu ir save patogu matyti, ir nuotraukos graziai gaunasi. Aisku, jei prisimatavimo kambarelis mazutis, uzgrustas daiktais, jame nera kur apsisukti (vis tiek dazniausiai buna jaunoji, salono darbuotoja, fotografas ir dar kokia pamerge) - efekto nebus Kiek man zinoma, ne vienas salonas papildomu pinigu neprase
Aciu! reikes issniukstineti, kai rinksiuos suknele
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 10 25, 18:29)
Man labai patiko ideja su "gyvom" statulom. Cia jus juos pasisamde buvot? Butu lb idomu suzinoti, koks ju vaidmuo buvo vestuvese buvo??
Tos foto, kur dviese pre vandens.....
Stilinga nuotakos sukuosena ir jaunikis graziai atrode!
Tos foto, kur dviese pre vandens.....
Stilinga nuotakos sukuosena ir jaunikis graziai atrode!
As vaidinu teatre, tai cia mano draugai-kolegos prisidejo prie mano sventes, jie pasitiko mus iseinancius is baznycios ir siek tiek papozavom, pasivaiksciojom, sokom, nes grojo gyva muzuka prie baznycios Cia fragmentelis is lauko spektaklio "Porcelianines vestuves"
Papildyta:
QUOTE(siamka @ 2007 10 26, 10:52)
ir norejau rasyt kad pazistama veida radau... ale maziulele buvo pirma o as su dainium toj pacioj klasej mokiausi
oho kiek pazystamu Dainius mano puseseres berniukas
Papildyta:
QUOTE(kunkulielis @ 2007 10 26, 17:14)
Vienas nuosirdus zodis - aciu
Papildyta:
QUOTE(millena @ 2007 10 25, 19:13)
nuotraukos super
jau nebepirma karta matau nuotraukuose, kad fotografuojama kaip nuotaka rengiasi, bet NE NAMIE. Negi salone rengiates? Sorry, as tik planuoju...
jau nebepirma karta matau nuotraukuose, kad fotografuojama kaip nuotaka rengiasi, bet NE NAMIE. Negi salone rengiates? Sorry, as tik planuoju...
As rengiausi salone, nes taip aplinkybes susikloste, kad svente vyko ten, kur nei mano, nei vyro namu nera bet salone labai gerai - apziuri viska is visu pusiu, padeda apsirengti ir siaip aplinka maloni
Niu mergaites, kadangi cia tokia ramybe tai trumpam imesiu ir as savo nuotraukytes
ech... faina buvo truputi sunkoka atrinkti tik keleta nuotraukyciu
http://public.fotki....graziausia-gyv/
ech... faina buvo truputi sunkoka atrinkti tik keleta nuotraukyciu
http://public.fotki....graziausia-gyv/
Uogute, nuostabios nuotraukos!!! Sveikinu sukurus seima
Labai graziai atrodete.
16 ir 18 nuotraukos, tai
Labai graziai atrodete.
16 ir 18 nuotraukos, tai
pritariu Malina'i, labai grazios nuotraukos
QUOTE(pupito @ 2007 10 27, 14:16)
pupito, mudvi yzadus davem toj pacioj baznycioj
QUOTE(uogute @ 2007 10 27, 17:22)
pupito, mudvi yzadus davem toj pacioj baznycioj
super!!!!!! :0 bet grazi labai baznycia, tokia didinga man patiko ten
pupyto tavo vyras man kaskur matytas. tik nzn kur
QUOTE(pupito @ 2007 10 27, 17:16)
Labai grazi suknute ir jaunosios sypsena...
QUOTE(pupito @ 2007 10 27, 16:16)
Labai grazios nuotraukytes Pupito...