lialka85- puikios, jūsų gražios šventės nuotraukos
QUOTE(Atlante @ 2008 02 16, 20:12)
lialka85- puikios, jūsų gražios šventės nuotraukos
lialka85
laaaaabai gražiai atodėt.. tiesiog nuostabiai
aciu mergaites Inspire ir Atlante uz grazius atsiliepimus. Tikrai labai malonu girdeti tiek daug geru nuomoniu
QUOTE(lialka85 @ 2008 02 15, 23:23)
sweika
mus fotografavo Alius Koroliovas
nieko specialiai nederinau del diplomo iteikimo universitete, paprasciausiai taip sutapo ir tiek dekanas sake, kad toks pirmas atvejis per ju istorija
tai buvo labai dziugi akimirka tiesiog taip viskas sutapo ta diena ir mano vestuves, vardadienis, diplomo iteikimas ir 7 metai kaip mes kartu ir dar jonines
mus fotografavo Alius Koroliovas
nieko specialiai nederinau del diplomo iteikimo universitete, paprasciausiai taip sutapo ir tiek dekanas sake, kad toks pirmas atvejis per ju istorija
tai buvo labai dziugi akimirka tiesiog taip viskas sutapo ta diena ir mano vestuves, vardadienis, diplomo iteikimas ir 7 metai kaip mes kartu ir dar jonines
oho, kokia ispudinga diena
QUOTE(lialka85 @ 2008 02 16, 22:11)
aciu mergaites Inspire ir Atlante uz grazius atsiliepimus. Tikrai labai malonu girdeti tiek daug geru nuomoniu
automobilis tai nemirtingas gražu
lialka85 - super nuotraukos
dauraa - jau buvau mačiusi, labai gražu sveikinu
dauraa - jau buvau mačiusi, labai gražu sveikinu
aciu visom uz grazius zodelius
.mano mama janina tai jonines pas mus kiekvienais metais svente pacios gimtadienis birzelio20,vestuviu metines birzelio23,o dabar dar ir mazute pasibels panasiu laiku
.birzelis pasidare labai ipatingas menuo musu seimoje
labai laukiu vasaros,kad vel vestuviu nuotraukyciu atsirast,taip smagu dziaugtis kazkieno laime
.mano mama janina tai jonines pas mus kiekvienais metais svente pacios gimtadienis birzelio20,vestuviu metines birzelio23,o dabar dar ir mazute pasibels panasiu laiku
labai laukiu vasaros,kad vel vestuviu nuotraukyciu atsirast,taip smagu dziaugtis kazkieno laime
QUOTE(lialka85 @ 2008 02 11, 10:46)
Sveikinu lialka85, ypatingai gražios nuotraukytės . Ir ale kiek panašumų randu su savosiomis vestuvėmis... mašinytė, prisikėlimo bažnyčia ir net saksafonistas Seržas Super
MANOJI GRAZIOJI ...
QUOTE(dauraa @ 2008 02 17, 20:50)
aciu visom uz grazius zodelius
geras mano gimtadienis irgi birzelio 20, o vestuviu metines ir siaip draugystes metines per Jonines
QUOTE(lialka85 @ 2008 02 18, 00:18)
geras mano gimtadienis irgi birzelio 20, o vestuviu metines ir siaip draugystes metines per Jonines
geras tau 23 sueis birzeli? gal dar ir vyru gimtadieniai ta pacia diena?maniskio kovo13d.dabar jum dar maziuko reikia per jonines
QUOTE(dauraa @ 2008 02 18, 00:29)
geras tau 23 sueis birzeli? gal dar ir vyru gimtadieniai ta pacia diena?maniskio kovo13d.dabar jum dar maziuko reikia per jonines
taip man sueis 23 metai geras , maniskio irgi kova gimtadienis, tik 21 , o kiek taviskis metu uz Tave vyresnis? maniskis 79, o as 85 gimimo , gal netycia dar ir Kaune gimusi?
QUOTE(lialka85 @ 2008 02 18, 10:27)
taip man sueis 23 metai geras , maniskio irgi kova gimtadienis, tik 21 , o kiek taviskis metu uz Tave vyresnis? maniskis 79, o as 85 gimimo , gal netycia dar ir Kaune gimusi?
geras,kiek daug sutapimu mano vyrui sueis28metukai.taip as kaune gimiau,augau kai man buvau 10tevai nusprende persikraustyt.geras kiek sutapimu.i koki zenkla agal charakteri esi labiau panasi dvyni ar vezi?nes esam gime paskutine dvynio diena.as labiau vezys nei dvynys.