lialka85- puikios, jūsų gražios šventės nuotraukos

QUOTE(Atlante @ 2008 02 16, 20:12)
lialka85

laaaaabai gražiai atodėt.. tiesiog nuostabiai

aciu mergaites Inspire ir Atlante uz grazius atsiliepimus. Tikrai labai malonu girdeti tiek daug geru nuomoniu

QUOTE(lialka85 @ 2008 02 15, 23:23)
sweika 
mus fotografavo Alius Koroliovas
nieko specialiai nederinau del diplomo iteikimo universitete, paprasciausiai taip sutapo ir tiek
dekanas sake, kad toks pirmas atvejis per ju istorija
tai buvo labai dziugi akimirka
tiesiog taip viskas sutapo ta diena
ir mano vestuves, vardadienis, diplomo iteikimas ir 7 metai kaip mes kartu
ir dar jonines 

mus fotografavo Alius Koroliovas

nieko specialiai nederinau del diplomo iteikimo universitete, paprasciausiai taip sutapo ir tiek

tai buvo labai dziugi akimirka

oho, kokia ispudinga diena

QUOTE(lialka85 @ 2008 02 16, 22:11)
aciu mergaites Inspire ir Atlante uz grazius atsiliepimus. Tikrai labai malonu girdeti tiek daug geru nuomoniu

automobilis tai nemirtingas

lialka85 - super nuotraukos
dauraa - jau buvau mačiusi, labai gražu
sveikinu

dauraa - jau buvau mačiusi, labai gražu

aciu visom uz grazius zodelius
.mano mama janina tai jonines pas mus kiekvienais metais svente pacios gimtadienis birzelio20,vestuviu metines birzelio23,o dabar dar ir mazute pasibels panasiu laiku
.birzelis pasidare labai ipatingas menuo musu seimoje
labai laukiu vasaros,kad vel vestuviu nuotraukyciu atsirast,taip smagu dziaugtis kazkieno laime

.mano mama janina tai jonines pas mus kiekvienais metais svente pacios gimtadienis birzelio20,vestuviu metines birzelio23,o dabar dar ir mazute pasibels panasiu laiku

labai laukiu vasaros,kad vel vestuviu nuotraukyciu atsirast,taip smagu dziaugtis kazkieno laime

QUOTE(lialka85 @ 2008 02 11, 10:46)
Sveikinu lialka85, ypatingai gražios nuotraukytės

MANOJI GRAZIOJI ...
QUOTE(dauraa @ 2008 02 17, 20:50)
aciu visom uz grazius zodelius

geras

QUOTE(lialka85 @ 2008 02 18, 00:18)
geras
mano gimtadienis irgi birzelio 20, o vestuviu metines ir siaip draugystes metines per Jonines 

geras

QUOTE(dauraa @ 2008 02 18, 00:29)
geras
tau 23 sueis birzeli? gal dar ir vyru gimtadieniai ta pacia diena?maniskio kovo13d.dabar jum dar maziuko reikia per jonines 

QUOTE(lialka85 @ 2008 02 18, 10:27)

geras,kiek daug sutapimu