Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai fotoalbumai 2

lialka85- puikios, jūsų gražios šventės nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2008 02 16, 20:12)
lialka85- puikios, jūsų gražios šventės nuotraukos  4u.gif

lialka85 thumbup.gif
laaaaabai gražiai atodėt.. tiesiog nuostabiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inspire: 16 vasario 2008 - 20:47
aciu mergaites Inspire ir Atlante uz grazius atsiliepimus. Tikrai labai malonu girdeti tiek daug geru nuomoniu wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2008 02 15, 23:23)
sweika wink.gif
mus fotografavo Alius Koroliovas  thumbup.gif
nieko specialiai nederinau del diplomo iteikimo universitete, paprasciausiai taip sutapo ir tiek  mirksiukas.gif  dekanas sake, kad toks pirmas atvejis per ju istorija wink.gif
tai buvo labai dziugi akimirka  thumbup.gif  tiesiog taip viskas sutapo ta diena  mirksiukas.gif  ir mano vestuves, vardadienis, diplomo iteikimas ir 7 metai kaip mes kartu  mirksiukas.gif  ir dar jonines wink.gif

oho, kokia ispudinga diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2008 02 16, 22:11)
aciu mergaites Inspire ir Atlante uz grazius atsiliepimus. Tikrai labai malonu girdeti tiek daug geru nuomoniu  wub.gif  mirksiukas.gif

automobilis tai nemirtingas thumbup.gif gražu
Atsakyti
lialka85 - super nuotraukos wub.gif thumbup.gif

dauraa - jau buvau mačiusi, labai gražu wub.gif sveikinu nestuke.gif
Atsakyti
aciu visom uz grazius zodelius 4u.gif
.mano mama janina tai jonines pas mus kiekvienais metais svente pacios gimtadienis birzelio20,vestuviu metines birzelio23,o dabar dar ir mazute pasibels panasiu laiku wub.gif
.birzelis pasidare labai ipatingas menuo musu seimoje ax.gif
labai laukiu vasaros,kad vel vestuviu nuotraukyciu atsirast,taip smagu dziaugtis kazkieno laime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2008 02 11, 10:46)
sweikutes  mirksiukas.gif
ikeliu ir as dar karta savo vestuviu nuotraukytes:
http://public.fotki....lka85/vestuves/

Sveikinu lialka85, ypatingai gražios nuotraukytės wub.gif . Ir ale kiek panašumų randu su savosiomis vestuvėmis... mašinytė, prisikėlimo bažnyčia ir net saksafonistas Seržas lotuliukas.gif Super thumbup.gif
MANOJI GRAZIOJI ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pele: 17 vasario 2008 - 23:17
QUOTE(dauraa @ 2008 02 17, 20:50)
aciu visom uz grazius zodelius 4u.gif
.mano mama janina tai jonines pas mus kiekvienais metais svente pacios gimtadienis birzelio20,vestuviu metines birzelio23,o dabar dar ir mazute pasibels panasiu laiku wub.gif
.birzelis pasidare labai ipatingas menuo musu seimoje ax.gif
labai laukiu vasaros,kad vel vestuviu nuotraukyciu atsirast,taip smagu dziaugtis kazkieno laime wub.gif

geras thumbup.gif mano gimtadienis irgi birzelio 20, o vestuviu metines ir siaip draugystes metines per Jonines thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2008 02 18, 00:18)
geras  thumbup.gif  mano gimtadienis irgi birzelio 20, o vestuviu metines ir siaip draugystes metines per Jonines  thumbup.gif

geras thumbup.gif tau 23 sueis birzeli? gal dar ir vyru gimtadieniai ta pacia diena?maniskio kovo13d.dabar jum dar maziuko reikia per jonines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2008 02 18, 00:29)
geras thumbup.gif tau 23 sueis birzeli? gal dar ir vyru gimtadieniai ta pacia diena?maniskio kovo13d.dabar jum dar maziuko reikia per jonines biggrin.gif

thumbup.gif taip man sueis 23 metai wink.gif geras thumbup.gif , maniskio irgi kova gimtadienis, tik 21 blink.gif , o kiek taviskis metu uz Tave vyresnis? maniskis 79, o as 85 gimimo wink.gif, gal netycia dar ir Kaune gimusi?
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2008 02 18, 10:27)
thumbup.gif  taip man sueis 23 metai wink.gif geras  thumbup.gif , maniskio irgi kova gimtadienis, tik 21  blink.gif , o kiek taviskis metu uz Tave vyresnis? maniskis 79, o as 85 gimimo wink.gif, gal netycia dar ir Kaune gimusi?

geras,kiek daug sutapimu thumbup.gif mano vyrui sueis28metukai.taip as kaune gimiau,augau kai man buvau 10tevai nusprende persikraustyt.geras kiek sutapimu.i koki zenkla agal charakteri esi labiau panasi dvyni ar vezi?nes esam gime paskutine dvynio diena.as labiau vezys nei dvynys.
Atsakyti