QUOTE(lialka85 @ 2008 02 11, 02:46)
Labai labai grazios nuotraukytes tu tikrai labai grazi nuotaka, abudu esat labai grazi pora tokie jaunuciai
aciu xerotsx ir Puiki_mamyte mano vyras nera toks labai jau jaunutis, tik jaunai atrodo ir man jau 23 stuksena o vyras 6 metais vyresnis
Lialka, atrodei kaip princese. suknyte nuostabi, nuotraukos puikios beje, ar galima suzinoti, kas fotografavo?
ypac patiko ta nuotrauka, kur pasiimi diploma. kaip reagavo tavo mokymo istaiga? kaip spejai laika suderint?
ypac patiko ta nuotrauka, kur pasiimi diploma. kaip reagavo tavo mokymo istaiga? kaip spejai laika suderint?
man lialkos nuotraukytes irgi labai grazios,tokios mielos. :
savasias paziurejau tokia nostalgija uzpludo...
musu didzioji svente
vis uzsuku i si skyreli,taip smagu paziureti vestuviu nuotraukas.
savasias paziurejau tokia nostalgija uzpludo...
musu didzioji svente
vis uzsuku i si skyreli,taip smagu paziureti vestuviu nuotraukas.
QUOTE(Aiva. @ 2008 02 15, 14:32)
Lialka, atrodei kaip princese. suknyte nuostabi, nuotraukos puikios beje, ar galima suzinoti, kas fotografavo?
sweika
mus fotografavo Alius Koroliovas
nieko specialiai nederinau del diplomo iteikimo universitete, paprasciausiai taip sutapo ir tiek dekanas sake, kad toks pirmas atvejis per ju istorija
tai buvo labai dziugi akimirka tiesiog taip viskas sutapo ta diena ir mano vestuves, vardadienis, diplomo iteikimas ir 7 metai kaip mes kartu ir dar jonines
QUOTE(lialka85 @ 2008 02 15, 23:23)
sweika
nieko specialiai nederinau del diplomo iteikimo universitete, paprasciausiai taip sutapo ir tiek dekanas sake, kad toks pirmas atvejis per ju istorija
tai buvo labai dziugi akimirka tiesiog taip viskas sutapo ta diena ir mano vestuves, vardadienis, diplomo iteikimas ir 7 metai kaip mes kartu ir dar jonines
mes irgi per jonines susituokem,o siemt per jonines gausim mazyte mergyte
QUOTE(dauraa @ 2008 02 15, 23:47)
oi kaip smagu didziausi sweikinimai as ir jau noreciau lelytes savo bet dar reik palaukti ... tikrai labai nuosirdziai sweikinu
QUOTE(lialka85 @ 2008 02 16, 00:00)
oi kaip smagu didziausi sweikinimai as ir jau noreciau lelytes savo bet dar reik palaukti ... tikrai labai nuosirdziai sweikinu
labai aciu.mes irgi is pradziu sakem,akd palauksim,bet paskui kazkaip tai nusprendem,kad galim pabandyti.ir pakibo abu verkem is laimes
QUOTE(lialka85 @ 2008 02 15, 00:25)
aciu xerotsx ir Puiki_mamyte mano vyras nera toks labai jau jaunutis, tik jaunai atrodo ir man jau 23 stuksena o vyras 6 metais vyresnis
Geras matai, o man atrodo tikrai labai jaunas turbut as jau pasenau tada bet kokiu atveju esat nuostabi pora
Dauraa,
dideliausi sveikinimai, pastojus! man visada labai dziugu isgirsti, kai seima pradeda lauktis vaikelio ir del to yra labai laimingi... sekmes jums kuo didziausios! megaukis nestumu, leiskis lepinama
dideliausi sveikinimai, pastojus! man visada labai dziugu isgirsti, kai seima pradeda lauktis vaikelio ir del to yra labai laimingi... sekmes jums kuo didziausios! megaukis nestumu, leiskis lepinama
QUOTE(dauraa @ 2008 02 15, 23:47)
oi kaip jum smagu, sveikinu, kaip smagu jei vaikucio gimimas sutaps su jusu vestuviu metinem. Mum ir Jonines labai svarbi svente, nes sia diena mes pradejom draugauti, norejom ir susituokt sia diena, bet nebuciau speju per mokslus, tai pasirinkom kita data . Gal reiks ateiti ir mum maziuka ant Joniniu suplanuot
Labai grazios jusu nuotraukytes