Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai fotoalbumai 2

Lialka85 labai jau grazios nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2008 02 11, 02:46)
sweikutes  mirksiukas.gif
ikeliu ir as dar karta savo vestuviu nuotraukytes:

http://public.fotki....lka85/vestuves/

Labai labai grazios nuotraukytes tu tikrai labai grazi nuotaka, abudu esat labai grazi pora wub.gif tokie jaunuciai wub.gif
Atsakyti
aciu xerotsx ir Puiki_mamyte mirksiukas.gif mano vyras nera toks labai jau jaunutis, tik jaunai atrodo thumbup.gif ir man jau 23 stuksena lotuliukas.gif o vyras 6 metais vyresnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Lialka, atrodei kaip princese. suknyte nuostabi, nuotraukos puikios thumbup.gif beje, ar galima suzinoti, kas fotografavo?
ypac patiko ta nuotrauka, kur pasiimi diploma. kaip reagavo tavo mokymo istaiga? biggrin.gif kaip spejai laika suderint?
Atsakyti
man lialkos nuotraukytes irgi labai grazios,tokios mielos. :
savasias paziurejau tokia nostalgija uzpludo... wub.gif
musu didzioji svente
vis uzsuku i si skyreli,taip smagu paziureti vestuviu nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2008 02 15, 14:32)
Lialka, atrodei kaip princese. suknyte nuostabi, nuotraukos puikios thumbup.gif beje, ar galima suzinoti, kas fotografavo?
ypac patiko ta nuotrauka, kur pasiimi diploma. kaip reagavo tavo mokymo istaiga? biggrin.gif kaip spejai laika suderint?

sweika wink.gif
mus fotografavo Alius Koroliovas thumbup.gif
nieko specialiai nederinau del diplomo iteikimo universitete, paprasciausiai taip sutapo ir tiek mirksiukas.gif dekanas sake, kad toks pirmas atvejis per ju istorija wink.gif
tai buvo labai dziugi akimirka thumbup.gif tiesiog taip viskas sutapo ta diena mirksiukas.gif ir mano vestuves, vardadienis, diplomo iteikimas ir 7 metai kaip mes kartu mirksiukas.gif ir dar jonines wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2008 02 15, 23:23)
sweika wink.gif
mus fotografavo Alius Koroliovas  thumbup.gif
nieko specialiai nederinau del diplomo iteikimo universitete, paprasciausiai taip sutapo ir tiek  mirksiukas.gif  dekanas sake, kad toks pirmas atvejis per ju istorija wink.gif
tai buvo labai dziugi akimirka  thumbup.gif  tiesiog taip viskas sutapo ta diena  mirksiukas.gif  ir mano vestuves, vardadienis, diplomo iteikimas ir 7 metai kaip mes kartu  mirksiukas.gif  ir dar jonines wink.gif

mes irgi per jonines susituokem,o siemt per jonines gausim mazyte mergyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2008 02 15, 23:47)
mes irgi per jonines susituokem,o siemt per jonines gausim mazyte mergyte wub.gif

oi kaip smagu wub.gif didziausi sweikinimai 4u.gif as ir jau noreciau lelytes savo nestuke.gif bet dar reik palaukti ... tikrai labai nuosirdziai sweikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2008 02 16, 00:00)
oi kaip smagu  wub.gif  didziausi sweikinimai  4u.gif  as ir jau noreciau lelytes savo  nestuke.gif  bet dar reik palaukti ... tikrai labai nuosirdziai sweikinu  wub.gif

labai aciu.mes irgi is pradziu sakem,akd palauksim,bet paskui kazkaip tai nusprendem,kad galim pabandyti.ir pakibo blush2.gif abu verkem is laimes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2008 02 15, 00:25)
aciu xerotsx ir Puiki_mamyte  mirksiukas.gif mano vyras nera toks labai jau jaunutis, tik jaunai atrodo  thumbup.gif  ir man jau 23 stuksena  lotuliukas.gif  o vyras 6 metais vyresnis  mirksiukas.gif

Geras matai, doh.gif o man atrodo tikrai labai jaunas biggrin.gif turbut as jau pasenau tada blush2.gif mirksiukas.gif 4u.gif bet kokiu atveju esat nuostabi pora 4u.gif
Atsakyti
Dauraa,
dideliausi sveikinimai, pastojus! man visada labai dziugu isgirsti, kai seima pradeda lauktis vaikelio ir del to yra labai laimingi... wub.gif sekmes jums kuo didziausios! megaukis nestumu, leiskis lepinama wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2008 02 15, 23:47)

bigsmile.gif oi kaip jum smagu, sveikinu, kaip smagu jei vaikucio gimimas sutaps su jusu vestuviu metinem. Mum ir Jonines labai svarbi svente, nes sia diena mes pradejom draugauti, norejom ir susituokt sia diena, bet nebuciau speju per mokslus, tai pasirinkom kita data ax.gif . Gal reiks ateiti ir mum maziuka ant Joniniu suplanuot tongue.gif
Labai grazios jusu nuotraukytes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 16 vasario 2008 - 16:05