QUOTE(Benderiute @ 2008 02 11, 12:42)
Aha, as ir norejau tuoktis prisikelimo baznycioje, nes kazkada senei ten pirmos komunijos ejau, aisku baznycia buvo dar sena, bet va as ir prisiklausiau visokiu baisybiu, kokius didelius pinigus ten lupa ir t.t. tai, net nejau pasiteiraut kaip ten kas ir istekejau aleksoto baznycioj ir esu tuom patenkinta
nors jei buciau istekejus prisikelimo baznycioj irgi buciau patenkinta tikriausiai...
As labai norejau avia marijos, tai uz tuos pinigus kur butumem sumokeja prisikelimo baznycioj turejau tik grazesne svente
is kur jus tokiu baisybiu prisiklausot.
ten niekas konkreciai sumos nesake uz auka, buvo konkrecios sumos nurodytos tik uz vargonus ir giedotoja (bet taip manau visose baznyciose yra) ai ir uz papuosima. mes paaukojom 200 Lt ir buvo visi labai patenkinti. ir viskas apskritai buvo ciki. visi su sypsenom ir pan. ka sunku butu pasakyti apie katedra ir kai kurias kitas baznycias, bet cia manau jau ne sitoj temoj reikia diskutuoti.
gal baisybiu prisiklausot is tu zmoniu, kurie pvz nesusimoka uz papuosima ir paskui stebisi kodel nepapuosta baznycia buvo arba kodel nuime papuosimus kai jie tuokesi... tokiu pletku tai as esu girdejus. o kunigas tai
. viskas buvo atlikta siltai ir neuzlaikant jaunuju... bet cia kam ko reikia, jei nori baznycioje praleisti valanda laiko klausant kunigo pamokymu, tai tada turbut geriau rinktis kaimo baznytele. ai ir apskritai as po katedros kunigo kardinaliai pakeiciau nuomone apie kunigus.
jei girdi kokius pletkus, tai reikia issiaiskinti paciam, o ne daryti isvadas pagal kitu zmoniu nuomone.
tik dar karta galiu pasakyti, kad viskas buvo ciki mums baznycioje ir kunigas buvo
.
Papildyta:
QUOTE(skgreta @ 2008 02 11, 12:43)
labai grazios nuotraukytes, graziai atrode, ir labai fainas masiniukas buvo. Jei ne paslaptis kas jus fotografavo?
aciu
parasiau az Tau.
Papildyta:
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 02 11, 12:48)
Labai gražios nuotraukos ,patiko..
Jaunoji atrodo tokia pasitikinti savimi,visur paslaptingai šypsosi
Na ir mašiniukas ,kaip visas kitas išvertė iš koto
Viskas labai gražu
Aš ir norėjau to pačio paklausti
Kas fotografavo ?
aciu
parasiau az ir Tau del fotografo.
Papildyta:
QUOTE(NiuniaX @ 2008 02 11, 12:49)
Labai gražu bei miela
aciukas