Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai fotoalbumai 2

QUOTE(erikkute @ 2008 02 03, 22:13)
Na idesiu ir as dar karta savo nuotraukas pasirodyti  rolleyes.gif
http://public.fotki....kape/vestuves-/. Slaptazodis - 070707

Grazios nuotraukos... Ir tokios gyvos, linxmos smile.gif labai patiko ten kur su tuom motociklu lekiat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2008 02 03, 23:37)
man tai labai idomus jusu ziedukai, ir pastebejau, kad jusu ir mano su MB tokie pat net vardai  smile.gif , ir puokste labia grazi. Ir visos fotkes fainos, sveikinu sukurus seima  mirksiukas.gif

Aciu labai 4u.gif . O is kur ta varda uzmatei? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglootia:) @ 2008 02 04, 00:17)
Grazios nuotraukos... Ir tokios gyvos, linxmos smile.gif labai patiko ten kur su tuom motociklu lekiat smile.gif

Aciu ir tau uz komplimentus 4u.gif 4u.gif . Tokiu ir norejom - naturaliu, gyvu ir su veiksmu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wedi @ 2008 02 01, 20:51)
kodel ne i tema? kad pasakiau savo nuomone, kad man nuotraukose tas labai krito i akis?  ax.gif
ar cia visos tik liaupsinti ateina, oi kaip grazu ,oi kaip fainai oi kaip tas ir anas, o daugiau per az raso viena kitai,"nueik i tema ir pazek tos ir tos vestuves" matai kokia beskonybe... man tai slykstu nuo tokio snekejimo uz nugaros  doh.gif jei manai taip tai ir sakyk, arba isvis patylek. nesakiau nei ant vienos,kad suknele negrazi ar dar kas, nes juk skonis kiekvienos yra individualus ir labai skirias jei grazu tai ir pasakau, kas ne tai ir tyliu, o cia toks dalykas, kaip dryziai ant kuno yra tiesiog smulkmena bet ji krenta i akis. tiek.  ax.gif

nestuke.gif atleistina mirksiukas.gif , tik neįsijausk,nei vienai nemalonu girdėti kritiką ir nei viena čia nededa nuotraukų, kad išgirsti, kad ir tokias smulkmenas. Nuomonę galima sakyti, bet galima ir nesakyti mirksiukas.gif , o kartais dar ir protingiau nesakyti, juk menas ne pasakyti, o-vietoje ir laiku patylėti.ČIA DRAUGIŠKAS PATARIMAS.
Atsakyti
[quote=erikkute,2008 02 04, 00:18]
Papildyta:

as ant zieduku jusu pamaciau, antroj nuotraukoj blush2.gif
Atsakyti
[quote=skgreta,2008 02 04, 00:53]
[quote=erikkute,2008 02 04, 00:18]
Papildyta:

as ant zieduku jusu pamaciau, antroj nuotraukoj blush2.gif
[/quote]
Aaaaa biggrin.gif , net nepamenu kad ten matosi biggrin.gif
Atsakyti

Erikkute, gal butu galima suzinoti fotografo pavarde kuris fotografavo jusu vestuves? ax.gif
Atsakyti
Ziedukai tikrai labai grazus (tokie kaip mano su vyru... ax.gif biggrin.gif ) O nuotraukos irgi grazumelis.
Atsakyti
QUOTE(spurgiukas @ 2008 02 04, 12:23)
Erikkute, gal butu galima suzinoti fotografo pavarde kuris fotografavo jusu vestuves? ax.gif

Mus fotografavo Evelina is Vilniaus www.evafoto.lt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Medeiva @ 2008 02 04, 19:13)
Ziedukai tikrai labai grazus (tokie kaip mano su vyru... ax.gif  biggrin.gif ) O nuotraukos irgi grazumelis.

Dekui 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
erikkute, na tu mano nuomone jau zinai wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 02 05, 00:16)
erikkute, na tu mano nuomone jau zinai  wub.gif  biggrin.gif

Ai, tai ir nesakyk irnesakyk.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2008 02 03, 23:13)
Na idesiu ir as dar karta savo nuotraukas pasirodyti  rolleyes.gif
http://public.fotki....kape/vestuves-/. Slaptazodis - 070707

nu ir mano nuomone zinai lotuliukas.gif super wub.gif wub.gif wub.gif nu labai grazu,ah kokia nostalgija wub.gif wub.gif
Atsakyti
Erikkute, nebuvau maciusi visu foto bigsmile.gif , nu lb grazi Jusu svente! Ir abu super atrodet thumbup.gif
Atsakyti