Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai fotoalbumai 2

QUOTE(naktine` @ 2007 11 01, 22:07)
Gal kas matė, kas nematė, bet čia mūsų vestuvių foto   biggrin.gif

Labai grazios nuotraukos. Norejau paklausti kiek kainavo fotografo paslaugos??? (Eigirdo Scinsko)
Papildyta:
QUOTE(S*Mirna @ 2007 11 15, 16:28)
ploja.gif  ir isvis nesuprantu,kas ten baisaus?!?normalus patrauklus vyras mirksiukas.gif

man irgi lbeje simpatiskas vyriskis pasirode...

kiaulei, oi kriuksei - pati matyt is vis jokio vyro neturi, kad is pavydo uzsikriuksejai??? fe..
Atsakyti
na ir atsigavo tema po kriuksytės pasisakymo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balandele @ 2007 11 16, 10:52)
Aurelija nuotraukytes nuostabios o jau pati kokia grazi  mirksiukas.gif

koks grozis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gutukas @ 2007 11 16, 15:57)
na ir atsigavo tema po kriuksytės pasisakymo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif atsiverciu siandien foruma ir ziuriu pora nauju puslapiu prirasyta,galvoju clap.gif i naujas nuotraukytes paziuresiu,o cia box.gif nekreipk demesio i tokias nesamones,aurelija.puikiai atrodete abu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelija_ @ 2007 11 15, 18:09)
vestuves buvo vasario menesi. o vyra kiekviena renkasi toki, kokio nori. man saldainiuko grazuoliuko paskui kuri apsiseilejusiu mergu kruva velkas nereikia tongue.gif ir siaip man mano vyras grazus tongue.gif

100% drinks_cheers.gif ne kieno reikalas yra ar grazus vyras ar ne, svarbiausia, kad tau mieliausias ...
Papildyta:
Tiesa, dabar dar karteli paziurejau nuotraukas.. visai simpatiskas vyras .. tikrai i tas tuscias snekas ne kreipk demesio... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O man labai simpatiskas vyras,toks vyriskas ax.gif
Atsakyti
privertet perziuret visas foto lotuliukas.gif negraziu vyru neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 11 16, 17:38)
privertet perziuret visas foto lotuliukas.gif  negraziu vyru neradau  blush2.gif

ot kaip gerai turejai darbo perziuret nuotraukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kriuksytė @ 2007 11 15, 16:30)
Nuotraukos grazios..
Nepyki, bet tavo vyras tai baisus..  blush2.gif

Kriuksyte, tu jau nepyk ant Belelės, kad išsirinko vyrą nepasitarusi su tavimi, neišklausiusi tavo požiūrio į grožį, na ji tiesiog nepagalvojo...aš manau, kad būsimos nuotakos atsižvelgė į tavo kritiką ir prieš susituokiant BŪTINAI BŪTINAI pasiklaus tavo nuomonės apie būsimojo grožį taip išvengdamos didžiosios savo gyvenimo tragedijos...

Belebele,
Prašom sugrįžti ir atsiprašyti už savo tokį neapgalvotą sutuoktinio pasirinkimą, tu žeidi žmonių taurius jausmus mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2007 11 16, 21:48)
Kriuksyte, tu jau nepyk ant Belelės, kad išsirinko vyrą nepasitarusi su tavimi, neišklausiusi tavo požiūrio į grožį, na ji tiesiog nepagalvojo...aš manau, kad būsimos nuotakos atsižvelgė į tavo kritiką ir prieš susituokiant BŪTINAI BŪTINAI pasiklaus tavo nuomonės apie būsimojo grožį taip išvengdamos didžiosios savo gyvenimo tragedijos...

Belebele,
Prašom sugrįžti ir atsiprašyti už savo tokį neapgalvotą sutuoktinio pasirinkimą, tu žeidi žmonių taurius jausmus  mirksiukas.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif NAdy kaip visada savo stiliuje thumbup.gif Manau daugiau komentarų nebereikia.
Atsakyti
QUOTE(kriuksytė @ 2007 11 15, 16:30)
Nuotraukos grazios..
Nepyki, bet tavo vyras tai baisus..  blush2.gif

Esu aktyvi, bet tyli dalyve. Nu bet kaip gali tylet po tokio komentaro. Visokiu matem, bet tokio dar nebuvau macius... unsure.gif nu cia tai virsuniu virsune... Kriusksyte, atsiprasau, KIAULE, kiek tau metu? penkiolika? man atrodo kad tau dar reiktu etikos mokykloj pasimokyt, ar pas psichologa nueit, kad padetu suaugt. KIAULE, man atrodo, kad tu geriau cia nebesirodyk schmoll.gif

Belebele, abu atrodete pasakiskai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 11 16, 15:38)
privertet perziuret visas foto lotuliukas.gif  negraziu vyru neradau  blush2.gif

va tai viską ir pasako- nėra negražaus vyro šiose nuotraukose. kas ieško- tas neranda schmoll.gif biggrin.gif
QUOTE(Nady @ 2007 11 16, 21:48)
prieš susituokiant BŪTINAI BŪTINAI pasiklaus tavo nuomonės apie būsimojo grožį taip išvengdamos didžiosios savo gyvenimo tragedijos...

o mes visos jau padėsime kriuksei išsirinkti gražuoliuką nail.gif:
Atsakyti