Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai fotoalbumai 2

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 11 02, 20:45)
Labai grazi pora esat ir foto grazios butu bet nezinau kodel manes tiesiog "nekabina" tas ju toks isblurinimas, kazkaip atrodo baisiai truksta to ryskumo man, nezinau kodel, gal cia toks meniskumas kurio as nesuprantu  blush2.gif o siaip tai viskas ok ir pozos labai geros ir sypsenos tokios naturalios, ale kazkaip isivaizduoju vestuvines fotkes labiau nu tokias nezinau.... pirma kart matau tokias "isplautas" nuotraukas  g.gif nors gal cia taip turi but velnias zino  blush2.gif  4u.gif

ačiū Puiki_mamyte už komentarą biggrin.gif Su ryškumu (mano akimis žiūrint) viskas ok, nepamirškim kad keliant originalą į internetinį albumą kokybė kenčia mirksiukas.gif o dėl "išplautumo" tai net nesupratau ką tu norėjau pasakyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2007 10 30, 14:51)
Aciu, labai labai malonu girdeti tokius zodzius  wub.gif  Suknele, jo is Madonnos, o modelis Lorna berods  g.gif

o as taip ir palikau nepamacius tavo isgirtos sukneles ir veliumo
Atsakyti
QUOTE(Naujamarte @ 2007 11 02, 19:59)
Musu vestuves buvo 09.22 (senokai jau smile.gif), bet va kelios akimirkos is ju, deja kompe turiu tik keletadraugu darytu nuotrauku, o fotografai dirbo su juostiniu ir visos nuotraukytes tvarkingai isegtos puosniame albume smile.gif

http://public.fotki....marte/vestuves/

grazi nuotaka ir grazi suknele thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Kunkulieli, paziurejau tavo nuotraukas ir tikrai esi matyta, bet kaip ir visu kitu is zemesniuju klasiu, nepazystu taves. bet ne tas svarbiausia. Svarbiausia, kad labai graziai atrodei smile.gif juokinga, kad nuotrauku stilius ir pozos lygiai tokios pat kaip ir mano biggrin.gif iskart gali pasakyt, kad tas pats fotografas darbavosi

Naktine, man tavo nuotraukos pacios mieliausios is visu matytu. tokios naturalios ir atrodo kad visai nepozuotos ir su nuotaika. Liuks!!!!
Atsakyti
Labai grazios nuotraukytes sunglasses2.gif
ir as noreciau savo kelias ideti, tik nemoku ir nezinau kaip blush2.gif
Atsakyti
Uzsiregistruok puslapyje www.public.fotki.com ir ten sukurk savo vestuvini albuma sukelusi nuotraukeles.... linka nukopink ir imesk cia 4u.gif
Atsakyti
labai grazios visu nuotraukytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(storm_audra @ 2007 11 04, 05:15)
Naktine, man tavo nuotraukos pacios mieliausios is visu matytu. tokios naturalios ir atrodo kad visai nepozuotos ir su nuotaika. Liuks!!!!

didelis ačiū už tokius gražius žodžius wub.gif 4u.gif

QUOTE(Jogvile @ 2007 11 04, 15:08)
ir as noreciau savo kelias ideti, tik nemoku ir nezinau kaip blush2.gif

galima į Fotki
Fotobucket
Picasa
prisiregistruok, sukelk foto ir pasidalink nuoroda biggrin.gif
Atsakyti
Nuemiau trumpam passvorda nuo savo labumo, galite paziureti kas nespejo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 05 lapkričio 2007 - 10:01
QUOTE(pupito @ 2007 10 27, 16:16)