Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunė: l/d "Pušynėlis".

Labas Kosmeta,mus prieme i darzeli Piene!!!!Antradieni eisim tvarkytis pazyma ir treciadieni ateisim apsiziuret.Labai bijau del vaikiuko,kad tik jam ten patiktu,kad vaikai geri butu,draugiski.Aciu tau uz suteikta informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2005 03 11, 17:59)
Labas Kosmeta,mus prieme i darzeli Piene!!!!Antradieni eisim tvarkytis pazyma ir treciadieni ateisim apsiziuret.Labai bijau del vaikiuko,kad tik jam ten patiktu,kad vaikai geri butu,draugiski.Aciu tau uz suteikta informacija smile.gif

Labas abc smile.gif senokai cia skaitinejau tai tik daba pamaciau tavo zinute smile.gif tai kaip sekasi? ar jau buvote darzelyje? kurioje jus grupeje? papasakok smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif Neisejo mums anksciau susiveikti pazymos,tai eisim rytoj pirma karta.Dar todel nieko nezinau,nei kokioj grupej,nei kas aukletoja.Rytoj vakare parasysiu pirmuosius ispudzius smile.gif Tikiuosi viskas bus gerai,vaikiukui patiks.Jis pas mane toks museika,galvoju,kad nenuskriaustu kitu vaiku.
Atsakyti
Mano dukra lanko šitą darželį jau treti metai.Dabar ji paruošiamojoj grupėj,prieš mokyklą.Esu labai patenkinta šituo darželiu.Auklėtojos labai užsiima su vaikais,daro daug darbelių.Viskas super:)
Atsakyti
Na maniškis irgi lanko šita daželi tik lopšelio grupe nesuprantu kaip jos ten auklėja bet maniškis vienos auklėtojos paniškai bijo jau kelis kartus parsivedžiau ne tik su mėlynem bet ir nubrozdinimais tik tiek patinka kad ten daug būna koncertų spektaklių arti pušynas ,o kai prieš tai skaičiau kad direktorė bjauroka tai net nustebau man kaip tik pasirodė labai maloni.Nu dar iki vasaros palauksim gal darželinėje grupėje bus geriau šiai atsiliepimų tikrai esu girdėjusi gerų gal nuo auklėtojų daugiau kas priklauso g.gif
Atsakyti
O as apie sita darzeli esu labai prastos nuomones.Ten ne darzelis,o bendrabutis.
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2005 02 25, 20:32)
Niu kiek girdejau PUsynelio direktore pobjaure tokia...o Pienes direktore man visai miela moteriske(ir tikrai ne todel,kad ten dirbu smile.gif ...

Na, as dirbu lopselyje-darzelyje "Pusynelis", ir galiu pasakyti tik viena, direktore yra labai maloni ir tolerantiska moteris. kiek pastebejau vaikai labai noriai eina i darzeli.
Atsakyti
QUOTE(awryte @ 2006 03 18, 22:32)
Na, as dirbu lopselyje-darzelyje "Pusynelis", ir galiu pasakyti tik viena, direktore yra labai maloni ir tolerantiska moteris. kiek pastebejau vaikai labai noriai eina i darzeli.

Kad direktorė maloni tai sutinku bet nevisi vaikai labai noriai eina į darželi schmoll.gif bent keletą žinau kad eina su ašarom neskaitant mano. Aplamai manau kad kaikurios grupės yra labai seno požiūrio. Buvau labai šokiruota kai man auklėtoja pasakė kad blogai su vaiku susitariau kad pabūsiu valandą rūbinėje ir jis tada neverks doh.gif tikiuosi kad kai pereisim i vyresnę grupę kažkas pasikeis šiuo metu nenoriu traumuoti vaiko keisdama grupę dry.gif
Atsakyti
QUOTE(ERA @ 2006 02 11, 17:01)
O as apie sita darzeli esu labai prastos nuomones.Ten ne darzelis,o bendrabutis.

o ką reišia darželis-bendrabutis? cool.gif
Atsakyti
gal yra lankančių Boružėlių grupę?
čia apie pušynėlį klausiu nes kol kas daugiau kaip puse temos neaišku apie kurį rašoma blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2006 04 04, 11:13)
gal yra lankančių Boružėlių grupę?
čia apie pušynėlį klausiu nes kol kas daugiau kaip puse temos neaišku apie kurį rašoma  blink.gif

Na manau kad turėtu rašyti apie pušynėlį 4u.gif bent jau aš rašiau apie pušynėlį biggrin.gif mes lankome drugelių grupę, apie boružėlių tai nelabai ką girdėjau, bet va voveriukų tai tikrai geri atsiliepimai, bet ten jau ne lopšelis ax.gif
vat galiu pasakyti kas liečia mano vaiką tai auklėtojos dėl jo šiuo metu labai stengiasi blush2.gif vis dar tikiuosi kad viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniegas4 @ 2006 01 28, 21:17)
Na maniškis irgi lanko šita daželi tik lopšelio grupe nesuprantu kaip jos ten auklėja bet maniškis vienos auklėtojos paniškai bijo jau kelis kartus parsivedžiau ne tik su mėlynem bet ir nubrozdinimais tik tiek patinka kad ten daug būna koncertų spektaklių arti pušynas ,o kai prieš tai skaičiau kad direktorė bjauroka tai net nustebau man kaip tik pasirodė labai maloni.Nu dar iki vasaros palauksim gal darželinėje grupėje bus geriau šiai atsiliepimų tikrai esu girdėjusi gerų gal nuo auklėtojų daugiau kas priklauso  g.gif

O tai namie jis niekad mėlynių neužsistato. g.gif Vaikas yra vaikas.
Atsakyti