Įkraunama...
Įkraunama...

CD/DVD įrašinėjimo programos

QUOTE(shwiesulka @ 2009 01 07, 20:36)
Ar yra programulkų, kurios įrašytų visus 4,7 GB į DVD diską? g.gif
Kiek su Nero bandžiau, tai tik iki 4,3 - 4,4 datempia. Tskant, apie 300 MB į balą...  g.gif

kad ir kokia programa jus naudosites, vis tiek irasysit tik 4,3 gb, nes tokia yra tikroji dvd disko talpa.
taip klaidingai rasoma nes kazkox dede (nepamenu kas ir kur) sugalvojo kad reikia priimti jog butu 1 kilobaitas = 1000 baitu. tai yra netiesa;
1 kilobaitas yra 1024 baitai.. na ir t.t kb, mb, gb. visur yra 1024.

vienam dvd diske yra 4,700,372,992 baitu. jeigu mes baitus pasiversime i gigabaitus (laikydami kad 1 gb yra 1000 kb) tai ir gausis musu 4,7 gb.
tai yra klaidinga.
reikia 4,700,372,992 baitus verstis i gigabaitus (laikant kad 1 gb yra 1024 kb) ir tada gausime jog reali dvd talpa yra 4,377 gb.
Atsakyti
Supratau. Buvau girdėjus gandus, kad kažkas (greičiausiai visažiniai rusai biggrin.gif ) yra sukūrę programkių, kurios esą visus 4,7 GB į diską supumpuoja.
Dėkui už info.
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2009 01 07, 23:12)
Supratau. Buvau girdėjus gandus, kad kažkas (greičiausiai visažiniai rusai biggrin.gif ) yra sukūrę programkių, kurios esą visus 4,7 GB į diską supumpuoja.
Dėkui už info.

Gal ir girdėjote gandus, bet jie neteisingi. gerwaz teisingai rašo. Kažkas iš duomenų laikmenų gamintojų sugalvojo jas padaryti "talpesnes" ir pradėjo dauginti ne iš 1024, o iš 1000. Rezultate jų laikmenos pasidarė "talpesnės" už konkurentų. Konkurentai, nenorėdami nusileisti, irgi pradėjo gaminti "talpesnes" laikmenas. Ir tęsiasi šita nesąmonė iki šiol.

Norint išvengti tokių nesusipratimų siūloma tada, kai eina 1024, rašyti ki, Mi, Gi, Ti ir t.t.

Tada būtų viskas aišku: DVD talpa yra 4,7GB=4,377GiB
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2009 01 07, 21:36)
Ar yra programulkų, kurios įrašytų visus 4,7 GB į DVD diską? g.gif
Kiek su Nero bandžiau, tai tik iki 4,3 - 4,4 datempia. Tskant, apie 300 MB į balą...  g.gif

Spausk "Overwrite"
Atsakyti
Sveiki noriu ir as paklaust apie ta irasyma,pas mane yra nero express ir nero burning ROM,noriu i DVD diskus filmus sukelt nes jau be galo daug prisikaupe, bet i DVD diska neleidzia irasyt i CD iraso,girdejau kad reikia kazkokio DVD irenginio,ar gal yra kokios kitos programos kurios leistu,patarkit kas zinot,dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 01 26, 13:21)
Sveiki noriu ir as paklaust apie ta irasyma,pas mane yra nero express ir nero burning ROM,noriu i DVD diskus filmus sukelt nes jau be galo daug prisikaupe, bet i DVD diska neleidzia irasyt i CD iraso,girdejau kad reikia kazkokio DVD irenginio,ar gal yra kokios kitos programos kurios leistu,patarkit kas zinot,dekui 4u.gif

pirmiausia tai reikia zinoti kox jusu tas CD-Romas; ar cd ar dvd.
jei jusu cd-romas yra cd tai net ir su paciom geriausiom ir paciom stebuklingiausiom programom nepriversit irasyt dvd.

na bet jei jusu cd-romas yra dvd, tai tada viskas paprasta. jungiant ta savo nero, nustatot kad irasinetu dvd ir pirmyn :]
http://www.digital-d...urning/nbr1.png
Atsakyti
Siaip prisipazinsiu kad nero mazai naudojuos ir apie sia programa nusimanau tik tiek kaaip isirasyt muzika i CD diska jei galetum patart buciau labai dekinga pas mane prisikaupe daug filmu,istrynt gaila,todel noriu surasyt i diskus,bandziau ir man nesigauna blush2.gif .O kur man pas save paziuret koks ats mano cd-romas?
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 01 26, 15:44)
Siaip prisipazinsiu kad nero mazai naudojuos ir apie sia programa nusimanau tik tiek kaaip isirasyt muzika i CD diska jei galetum patart buciau labai dekinga pas mane prisikaupe daug filmu,istrynt gaila,todel noriu surasyt i diskus,bandziau ir man nesigauna blush2.gif .O kur man pas save paziuret koks ats mano cd-romas?

Šiaip tai ant cd-romo priekio turi būt parašyta, jei dvd nėra tai ragai smile.gif
O bent jau Nero lange kai rašai perjungi iš cd į dvd?
Atsakyti
Padėkit, iki šiol su Nero sėkmingai rašydavau muziką ir filmus, o dabar neduoda man įrašyti kai spaudžiu add, ir pasirenku ką rašyti, tai rodo kad tas mano failiukas tuščias, o jis netuščias. Kai atsidarau tą failą atskirai ir bandau nukopijuot arba nuvilkti į nero tai meta lentelę kad vienas ar daugiau failų negali būti pridėta ir IT MAY BE POSSIBLE, THAT THE FILES CAN BE ADED, IF A DEDICATED PLUG-IN IS INSTALED. Kas čia per velnias devil.gif
Norimo įrašyti failo tipas flac, bet aš nero nustatymuose pasidariu kad rašytų visu tipų failus. Gal čia dėl jo neleidžia įrašyti, nors klausyti tai galiu su media.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mikė: 26 sausio 2009 - 17:31
QUOTE(kicius @ 2009 01 26, 17:04)
Šiaip tai ant cd-romo priekio turi būt parašyta, jei dvd nėra tai ragai  smile.gif
O bent jau Nero lange kai rašai perjungi iš cd į dvd?

Nu nezinau kaip ten yra,bet va per sita laika i DVD diska irasiau 5 filmus.O darau taip:Atsidarau Nero Express,tada spaudziu data ir data DVD,kai atsidaro langas spaudziu Add pasirenku ka irasyt ir spaudziu next,tiesa kai atsidaro paskutinis langas,kai jau irasineja ismeta kazkokia lentele,ten yra pasirinkti du punktai, paspaudziau antra punkta,gal todel ir isirase g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikė @ 2009 01 26, 17:18)
Padėkit, iki šiol  su Nero sėkmingai rašydavau muziką ir filmus, o dabar neduoda man įrašyti kai spaudžiu add, ir pasirenku ką rašyti, tai rodo kad tas mano failiukas tuščias, o jis netuščias. Kai atsidarau tą failą atskirai ir bandau nukopijuot arba nuvilkti į nero tai meta lentelę kad vienas ar daugiau failų negali būti pridėta ir IT MAY BE POSSIBLE, THAT THE FILES CAN BE ADED, IF A DEDICATED PLUG-IN IS INSTALED. Kas čia per velnias devil.gif
Norimo įrašyti failo tipas flac, bet aš nero nustatymuose pasidariu kad rašytų visu tipų failus. Gal čia dėl jo neleidžia įrašyti, nors klausyti tai galiu su media.

pataisykit jei klystu, bet jus bandot padaryti cd audio, taip? (klausymui per buitinius cd grotuvus)
jei as teisus tai tada jums reik kazkokio plugino i nero, kurio pagalba butu konvertuojamos jusu dainos i reikiama formata. plugino greiciausiai rasti nepavyks, todel teks isbandyti kita varianta: pvz pasinaudoti google:
http://www.google.co...&...-8&oe=utf-8

bet jei as klystu del cd audio ir jus savo dainas i kompata bandot irasyti kaip duomenis (cd data) tai tada arba jusu nero netvarkingas, arba jus kazka ten ne taip darot, nes siuo budu irasinejant kompata, nero programai yra giliai pofik kokio formato dainas jus irasinejat.
Atsakyti
va keli pamokantys filmukai kaip elgtis su nero;
nuotrauku irasymas i cd:
http://www.youtube.c...h?v=PGdUENzF16Q
(tinka ir filmam; cd ar dvd)

cia dar vienas labai informatyvus:
http://www.youtube.c...h?v=tMMVmBHn2LM

http://www.youtube.c...h?v=qHU-LpZnOUI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerwaz: 26 sausio 2009 - 21:04