Įkraunama...
Įkraunama...

CD/DVD įrašinėjimo programos

laba
ir aš turiu klausimuką----Su Boilsoft video joiner programa (suklijuoja video klipus i viena)suklijavau filmuka per dideli,virsijanti 2 GB. Dabar su Nero Smart programa niekaipjos neirasau i DVD.Raso,kad per didele,rekomenduoja UDF vietoj ISO.Kai ir tai nustatau,vistiek meta ta pacia lentele g.gif Didziausia beda ,kad is kompo istryniau tuos atskirus klipukus,beliko tik tas didelis suklijuotas. o ten mazylio pirmoji vasara doh.gif /su kokia programele padalinti ta kinuka i mazesnius???Dekui labai,jei kas nors galėsite pagelbėti man. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminguole @ 2008 12 08, 16:14)
laba 
ir aš turiu klausimuką----Su Boilsoft video joiner programa (suklijuoja video klipus i viena)suklijavau filmuka per dideli,virsijanti 2 GB. Dabar su Nero Smart programa niekaipjos neirasau i DVD.Raso,kad per didele,rekomenduoja UDF vietoj ISO.Kai ir tai nustatau,vistiek meta ta pacia lentele  g.gif  Didziausia beda ,kad is kompo istryniau tuos atskirus klipukus,beliko tik tas didelis suklijuotas. o ten mazylio pirmoji vasara  doh.gif /su kokia programele padalinti ta kinuka i mazesnius???Dekui labai,jei kas nors galėsite pagelbėti man. ax.gif

pasiimk kitą įrašymo programą, kad ir ashampoo. Rašysi kad ir 3gb failiukus.
Atsakyti
Sveikučiai wink.gif

iš karto atsiprašau, jei ne visai į temą, bet problemą turiu gana rimtą ir man jau įsisenėjusią... reikalas tas, kad aš mėgstu įsirašinėti įvairias laidas iš TV... taip pat stengiuosi, kad kokybė būtų kuo geresnė... todėl natūralu, kad gaunasi labai daug Mb (o kartais net ir Gb)... tai va, mane ir domina, kokiomis programomis galima sumažinti apimtį, kad dėl to nenukentėtų kokybė...
labai pageidaučiau, jei kažkas paaiškintų detaliai, nes ir pats žinau, kad to galima pasiekti kad ir su VirtualDub, tačiau kokias ten operacijas atlikti reikia, deja, supratimo neturiu... sad.gif
taip pat žinau, kad noriu įmanomo - iš interneto atsisiųsti failai, būdami tokios pat trukmės (tarkim, 30 minučių) kokybe niekuom nenusileidžia maniškiams, o vietos kompe užima kur kas mažiau...
taigi, jei yra kas geba ir nusimano apie tokius dalykus, būkit žmonės, nepatingėkit šiek tiek čia parašyti, nes labai reikia - kompas kište užkištas tokiais pusfabrikačiais (iki galo nesuredaguotų failų) sad.gif
sorry, kad tiek čia įsiplepėjau... labai nuoširdžiai tikiuos pagalbos... dėkoju iš anksto! wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slamesys: 09 gruodžio 2008 - 00:19
TAKTAS, dekui. Parisisunciau nemokama versija programos-vius savo suklijuotus failiukus perrasiau, tik beda per mano DVD grotuva vaizdas atsilieka nuo garso?? Iš pradžių kokią minute ar pusę net rodo tvarkingai, o po ti pradeda striginėti,kieno cia problema dabar-kompo ar grotuvas nemoka perskaityti???? Kompiuteryje tie failiukai atsidaro su BSPlayre programa. gal reikia kitos?dekui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laiminguole: 09 gruodžio 2008 - 15:58
QUOTE(laiminguole @ 2008 12 09, 15:54)
TAKTAS, dekui. Parisisunciau nemokama versija programos-vius savo suklijuotus failiukus perrasiau, tik beda per mano DVD grotuva vaizdas atsilieka nuo garso?? Iš pradžių kokią minute ar pusę net rodo tvarkingai, o po ti pradeda striginėti,kieno cia problema dabar-kompo ar grotuvas nemoka perskaityti????  Kompiuteryje tie failiukai atsidaro su BSPlayre programa. gal reikia kitos?dekui

Bijau pasakyti, greičiausia nevisai tikamai suspausti failai. Kai dvd pradeda rodyti jis turi iškoduoti visą iformaciją. Ir kai dvd procesorius pradeda dirbti pilnu pajėgumu, su laiku pradeda nebespėti apdoroti informacijos. Visgi mėginčiau prekoduoti video medžiagą. O su kuo paleiti failus, galima bet kada pasirinkti ir "pririšti".
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 12 09, 17:33)
Bijau pasakyti, greičiausia nevisai tikamai suspausti failai. Kai dvd pradeda rodyti jis turi iškoduoti visą iformaciją. Ir kai dvd procesorius pradeda dirbti pilnu pajėgumu, su laiku pradeda nebespėti apdoroti informacijos. Visgi mėginčiau prekoduoti video medžiagą. O su kuo paleiti failus, galima bet kada pasirinkti ir "pririšti".

blush2.gif kaip prakoduoti ta video medziaga? o tas failu suspaudimas kada atlliekamas. Nu va visa"zalia". vat turiu gera siuolaikini irengini ,ale nemoku naudotis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminguole @ 2008 12 09, 17:57)
blush2.gif  kaip prakoduoti ta video medziaga?    o tas failu suspaudimas kada atlliekamas. Nu va visa"zalia". vat turiu gera siuolaikini irengini ,ale nemoku naudotis  blush2.gif

na galima ir taip sakyti. Pamėgink pakeisti suspaudimo nustatymus.
Atsakyti
Turiu ir aš klausimą. Fotoaparatu prikepiau keletą mažučiukų filmukų ir norėčiau suklijuoti juos. Bėda ta, kad fotikas filmuoja .MOV formatu, kurio kokybė tikrai gera. O jau bandant suklijuot, programa automatiškai tą filmuką paverčia .avi ir laaabai kerta per kokybę verysad.gif . SU kuom galima būtų ir sujklijuot, ir kokybės neprarast? aciuks.gif
Atsakyti
Dilma... wink.gif
būk gerutė! dabar mano eilė atsakymo sulaukti... wink.gif
(šiaip gal kiek kvailokai juokauju aš čia - sorry, jeigu ką) wink.gif
Atsakyti
QUOTE(slamesys @ 2008 12 09, 01:16)
Sveikučiai wink.gif

iš karto atsiprašau, jei ne visai į temą, bet problemą turiu gana rimtą ir man jau įsisenėjusią... reikalas tas, kad aš mėgstu įsirašinėti įvairias laidas iš TV... taip pat stengiuosi, kad kokybė būtų kuo geresnė... todėl natūralu, kad gaunasi labai daug Mb (o kartais net ir Gb)... tai va, mane ir domina, kokiomis programomis galima sumažinti apimtį, kad dėl to nenukentėtų kokybė...
labai pageidaučiau, jei kažkas paaiškintų detaliai, nes ir pats žinau, kad to galima pasiekti kad ir su VirtualDub, tačiau kokias ten operacijas atlikti reikia, deja, supratimo neturiu... sad.gif
taip pat žinau, kad noriu įmanomo - iš interneto atsisiųsti failai, būdami tokios pat trukmės (tarkim, 30 minučių) kokybe niekuom nenusileidžia maniškiams, o vietos kompe užima kur kas mažiau...
taigi, jei yra kas geba ir nusimano apie tokius dalykus, būkit žmonės, nepatingėkit šiek tiek čia parašyti, nes labai reikia - kompas kište užkištas tokiais pusfabrikačiais (iki galo nesuredaguotų failų) sad.gif
sorry, kad tiek čia įsiplepėjau... labai nuoširdžiai tikiuos pagalbos... dėkoju iš anksto! wink.gif

as is tv irgi isirasineju; 1h nekarpytos medziagos buna apie 2gb. su adobe premiere apdirbu (iskarpau reklamas, nukerpu fona.. ) ir poto issaugau ta medziaga tokiu paciu formatu koks buvo pradinis formatas neapdirbtos medziagos. taigi lieka 40min ilgio ir ~1gb dydzio failas.
kad dar maziau uzimtu vietos, spaudziu su divx converter programa, kuri padaro *.avi ir ~300mb.
issaugodamas su adobe premiere as nieko labai sudetingo nedarau. netaikau nei jokiu bitreitu, nei rezoliuciju. paprasciausiai issaugau jau pagal duotus nustatymus.
mano toks dviguas issaugojimas nera labai geras, nes siaip viska galima butu padaryt su ta pacia premiere ir nereiktu jokiu divx converteriu; bet man taip paprasciau, nereik galvot kokiu bitreitu ir rezoliucija saugot kad butu viskas optimalu.

del kokybes: orginalus failas pas mane nera labai geros kokybes (na kaip kada, nuo kanalo priklauso), bet po visu suspaudimu nelabai ir matosi tos kokybes nuostoliu.

tai tiek ;] sekmes experimentuojant
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2008 12 09, 23:32)
Turiu ir aš klausimą. Fotoaparatu prikepiau keletą mažučiukų filmukų ir norėčiau suklijuoti juos. Bėda ta, kad fotikas filmuoja .MOV formatu, kurio kokybė tikrai gera. O jau bandant suklijuot, programa automatiškai tą filmuką paverčia .avi ir laaabai kerta per kokybę verysad.gif . SU kuom galima būtų ir sujklijuot, ir kokybės neprarast? aciuks.gif

taip pat siulyciau naudotis adobe premiere programa; puikiai susitvarko su *.mov formatu (pats bandziau). sukarpysit, sutvarkysit ir galesit suspausti neprarandant kokybes kokiu kitu formatu (*.avi, *.mpg... etc)
Atsakyti
QUOTE(gerwaz @ 2008 12 14, 20:49)

taip pat siulyciau naudotis adobe premiere programa; puikiai susitvarko su *.mov  formatu (pats bandziau). sukarpysit, sutvarkysit ir galesit suspausti neprarandant kokybes kokiu kitu formatu (*.avi, *.mpg... etc)

aciuks.gif būtinai išbandysim 4u.gif
Atsakyti
Ar yra programulkų, kurios įrašytų visus 4,7 GB į DVD diską? g.gif
Kiek su Nero bandžiau, tai tik iki 4,3 - 4,4 datempia. Tskant, apie 300 MB į balą... g.gif
Atsakyti