Įkraunama...
Įkraunama...

CD/DVD įrašinėjimo programos

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O dabar meta tokią lentelę (turbūt kažką per daug ištryniau, nes seniau taip nebūdavo doh.gif ). Bet ką? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 09 19, 21:32)
O dabar meta tokią lentelę (turbūt kažką per daug ištryniau, nes seniau taip nebūdavo  doh.gif ). Bet ką? g.gif
user posted image

Visos galimos problemos aprašytos lentelėje kurią išmeta. pamėgink pakeisti autput failo pavadinimą arba jo įrašymo vietą. Galbūt konverteris neatpažysta failo tipo.
Atsakyti
Toliau dalinamės klausimais ir patarimais... smile.gif
[URL= http://www.supermama...]sena tema[/URL]
Atsakyti
Sveiki,
Turiu problema del CD/DVD irasymo. Tiksliau, laptopas nebeiraso nei vieno disko - nei atvaizdo, nei Data CD/DVD.
Bandziau su Nero, Roxio Media Creator, UltraISO (atvaizdo irasymui), visur tas pats - iraso 10-15 proc. ir meta klaida "Burn process failed at..." ir pan.
Mano irasymo irenginys QSI DVD+-RW SDW-082, buvo versija LX34, update'inau iki LX51, niekas nepasikeite.
Jau manyciau, kad cia recorder'io problema, bet nuskaito kuo puikiausiai, ir anksciau viskas buvo ok, kol neperinstaliavau operacines. Prisimenu, kad ka tik isigijus laptopa ir pradejus naudoti buvo kazkas panasaus, skirtumas tik tas, kad irasydavo dali duomenu (pvz., is 3 filmu i DVD Data Disc tik viena), ir "isspjaudavo" diska. Tada mano draugas surado kazkokius nustatymus, kuriuos reikejo pakeisti paciuose Windows XP (jei neklystu, seniai tai buvo smile.gif ), ir viskas susitvarke. Beda ta, kad nei vienas nebeatgaminam, kokie tai buvo nustatymai.
Gal kas nors susidure su panasia problema?
Jei kazkur jau buvo atsakymas, busiu labai dekinga uz nuoroda 4u.gif www.google.com naudojau biggrin.gif nieko, kas padetu, nepavyko rasti.
Atsakyti
Sveiki biggrin.gif
Sesė bando įsirašyt serialą į DVD, ir nori, kad serijos eitų iš eilės.
Bėda ta, kad jos nepersikelia, ir aš manau, kad nepersikels.
Gal klystu? Nes paskutinė serija stovi kaip pirma, o pirma kaip paskutinė - visos susimaišiusios.
Ką daryt, kad jos eitų iš eilės? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2008 04 20, 16:43)
Sveiki biggrin.gif
Sesė bando įsirašyt serialą į DVD, ir nori, kad serijos eitų iš eilės.
Bėda ta, kad jos nepersikelia, ir aš manau, kad nepersikels.
Gal klystu? Nes paskutinė serija stovi kaip pirma, o pirma kaip paskutinė - visos susimaišiusios.
Ką daryt, kad jos eitų iš eilės? mirksiukas.gif

tiesiog ju pavadinimai turi buti vienodi, ir skaiciais pazymetais nuo 1 iki tarkim 23, po to padarai arrange icons by name, ir jos bus susrusiuotos

Pvz.
Lipstick Jungle s01e01.avi
Lipstick Jungle s01e02.avi
Lipstick Jungle s01e03.avi

ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristis: 21 balandžio 2008 - 11:16
Bandžiau. biggrin.gif dar tiek išmąstau ax.gif
nepadeda ax.gif
bigsmile.gif
(beje ačiū)
Atsakyti
Sveiki.
su kuo atidaryti ir isirasyti i diska ir koki diska DVD koncerta, kuri sudaro trys failai - 2 paveiksleliai ir vienas .img failas, uzimamtis 7,7GB ? Apie ta img tai visai nenusimanau.... blink.gif ax.gif laukiu pagalbos smile.gif
Atsakyti
bandau perrasyti is savo PC dainas mp3 formate, kurias rinkau ilga laika i audio cd, kuri galeciau klausyti automagnetoloje, bet deja nepavyksta doh.gif
Bandziau per media, taip raso i cd visas pageidaujamas dainuskas, bet lieka mp3 formatas, kurio mano automagnetoloje nera schmoll.gif galiu klausyti tik standartini cd.
Taip pat bandziau ir su Nero Burning programa tas pats unsure.gif
Prasau zinanciu padeti 4u.gif...
Atsakyti
QUOTE(apolla @ 2008 05 16, 21:40)
bandau perrasyti is savo PC dainas mp3 formate, kurias rinkau ilga laika i audio cd, kuri galeciau klausyti automagnetoloje, bet deja nepavyksta doh.gif
Bandziau per media, taip raso i cd visas pageidaujamas dainuskas, bet lieka mp3 formatas, kurio mano automagnetoloje nera schmoll.gif galiu klausyti tik standartini cd.
Taip pat bandziau ir su Nero Burning programa tas pats unsure.gif
Prasau zinanciu padeti 4u.gif...

Viskas ten paprasta.Tik reikia pasirinkti kad rašysi audio cd .
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 05 16, 22:24)
Viskas ten paprasta.Tik reikia pasirinkti kad rašysi audio cd .

taip zinau kad paprasta, ir pasirenku, kas is to vistiek lieka mp3 formate ir per muzikini centra kuriame nera mp3, negroja schmoll.gif
kaip irasyti i diskeli as zinau, ir kaip formata pakeisti i wav, to neuztenka schmoll.gif
Atsakyti