Įkraunama...
Įkraunama...

CD/DVD įrašinėjimo programos

QUOTE(gyvate @ 2011 09 13, 14:32)
Sveiki,
Irašinėju diskus su Nero BurnLite 10, iki šiol viskas buvo gerai, pirmą pakuotę diskų nusipirkau tdk dvd +, kai šie pasibaigė, nusipirkau maxell dvd +, įrašiau jau 12 diskų ir pastebėjau, kad 3 iš tų diskų įdėjus į kompą rodo kaip naują neįrašytą diską, nors jie tikrai įrašyti. Kodėl taip yra? Diskai brokuoti? Pertikrinau ankstesnius , viskas yra ok

nedidelė aš tame žinovė, bet tai gai būt susieta su "sesijomis", kurių mes nematome...bandykit išanalizuot kas tai ir su kuo valgoma smile.gif
Atsakyti
Aš suprantu, kad NERO pasidarė nuo senų laikų sau superreklamą, kad medžiot,atseit, geresnių burnerių net neverta... biggrin.gif juokas...
Roxio Creator tegul ir naudoją daugiau pc resursų (bet ir kompai dabar ne dos-iniai), bet Nero sukiš į ... biggrin.gif superinis daiktas įrašymui, jau dvejus metus naudojamės...na, bet nėr prie ko prikibt- čiki piki burneris-jėgelėsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 13 rugsėjo 2011 - 18:46
Gal kas zinosite... 4u.gif
Ziuriu filmus per Playstation, rodo visus isnuomotus, puikiai rodo ir irasyta i DVD-R (nezinau kaip ir kokia programa irasineta..), bet kai as irasiau i DVD-RW, nerodo.. Rasiau su Nero "Make your own DVD-Video", kas cia galetu buti blogai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2011 10 03, 09:40)
Gal kas zinosite... 4u.gif
Ziuriu filmus per Playstation, rodo visus isnuomotus, puikiai rodo ir irasyta i DVD-R (nezinau kaip ir kokia programa irasineta..), bet kai as irasiau i DVD-RW, nerodo.. Rasiau su Nero "Make your own DVD-Video", kas cia galetu buti blogai? g.gif

jeigu iarsinejat parsisiusta filma, o tas filmas yra kito formato - kurio neskaito jusu DVD - tai ir nematysite;
man lygiai tas pats;
siunciuosi filmus, vienus irasisu rodo, kitus ne - kol cia issiaiskinau, kad kai tie filmai, kuriu irasius nerodo - tiesiok kito formato, kurio neskaito mano dvd (nors kompas rorod);
norint jus ziuret, reikia versti kitu formatu, bet bent jau man pakolkas su tuo sunkiai sekas....
dar neismokau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 10 03, 14:06)
jeigu iarsinejat parsisiusta filma, o tas filmas yra kito formato - kurio neskaito jusu DVD - tai ir nematysite;
man lygiai tas pats;
siunciuosi filmus, vienus irasisu rodo, kitus ne - kol cia issiaiskinau, kad kai tie filmai, kuriu irasius nerodo - tiesiok kito formato, kurio neskaito mano dvd (nors kompas rorod);
norint jus ziuret, reikia versti kitu formatu, bet bent jau man pakolkas su tuo sunkiai sekas....
dar neismokau... ax.gif

Hm, o kazin koks formatas "pats einamiausias", didziausia tikimybe, kad skaitys grotuvas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2011 10 03, 15:33)
Hm, o kazin koks formatas "pats einamiausias", didziausia tikimybe, kad skaitys grotuvas? g.gif

Jūs pirma pasiskaitykite kokius formatus nuskaito jūsų grotuvas ...

Video failų formatai >> http://www.fileinfo....filetypes/video, o populiariausi būtų .avi .mpg. .mpeg .divx .xvid .wmv
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2011 10 03, 16:23)
Jūs pirma pasiskaitykite kokius formatus nuskaito jūsų grotuvas ...

Video failų formatai >> http://www.fileinfo....filetypes/video, o populiariausi būtų .avi .mpg. .mpeg .divx .xvid .wmv

Tai kad pas mane ne normalus groytuvas, o Playstation 2. Jei tiketi wikipedia "various video formats (DivX/XviD, MPEG1, MPEG2, MPEG4-ASP in AVI Container)".
Pas mane irasyti buvo .mpeg ir .avi - negrojo...
Gal su Nero ka ne taip dariau, gal reikejo rinktis ne "Make your own DVD-Video" o kazka kita? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2011 10 03, 18:02)
Tai kad pas mane ne normalus groytuvas, o Playstation 2. Jei tiketi wikipedia "various video formats (DivX/XviD, MPEG1, MPEG2, MPEG4-ASP in AVI Container)".
Pas mane irasyti buvo .mpeg ir .avi - negrojo...
Gal su Nero ka ne taip dariau, gal reikejo rinktis ne "Make your own DVD-Video" o kazka kita? g.gif

bandyk irasineti kaip DATA DVD
Atsakyti
Laba 4u.gif

Vakar bandžiau į kompaktą įrašyti video (kompaktas originalus)Nu niekaip nesigauna,galiu tik į kompą įsikelti verysad.gif Meta kokią tai lentutę...Ar gali būti taip,kad išvis neleidžama įrašinėti kai kurių filmų i cd? unsure.gif (nieko nekertu šioje srityje blush2.gif )
Atsakyti
Jo majo,tik dabar pamačiau,kad filmo dydis viršyja kompakto GB doh.gif O tai tada išvis,koks max.kompaktuose GB dydis?(Aš čia 4,7GB turėjau)
Atsakyti
tai jei filmo dydis didesnis nei 4.7 GB, pirkit 8 GB, bet ne visi dvd grotuvai priima DVD 8 Gb dydzio.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 10 19, 18:05)
tai jei filmo dydis didesnis nei 4.7 GB, pirkit 8 GB, bet ne visi dvd grotuvai priima DVD 8 Gb dydzio.

O va sito nezinojau,dekui uz info smile.gif
Atsakyti