Įkraunama...
Įkraunama...

CD/DVD įrašinėjimo programos

QUOTE(astulka1 @ 2011 07 17, 13:21)
del garso tai as ziurejau, kad ir kiti mano parsisiusti filmai turi ta AC3, bet juos irasius - garsas ir vaizdas ok.

kai konvertavau si filma - garsas jau buvo, tik vaizdas kvadratinis, bandysiu ieskot per settings, o koki man parinkti ta 16:9?

Siaip tai original size ir aspect normal ir turetu nieko nekeist.
Atsakyti
QUOTE(2mas @ 2011 07 17, 16:58)
Siaip tai original size ir aspect normal ir turetu nieko nekeist.

kaip neismananti dar syki paklausiu: kaip suprast öriginal size ir aspect normal?"man darant konvertavima ziuret kad butu varneles ant siu uzrasu? blush2.gif
Atsakyti
Geriausia įrašymo programa yra Ashampoo Burning studio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MetaMamyte @ 2011 07 21, 20:51)
Geriausia įrašymo programa yra  Ashampoo Burning studio smile.gif

ir kuo ji pvz geriausai? nors keleta kitokiu pliusu galit pavardinti?
Atsakyti
Esu zalia, patarkit, kokia reikalinga prg., kad galeciau atsisiusti muzika, filmus blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2011 07 29, 12:55)
Esu zalia, patarkit, kokia reikalinga prg., kad galeciau atsisiusti muzika, filmus blush2.gif  4u.gif

Jei is torrent'u, tai pvz. uTorrent programa.
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 07 29, 14:09)
Jei is torrent'u, tai pvz. uTorrent programa.

arba ""zmule""
http://keitykla.zebr...rsion_check.htm
Atsakyti
Sveiki,

nusipirkau grotuvą LG full HD 1080p. Turiu grotuvą ir kitą, tačiau jis jau pasenęs ir neskaito visų formatų. Kai pirkau šį grotuvą parduotuvėj sakė,jog skaitys visus formatus, tačiau jis rodo tik orginalius diskus, o įrašytų ne. Parduotuvėj aiškina , jog reikia diskus įrašinėti ne per "Data" o per DVD video. Bandžiau sukurti ISO formata, vėl neskato. Mano nero , kadangi nemokama tai daugiau nei per "Data" įrašinėt neduoda.

Gal kas galėtų man paaiškinti, ir pasakyti , gal yra kokia programa kuria galėčiau diskus pabandyti įrašyti kitaip, jog šis nelaimingas dvd skaitytų. Bandžiau pati parsisiūsti keletą programų, tačiau vis įrašydavau ir nesėkmingai.

Ačiū už patarimus
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2011 09 03, 17:13)
Sveiki,

nusipirkau grotuvą LG full HD 1080p. Turiu grotuvą ir kitą, tačiau jis jau pasenęs ir neskaito visų formatų.  Kai pirkau šį grotuvą parduotuvėj sakė,jog skaitys visus formatus, tačiau jis rodo tik orginalius diskus, o įrašytų ne. Parduotuvėj aiškina , jog reikia diskus įrašinėti ne per "Data" o per DVD video. Bandžiau sukurti ISO formata, vėl neskato. Mano nero , kadangi nemokama tai daugiau nei per "Data" įrašinėt neduoda.

Gal kas galėtų man paaiškinti, ir pasakyti , gal yra kokia programa kuria galėčiau diskus pabandyti įrašyti kitaip, jog šis nelaimingas dvd skaitytų. Bandžiau pati parsisiūsti keletą programų, tačiau vis įrašydavau ir nesėkmingai.

Ačiū už patarimus

tai jus paskaitykit ant dezes ar instrukcijoje, kokius formatus skaito, gal jis istiesu tik originalius DVd skaito, arba irasystu kaip DVD video, vadinasi, jums tada ir nesigautu pvz i kompakta irasiti keleta filmu ir ziureti - vadinasi parduotuveje jus apgavo ir bandykit grazinti arba keisti grotuva;
bet is pradziu paziurekit ka raso ant dezes ar instrukcijoje.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 09 04, 22:16)
tai jus paskaitykit ant dezes ar instrukcijoje, kokius formatus skaito, gal jis istiesu tik originalius DVd skaito, arba irasystu kaip DVD video, vadinasi, jums tada ir nesigautu pvz i kompakta irasiti keleta filmu ir ziureti - vadinasi parduotuveje jus apgavo ir bandykit grazinti arba keisti grotuva;
bet is pradziu paziurekit ka raso ant dezes ar instrukcijoje.

Jūs teisingai sakot, skaito įrašytus kaip DVD video, taip ir parduotuvėj sakė. Tame ir problema, jog nerandu niekur įrašymo programos, su kuria galėčiau įrašyti kaip DVD video. Pas mane nemokama Nero , ten neduoda įrašinėti kitaip kaip per data.
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2011 09 05, 10:15)
Jūs teisingai sakot, skaito įrašytus kaip DVD video, taip ir parduotuvėj sakė. Tame ir problema, jog nerandu niekur įrašymo programos, su kuria galėčiau įrašyti kaip DVD video. Pas mane nemokama Nero , ten neduoda įrašinėti kitaip kaip per data.

bet ar justenkina , kad jusu DVD skaito tik DVD formatus? jei jus kada parsinesit kitokiirasyta kompakta ar draugai atsines irasyta filma kitu formatu - tai negalesit paziureti g.gif

bandykit siustis Total free DVD burner;
galu gale patys windowsai turi tureti pas jus kompe irasinejimo programa, kuri kepa DVD.

cia keletas irasinejimo programu, gal dar nebandet
http://www.klauskit....o-programos-544

http://www.3soft.info/burning.html

Atsakyti
Sveiki,
Irašinėju diskus su Nero BurnLite 10, iki šiol viskas buvo gerai, pirmą pakuotę diskų nusipirkau tdk dvd +, kai šie pasibaigė, nusipirkau maxell dvd +, įrašiau jau 12 diskų ir pastebėjau, kad 3 iš tų diskų įdėjus į kompą rodo kaip naują neįrašytą diską, nors jie tikrai įrašyti. Kodėl taip yra? Diskai brokuoti? Pertikrinau ankstesnius , viskas yra ok
Atsakyti