Įkraunama...
Įkraunama...

CD/DVD įrašinėjimo programos

nu as bandziau per Daemon Tools ir man kaskude nepaleidze ir dar su ja elktis nemoku gerai, kai bandau paleisti tai man raso Windows cannot find LAUNCHER.EXE. Make sure yon typed the name correctly, and then try again. net nezinau ka daryti. o cia tai pc zaidimas. as noreciau i kompakta irasyti bet kaip 7gb irasyti i du kompaktus? jei galite padekit verysad.gif blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
dabar jau turi kita beda dabar kai jungiu ta zaidima per DEMON Tools tai jau raso Wrong disc inserted.
Please insert the original "RESIDENT EVIL 5" CD/DVD.
tai jei manes praso orginalo kompakto is kur as ji gausiu nes as ji parsiusiunciau? g.gif g.gif g.gif gal isviso jo net neis paleisti?
Atsakyti
QUOTE(pazereckas @ 2009 09 20, 17:57)
dabar jau turi kita beda dabar kai jungiu ta zaidima per DEMON Tools tai jau raso    Wrong disc inserted.
Please insert the original "RESIDENT EVIL 5" CD/DVD.
tai jei manes praso orginalo kompakto is kur as ji gausiu nes as ji parsiusiunciau? g.gif  g.gif  g.gif  gal isviso jo net neis paleisti?

Tokiu atveju reikia vadinamo cracko ieskot. Ju galima rast GameCopyWorld svetaineje.
Atsakyti
Reikia pagalbos... nezinau ar toje temoje prasau, bet gal kas gales padeti ax.gif
Turiu CD su muzikos failais, skirta klausyti per CD grotuva. Man reikia padaryti jo kopija arba perrasyti failus mp3 formatu. Dabar atidarius CD yra failai su .acd prapletimu (kiek suprantu tai ne failai, bet nuorodos į įrašo takelį). HELP !!!
Atsakyti
QUOTE(Daliro @ 2009 09 22, 14:42)
Reikia pagalbos... nezinau ar toje temoje prasau, bet gal kas gales padeti  ax.gif
Turiu CD su muzikos failais, skirta klausyti per CD grotuva. Man reikia padaryti jo kopija arba perrasyti failus mp3 formatu. Dabar atidarius CD yra failai su .acd prapletimu (kiek suprantu tai ne failai, bet nuorodos į įrašo takelį). HELP !!!

Daryk copy cd, arba naudok graberi.
Atsakyti
niu bandziau jieskoti tuo adresu GameCopyWorld bet nieko as ten nesupratu ir neradu gal galtumet kaip nors lengviau pasakyti kur rasti cracko parsisiuntima. nesu kompiteristas bet bandau iskomkti. jei galite padekit blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif g.gif g.gif g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliro @ 2009 09 22, 15:42)
Reikia pagalbos... nezinau ar toje temoje prasau, bet gal kas gales padeti  ax.gif

Atsidarote WindowsMedia Player (9, 10 arba 11 versija reikalinga) ir paspaudžiate dešiniu pelės klavišu ant RIP -> Pasirenkate "more options". Ten nustatote kad failus darytų į MP3 formatą, bei nustatote kokybę pagal pageidavimą. Rekomenduoju ne mažiau 256 kbps, geriausia 320 (geresnė kokybė užima daugiau vietos diske.). Pasirenkate kur dėti nuripintus failus ir Spaudžiat OK. TadaPaspaudžiat ant RIP kairiu klavišu, pasirenkate reikiamas dainas iš sąrašo ir Start Rip. Ir visi failai bus paversti į MP3 Jūsų pasirinktoje vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 09 23, 09:08)
Atsidarote WindowsMedia Player (9, 10 arba 11 versija reikalinga) ir paspaudžiate dešiniu pelės klavišu ant RIP -> Pasirenkate "more options". Ten nustatote kad failus darytų į MP3 formatą, bei nustatote kokybę pagal pageidavimą. Rekomenduoju ne mažiau 256 kbps, geriausia 320 (geresnė kokybė užima daugiau vietos diske.). Pasirenkate kur dėti nuripintus failus ir Spaudžiat OK. TadaPaspaudžiat ant RIP kairiu klavišu, pasirenkate reikiamas dainas iš sąrašo ir Start Rip. Ir visi failai bus paversti į MP3 Jūsų pasirinktoje vietoje.

aciu 4u.gif , pabandysiu.
Jei gerai supratau, tai gali nukenteti iraso kokybe g.gif O tai koks kitas variantas kad tiesiog iseitu padaryti to CD audio kopija i kita CD skirta groti per CD grotuva.
Atsakyti
QUOTE(Daliro @ 2009 09 23, 15:25)
aciu  4u.gif , pabandysiu.
Jei gerai supratau, tai gali nukenteti iraso kokybe  g.gif O tai koks kitas variantas kad tiesiog iseitu padaryti to CD audio kopija i kita CD skirta groti per CD grotuva.

tada tiesiog su įrašymo programa darote cd kopiją ir nesukat galvos
.
Atsakyti
atiprasau kad ne pagal tema rasau bet labai labai prasau pagalbos net nezinau ka padariau sendien isijungiu kompa ir ziuriu dekstopas dinges viskas dinge tik juodas akranas ir atidaro man viena faila mano dukumentus ir viskas. kas cia gali buti? skaiciau kituose forumuose gali buti nuo cracko nes as viena parsisiuciau vakar ar imanoma taip? ka daryti padekite mano vista vindausai verysad.gif verysad.gif verysad.gif doh.gif doh.gif verysad.gif gal cia koks virusas?????
Atsakyti
QUOTE(pazereckas @ 2009 09 23, 21:35)
atiprasau kad ne pagal tema rasau bet labai labai prasau pagalbos net nezinau ka padariau sendien isijungiu kompa ir ziuriu dekstopas dinges viskas dinge tik juodas akranas ir atidaro man viena faila mano dukumentus ir viskas. kas cia gali buti? skaiciau kituose forumuose gali buti nuo cracko nes as viena parsisiuciau vakar ar imanoma taip? ka daryti padekite mano vista vindausai verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  doh.gif  doh.gif  verysad.gif  gal cia koks virusas?????

Pasidomėk kas tai yra Windows Genuine, tikrai rasi atsakymus tavo problemai.
Atsakyti
Kam reikia tureti savo kompiuteri oficialia, nemokama cd irasinejimo programa :
http://cdburnerxp.se/
Tinka ir imonems
Atsakyti