Įkraunama...
Įkraunama...

CD/DVD įrašinėjimo programos

QUOTE(skarbonke @ 2009 09 16, 20:29)
http://cdburnerxp.se/
ar sis tik cd irasineja? blush2.gif

Nu bet jūs duodat smile.gif

Taigi nuėjus į tą http://cdburnerxp.se/ pirmas sakinys ten parašytas yra:
CDBurnerXP is a free application to burn CDs and DVDs, including Blu-Ray and HD-DVDs.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 09 16, 13:39)
Nu bet jūs duodat smile.gif

Taigi nuėjus į tą http://cdburnerxp.se/ pirmas sakinys ten parašytas yra:
CDBurnerXP is a free application to burn CDs and DVDs, including Blu-Ray and HD-DVDs.

jap biggrin.gif bet deja dar vienas cd ismestas verysad.gif kiltu itarimu,kad man cd romas sugedes,bet,kada noredavo tada irasydavo...na teks tada nuvezti pas meistrus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2009 09 16, 12:51)
jap biggrin.gif  bet deja dar vienas cd ismestas verysad.gif  kiltu itarimu,kad man cd romas sugedes,bet,kada noredavo tada irasydavo...na teks tada nuvezti pas meistrus 4u.gif

blush2.gif neesu as didele spece, pati neseniai ta programa pradejau naudotis ir veikia thumbup.gif , tiesa, kelis cd ir man teko ismesti, bet tik del to, kad kai kada patys diskai buna nekokybiski.,kazkur teko skaityti statistika,koks proc. disku prekyboje buna nekokybisku, tik dabar nepamenu.
Atsakyti
Su tais kompaktų įrašinėjimais ir man nesąmonės. Pora mėnesių viskas gerai, o paskui pradeda gadint bet kokia programa. Perrašau Windows, vėl pora mėnesių normaliai. Geitsas kažkokių nesąmonių pridirbęs.
Atsakyti
Vienam kompe nero, kitam cdburnerxp, ir visada viską įrašo, blogi CD labai jau retai pakliūna, na gal koks 1 iš 20..
Atsakyti
:
QUOTE(settle @ 2009 09 16, 15:23)
  i. Geitsas kažkokių nesąmonių pridirbęs.

blink.gif blink.gif

QUOTE(kicius @ 2009 09 16, 15:31)
, blogi CD labai jau retai pakliūna, na gal koks 1 iš 20..

drinks_cheers.gif gal ir taip,ir man panasiai,gal kokie 2 is 20.jei didele pakuote nusiperku, taibeveik kiekvienoj po 1 buna...
bet cia gal ne i tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 09 16, 16:23)
Su tais kompaktų įrašinėjimais ir man nesąmonės. Pora mėnesių viskas gerai, o paskui pradeda gadint bet kokia programa. Perrašau Windows, vėl pora mėnesių normaliai. Geitsas kažkokių nesąmonių pridirbęs.

man panasiai tik,kad windowsu neperrasineju,bet jau speju ir ta reiks pabandyt g.gif
Atsakyti
sveiki turiu problema as parsisiuciau zaidima kuris uzima 7gb bet kai parsisiute jis praso irasyti i kompakta tai kaip man irasyti kad jis uzima 7 gb gal eitu kaip nors i du kompaktus irasyti ar taip imanoma? as nelabai ismanau apie tuospc tai gal kas galite padekit 4u.gif smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pazereckas @ 2009 09 19, 16:36)
sveiki turiu problema as parsisiuciau zaidima kuris uzima 7gb bet kai parsisiute jis praso irasyti i kompakta tai kaip man irasyti kad jis uzima 7 gb gal eitu kaip nors i du kompaktus irasyti ar taip imanoma? as nelabai ismanau apie tuospc tai gal kas galite padekit 4u.gif  smile.gif  rolleyes.gif

Rasykite i DVD+R DL i toki diska telpa 8,5 GB informacijos.
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2009 09 16, 12:29)
Sveiki kokia geriausia irasinejimo programa parekomenduotumete? Kiek atsisiunciu naujausia nero,tai ji man kelis dvd iraso ir toliau sekancius jau gadina doh.gif
Papildyta:
atsisiunciau ankstesniuose psl rasta nuorodyte,bandysiu laime,gal su sia pavyks irasineti 4u.gif
Papildyta:
http://cdburnerxp.se/
ar sis tik cd irasineja? blush2.gif

As tai jau ieskojau ne tai, kad geriausios bet kad apskritai ant mano naujo laptopo kas nors veiktu. Pasirodo buna net taip. Buvau net issisandusi bet laimei atradau InfraRecorder. Stebuklais nepasizymi bet bent jau veikia man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pazereckas @ 2009 09 19, 16:36)
sveiki turiu problema as parsisiuciau zaidima kuris uzima 7gb bet kai parsisiute jis praso irasyti i kompakta tai kaip man irasyti kad jis uzima 7 gb gal eitu kaip nors i du kompaktus irasyti ar taip imanoma? as nelabai ismanau apie tuospc tai gal kas galite padekit 4u.gif  smile.gif  rolleyes.gif

O kam į kompaktus rašyt?
Užsikraut su Daemon Tools ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 09 20, 09:57)
O kam į kompaktus rašyt?
Užsikraut su Daemon Tools ir viskas.

O gal tas zaidimas kokiam xboxui 4u.gif
Autore gi nepaminejo kas ten per zaidimas.
Atsakyti