Įkraunama...
Įkraunama...

CD/DVD įrašinėjimo programos

QUOTE(Barby @ 2009 09 07, 22:27)
Neradau tinkamos temos apie CD tai čia paklausiu  blush2.gif
Ar yra pirkti DVD-RW didesne talpos nei 4,7GB??  unsure.gif Nes parsisiunčiau kaika bet uzima virs 5 ir 6 Gb vietos, o turiu DVD verbatim fimos, bet tera talpos 4,7GB

QUOTE(eegle @ 2009 09 07, 23:07)
4u.gif yra, berods 8, ar 8 su trupuciu GB .
netgi siandien maciau maximoj ir norfoj, tai turbut kiekvienoj parduotuvej yra.

QUOTE(Padėjėjas @ 2009 09 08, 08:26)
Rugsėjo 8-14 dienomis maximoj CD ir DVD laikmenoms 40% akcija.

Jums reikalingi DVD+R DL arba DVD-R DL diskai. Talpa 8,5 GB.
DL - Dual Layer (dvigubas sluoksnis)

Arba klausimas blogai "pastatytas", arba atsakymai parasyti neisiskaicius i klausima! Buvo paklausta ar yra pirkti DVD-RW didesnes nei 4,7GB talpos. Atsakymas- taip, yra DVD-RW DL 8,5GB, tik Lietuvoje jais kazkodel neprekiaujama, savo laiku norejau keleta tokiu nusipirkti, deja gauti nepavyko. Na, o jei klausime tiesiog buvo susipainiota disku zymejime ir buvo klausta apie DVD-R, arba apie DVD+R, tada taip- DVD-R DL 8,5GB galima gauti kiekvienoje parduotuveje.
Atsakyti
Sveikos merginos. As su tokiu klausimeliu, gal ir ne i tema, bet gal kuri pagelbesite. Ziurejau CD irasa, kazka paspaudziau, issoko lentele, kurioje paspaudziau end now ir po to viskas dingo. Dabar negaliu nuskaityti nei vieno disko. Idedu diska, o kompas nerodod, kad jame yra diskas, ir nenuskaito gal, nezinau. Kaip galeciau vel matyti tuos irasus. help.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelytė @ 2009 09 08, 14:38)
Sveikos merginos. As su tokiu klausimeliu, gal ir ne i tema, bet gal kuri pagelbesite. Ziurejau CD irasa, kazka paspaudziau, issoko lentele, kurioje paspaudziau end now ir po to viskas dingo. Dabar negaliu nuskaityti nei vieno disko. Idedu diska, o kompas nerodod, kad jame yra diskas, ir nenuskaito gal, nezinau. Kaip galeciau vel matyti tuos irasus. help.gif

Greičiausiai pakibo peržiūros programa arba kokia nors paprogramė atsakinga už CD/DVD diskų atpažinimą, rodymą ir pan. (iš pasakymo "kažkokia lentelė, kur paspaudžiau End Now" nieko neįmanoma pasakyti daugiau )

Ar bandėt tiesiog perkrauti kompiuterį ir pabandyti vėl? Didelė tikimybė, kad ta programa ar paprogramė naujai užsikrovus kompiuteriui veiks tvarkingai. (bent jau iki kito nulūžimo, kur tikiuosi daugiau paskaitysit arba padarysite ekrano/lentelės nuotrauką.)
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 09 08, 15:46)
Greičiausiai pakibo peržiūros programa arba kokia nors paprogramė atsakinga už CD/DVD diskų atpažinimą, rodymą ir pan. (iš pasakymo "kažkokia lentelė, kur paspaudžiau End Now" nieko neįmanoma pasakyti daugiau )

Ar bandėt tiesiog perkrauti kompiuterį ir pabandyti vėl? Didelė tikimybė, kad ta programa ar paprogramė naujai užsikrovus kompiuteriui veiks tvarkingai. (bent jau iki kito nulūžimo, kur tikiuosi daugiau paskaitysit arba padarysite ekrano/lentelės nuotrauką.)

Visa beda, kad as angliskai visai "neraukiu", nuo to visos mano problemos su kompu. Bandziau perkrauti, bet nieko gero. Net per My Computer diskas neatsidaro. Nuo ko pradeti net nezinau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelytė @ 2009 09 08, 17:22)
Visa beda, kad as angliskai visai "neraukiu", nuo to visos mano problemos su kompu. Bandziau perkrauti, bet nieko gero. Net per My Computer diskas neatsidaro. Nuo ko pradeti net nezinau.  g.gif

Na pradėti galima nuot, kad čia parašote kokią operacinę sistemą naudojat: http://www.ismokpats...ija-naudoju/lt/

Kokią programą naudojat diskų peržiūrai/įrašymui.

Koks diskų įrenginio gamintojas ir modelis?
Kompiuteris nešiojamas ar stacionarus?

Na ir kita informacija, kuri manot, kad gali būti susijusi.

Žinoma būtų labai puiku, jei tos klaidos pranešimo nuotrauką turėtumėt.

Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 09 08, 18:02)
Na pradėti galima nuot, kad čia parašote kokią operacinę sistemą naudojat: http://www.ismokpats...ija-naudoju/lt/

Kokią programą naudojat diskų peržiūrai/įrašymui.

Koks diskų įrenginio gamintojas ir modelis?
Kompiuteris nešiojamas ar stacionarus?

Na ir kita informacija, kuri manot, kad gali būti susijusi.

Žinoma būtų labai puiku, jei tos klaidos pranešimo nuotrauką turėtumėt.

Dėkoju už pagalbą, bet, kad man visai niekas nesigauna. Nuėjau į tą www.ismokpats.lt,bet kaip ten sakoma, Start-Run Ok komanda man nepasileidžia. Ir vėl "Stop mašina". wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelytė @ 2009 09 09, 00:22)
Visa beda, kad as angliskai visai "neraukiu", nuo to visos mano problemos su kompu. Bandziau perkrauti, bet nieko gero. Net per My Computer diskas neatsidaro. Nuo ko pradeti net nezinau.  g.gif

Aš tai niekaip nesuprantu, kodėl angliškai visai neraukiantys naudoja angliuškai, o ne lietuviškai „kalbančias“ programas... Paskui ir prasideda problemos, kai spaudinėja bile ką. Paklausia „Do you really want to delete all your data?“ ir spaudžia useris YES.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 09 09, 02:40)
Aš tai niekaip nesuprantu, kodėl angliškai visai neraukiantys naudoja angliuškai, o ne lietuviškai „kalbančias“ programas... Paskui ir prasideda problemos, kai spaudinėja bile ką. Paklausia „Do you really want to delete all your data?“ ir spaudžia useris YES.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , jo jo, čia tai geras ir labai taiklus pastebėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Dalelytė @ 2009 09 08, 21:42)
Dėkoju už pagalbą, bet, kad man visai niekas nesigauna. Nuėjau į tą www.ismokpats.lt,bet kaip ten sakoma, Start-Run Ok komanda man nepasileidžia. Ir vėl "Stop mašina". wub.gif

Start -> Run -> Įrašote "winver" ir tada OK.

Arba gal tiesiog pasakykite ką rodo kai įjungiate kompiuterį?
Tai:
user posted image
ar tai:
user posted image
Atsakyti
Palemonas   Paskelbta Šiandien, 08:17

*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , jo jo, čia tai geras ir labai taiklus pastebėjimas.

Per mažai smegenų turite, todėl ir nesuprantate.Gerai kad gudručiai esate ir galit pasidaryti pagal save.O jei žmogus paprastas vartotojas ???? Jum tik pasijuokt iš kitų nelaimės. MAŽVAIKIAI 2.gif 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo getaway: 09 rugsėjo 2009 - 09:44
QUOTE(getaway @ 2009 09 09, 17:42)
Per mažai smegenų turite, todėl ir nesuprantate.Gerai kad gudručiai esate ir galit pasidaryti pagal save.O jei žmogus paprastas vartotojas ???? Jum tik pasijuokt iš kitų nelaimės. MAŽVAIKIAI  2.gif  2.gif

Aš daviau patarimą ― naudoti sulietuvintą OS ir sulietuvintas programas. Juk pati rašė, jog visos problemos dėl to, kad angliškai nei bum bum.

O vat pats/pati tai tik paloti tesugebėjai. Tai gali loti toliau, nebekreipsiu dėmesio wink.gif
Atsakyti
Rodo
Windows XP
Professional
Version 5.1
2007 Microsoft Corporation

Ačiū visiems už komentarus. blink.gif
O ar gali būti, jog nenuskaito CD dėl kompo kažkokio gedimo? mirksiukas.gif
Atsakyti