Įkraunama...
Įkraunama...

CD/DVD įrašinėjimo programos

Vakar sustreikavo mano Ashampoo burnign studio. Bandant perrašyti filmą rašo, kad temporary failų foldery per mažai vietos unsure.gif . Neveikia jokie folderio vietos pakeitimai ar naujų sukūrimai... Vis meta tą pačią problemą. Ką daryyyyt? aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 06 14, 19:29)
Vakar sustreikavo mano Ashampoo burnign studio. Bandant perrašyti filmą rašo, kad temporary failų foldery per mažai vietos unsure.gif . Neveikia jokie folderio vietos pakeitimai ar naujų sukūrimai... Vis meta tą pačią problemą. Ką daryyyyt? aciuks.gif

Jei tavo diskas užkimštas ir pritrūksta vietos, tai reikia šiukšles prasitrinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 06 14, 15:51)
Jei tavo diskas užkimštas ir pritrūksta vietos, tai reikia šiukšles prasitrinti wink.gif

Diske laisvo vietos apie 10 GB. Mano supratimui, filmo įrašymui daugiau, nei pakankamai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 06 15, 05:44)
Diske laisvo vietos apie 10 GB. Mano supratimui, filmo įrašymui daugiau, nei pakankamai g.gif

Ar tikrai tas TMP folderis tame diske, kuriame yra 10GB laisvos vietos?

O kaip ir kokį filmą bandai įrašyti? Gal ten tarpiniame procese reikia konvertuoti iš vieno formato į kitą ir to rezultate suvalgomi tie 10GB.

Tu pasižiūrėk kiek būna laisvos vietos diske tuo metu, kai programa rodo pranešimą apie trūkstamą vietą.
Atsakyti
pioneer.gif folderis tikrai C diske.
O galima tiesiog paimti iš ištrinti visus failus iš to Temp folderio g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 15 birželio 2009 - 11:37
QUOTE(Dilma @ 2009 06 15, 19:36)
pioneer.gif folderis tikrai C diske.
O galima tiesiog paimti iš ištrinti visus failus iš to Temp folderio g.gif ?

C:\Users\...\AppData\Temp? Gali trint.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 06 15, 16:15)
C:\Users\...\AppData\Temp? Gali trint.

user posted image būtent ten. karsta.gif aciuks.gif bandysiu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,nemoku isirasyt i diska dainu blush2.gif NES ne kaip pas visus,pas mane kai idedu tuscia diska tai tas pats kas jo tipo nera,praso kad ideciau doh.gif arba as durna arba man padekit lotuliukas.gif
Atsakyti
Prieš kiek laiko į DVD RW diską įsirašiau tris filmus Nero programa, ir ten dar liko vietos dar kam nors įrašyti. Ar galiu dar kąnors į jį įrašinėti ir su kokia programa, nesibaimindama, kad buvę įrašyti filmai pradings? g.gif blush2.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Papildomai į diską galite įrašyti, jei jis nebuvo "uždarytas", t.y. jam nebuvo padaryta finalize.

Ištrinti nieko neištrins, nebent padarysite erase.

Galų gale, jei nesate užtikrinta, jog tai, kad įrašyta į diską neįstrins, kas trukdo disko turinį nusikopijuoti į kompą ir rašyti. Jei ištrins, tai kompe visvien kopija bus likusi wink.gif Naudokitės savo galva, juk turbūt ne kopūstą ant pečių nešiojate wink.gif
Atsakyti
sveiki,
turiu klausimų kurių nesuprantu, o kažkam tailabai paprasta. tai jei nesunku gal galėtumėt padėt.
1 kada ir kokiam reikalui naudojami ir kuo skiriasi diskai CD-r, DVD+/-R, DVD-RW......
2 į kokius diskus galima prirašyt daugiau nei vieną filmą.
3 gal galit paaiškinti terminus pvz crahinti(ar kažkas panašaus) ir dar visokių čia prisiskaičiau.
4 ir kaip su tais formatais ISO....

ačiu
Atsakyti